Şimdi Ara

hangi lumia telefon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar annem inşallah hediye olarak bir luma telefon almak isityorum ben kendi microsoft lumia 535 kullanıyorum memnunu m ama ona başka çok pahalı olmayan bir luma almak istiyorum aklımda 820 var ama hem kamerası iyi olsun ne çok kötü ne en üstün olsun ortası kesinlikle kasma tıkanma olmasın istiyorum temel facebook ve whatsapı çalıştırsın yeter herhalde hangisini tavsiye edersiniz ?

ikinci bir sorum bu lumia serileri x20 diye gidiyo biliyorsunuz 820 920 vs peki bu x30 serilerin 20 li serilerden farkı nedir 630 vs ?

• Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Sevgili anneniz için 820 güzel bir telefon olur. Ham kamerası da gayet güzeldir. Ekrandaki renk canlılığı bakımından sizin kullandığınız 535 den çok daha güzeldir 820 nin ekranı. Şimdi burda böyle sorunca herkes başka bir model önerecek kafanız karışacak. Hemen her lumia modelini kullandığım için şunu söyleyim ki zaten sistem aynı olduğu için tasarımı ve fiyatı hoşunuza giden bir telefon alın derim. Ama almışken neden 512 mb ram li alasınız ki. Bu yüzden hepsiburada.com da gayet uygun fiyatı olan lumia 820 almanızı öneriyorum. Kırmızı ve sarı renkleri gayet hoş duruyor. Ram i 1 gb. sonu 30 lu seriler ne diye sormuşsunuz. Mesela lumia 820 nin kardeşi 830. Yani 830 daha da geliştirilmiş versiyon diyelim. 920 nin kardeşi ya da veliahtı 930. gibi düşünebiliriz. Ama esasında durum nedir bilemem.:9 model numaralarına pek kafayı takmaya gerek yok. bir de bütçe ne kadar o da önemli. ama bu aralar lumia 820 yi 460 lira gibi rakamlara bulubailirsiniz. lumia 625 ten daha ucuz ve daha güzel.

• Yerinde olsam 820 almam hem eski hemde şarj gibi belirli ve önemli sorunları var yerinde olsam lumia 640 a ve 640 Xl a bakın derim sonuçta hem güncel hem de kaliteli bir model ayrıca tahmini fiyat 1000 altı olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 735 e bak.Hb de 780tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Sevgili anneniz için 820 güzel bir telefon olur. Ham kamerası da gayet güzeldir. Ekrandaki renk canlılığı bakımından sizin kullandığınız 535 den çok daha güzeldir 820 nin ekranı. Şimdi burda böyle sorunca herkes başka bir model önerecek kafanız karışacak. Hemen her lumia modelini kullandığım için şunu söyleyim ki zaten sistem aynı olduğu için tasarımı ve fiyatı hoşunuza giden bir telefon alın derim. Ama almışken neden 512 mb ram li alasınız ki. Bu yüzden hepsiburada.com da gayet uygun fiyatı olan lumia 820 almanızı öneriyorum. Kırmızı ve sarı renkleri gayet hoş duruyor. Ram i 1 gb. sonu 30 lu seriler ne diye sormuşsunuz. Mesela lumia 820 nin kardeşi 830. Yani 830 daha da geliştirilmiş versiyon diyelim. 920 nin kardeşi ya da veliahtı 930. gibi düşünebiliriz. Ama esasında durum nedir bilemem.:9 model numaralarına pek kafayı takmaya gerek yok. bir de bütçe ne kadar o da önemli. ama bu aralar lumia 820 yi 460 lira gibi rakamlara bulubailirsiniz. lumia 625 ten daha ucuz ve daha güzel.

cevap ve ilginiz için teşekkürler çok güzel bir şekilde açıklamışsınız ya çok pahalı da olsun istemiyorum 500 tl iyi evet hepsiburada da 469 tl 820 ya dediğim gib kasmasın kesinlikle sorunları olmasın bundada 8.1 win yüklü değilmi ?

Siz 535 i nasıl kullanıyorsanız 820 de öyle çalışır. Özel testler yapmadığınız sürece pek anlamazsınız zaten. Ayrıca 820 nin kamerası çok daha iyidir. Tabi ki 8.1 çalışıyor. Sıfır aldığınız da çok büyük ihtimalle içinde windows 8 ile gelecektir. 8.1 güncellemesini yapacaksınız. Windows 10 güncellemesi de kesin olarak gelecek. Hani benim amacım lumia 820 460 liradayken kalkıpta 625-720 falan gibi modelleri almayın. 820 nin en büyük avantajı rami 1 gb olması. Annenizin kullanımında pek sıkıntı olmaz 512 mb ram ama ilerisi için 1 gb iyidir. Şahsen ikinci telefon olarak lumia 820 yi 2 yıl kullandım. ekranı kırılmasa iki yıl daha kullanırdım öyle söyleyim yani. Ama ekran olarak 535 ten küçük. zaten özelliklere bakarsınız. Ben ilk çıktığı zaman 1000 küsür liraya almıştım:)
  • 720 de düşünebilir şarj önemli ise

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    tavsiyeleriniz çok akıcı ve güzel çok teşekkür edeyorum bakalım bana da manktıklı geliyor 820 almak ne bileyim ama 600 serisini de merak ediyorum diğerleri en az 700 tl onun için için 820 mantıklı geliyor.
    600 serileri de fena değil ama 512 mb ram ilerde sıkıntı yaratacak. Tamam belki anneniz için çok önemli şeyler değil ama daha ucuza daha iyisini almak mantıklı bence. Ha bir de 820 de amoled ekran var. Bence en büyük tercih sebebi bu olmalı. Keşke bir yerde deneme imkanı olsa da 535 ile 820 nin ekranını yan yana deneseniz. 820 ne kadar canlı o zaman anlaşılır. Ayrıca kamerası gerçekten çok iyi çünkü carl zeiss lense sahip. Belki de en doğrusu annenize modelleri gösterip hangisini beğendiyse onu almak ama hediyenin sürprizi kaçabilir:) Ben anneme zamanında asha 503 ün kırmızı rengini almıştım. O kadar güzel bir kırmızı ki halen gördükçe yiyesim geliyor:) Yani demek istediğim Nokia bu renk olaylarını iyi biliyor. lumia 820 de renk seçeneği çok var . hatta mor renk de var ama ben denk gelmedim. Bu arada 820 alırsanız ben şeffaf yani renksiz bir silikon kılıf öneriyorum. Her ne kadar kılıf kullanmasam da annelerimiz ellerinden daha çok kaydırıyor telefonu ve 820 modelinde de hemen hemen her lumia da olduğu gibi nispeten kaygan bir arka yüzey bulunuyor. Şeffaf kılıf dememin nedeni ise ; sarı telefon aldınız diyelim. nokia nın sarı rengi çok canlı ve güzel olduğu için bu rengi renkli bir kılıfla öldürmeye gerek yok. Şeffaf kılıf iyidir. Bence çok kafaya takmayın içinize sinen bir modeli alın. Kullanıcı deneyimi anlamında orta seviye windows ların hepsi hemen hemen aynıdır. Arayüz akıcı ve takılma olmadan kullanılır zaten. Umarım güzel bir hediye alırsınız daha ne deyim:)

• lumia 640 ı bekleyin derğm yada 735 alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

600 serileri de fena değil ama 512 mb ram ilerde sıkıntı yaratacak. Tamam belki anneniz için çok önemli şeyler değil ama daha ucuza daha iyisini almak mantıklı bence. Ha bir de 820 de amoled ekran var. Bence en büyük tercih sebebi bu olmalı. Keşke bir yerde deneme imkanı olsa da 535 ile 820 nin ekranını yan yana deneseniz. 820 ne kadar canlı o zaman anlaşılır. Ayrıca kamerası gerçekten çok iyi çünkü carl zeiss lense sahip. Belki de en doğrusu annenize modelleri gösterip hangisini beğendiyse onu almak ama hediyenin sürprizi kaçabilir:) Ben anneme zamanında asha 503 ün kırmızı rengini almıştım. O kadar güzel bir kırmızı ki halen gördükçe yiyesim geliyor:) Yani demek istediğim Nokia bu renk olaylarını iyi biliyor. lumia 820 de renk seçeneği çok var . hatta mor renk de var ama ben denk gelmedim. Bu arada 820 alırsanız ben şeffaf yani renksiz bir silikon kılıf öneriyorum. Her ne kadar kılıf kullanmasam da annelerimiz ellerinden daha çok kaydırıyor telefonu ve 820 modelinde de hemen hemen her lumia da olduğu gibi nispeten kaygan bir arka yüzey bulunuyor. Şeffaf kılıf dememin nedeni ise ; sarı telefon aldınız diyelim. nokia nın sarı rengi çok canlı ve güzel olduğu için bu rengi renkli bir kılıfla öldürmeye gerek yok. Şeffaf kılıf iyidir. Bence çok kafaya takmayın içinize sinen bir modeli alın. Kullanıcı deneyimi anlamında orta seviye windows ların hepsi hemen hemen aynıdır. Arayüz akıcı ve takılma olmadan kullanılır zaten. Umarım güzel bir hediye alırsınız daha ne deyim:)

ya çok ilgilisiniz herkes sizin kadar ilgili olsa :D evet açıkçası kamerası da iyi olsun istiyorum en mantıklısı 820 gibi geliyor evet kılıfda bakarız hele bir alalım bu aralar hepsi buradad indirimli ama o indirim bitermi acaba ?

• 640Xl fiyat olarak büyük ihtimalle 899 (900 tl)pili büyük 820 de bunu yaşamasın diğer performans ilgilendirmiyor

• Lumia 735 mi yoksa Lumia 640 mı ne dersiniz?
    Yaklaşık aynı fiyata geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bien

Lumia 735 mi yoksa Lumia 640 mı ne dersiniz?
    Yaklaşık aynı fiyata geliyor.

735 daha mantıklı 1 mp kamera hakaret gibi olmuş 640 da ayrıca ana kamerada carl zeiss ypk galiba biraz ucuz etin yahnisi gibi olmuş değmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackperson44 B kullanıcısına yanıt
    Evet ben de aynı fikirdeyim.
    640'ın artısı 2500 mah pil olmuş. 5" ekran olmasını ben tercih etmiyorum. Hatta 735 ekranı 4,5" olsa daha çok memnun olurum.
    dostum öncelikle merhaba annenizin kullandığı daha önceki telefona göre tercih yapın yani ev kadınları iş güç komşu gezmeleri çay içmeler vs görevlerde bulunmakta bu yüzden ekranın ne kadar büyük olursa kırma ihtimali okadar çoktur size önerim anneniz teknolojiye meraklı ve sosyal ağları aktif kullanıyorsa lumia 735 ben kullanıyorum mennunum babam teli alo demek için ve navigasyondan bir yerler bakmak için kullanıyor ona 525 aldım sosyal ağ bile kullanmıyor adam kayın pedere çıkacak olan 435 veya 532 almayı planlıyoruz oğlu almanyada arada onla görüntülü görüşecek ve fiyatı uygun teller zamanınız varsa bekleyin derim 435i 250 tl gibi satacaklar 532 yide 300tl gibi 532 nin arka kamerası 5 mp 1gb ram ve 3 yıl güncelleme alacak ekran 4 inç daha büyük ekranlı olsun dersenin 735i öneririm ama arada 450 tl gibi bir fiyat farkı var bu arada 525in yapamadığı bişey yok tek eksisi ön kamerası yok ve flashı babamada gerekmiyordu zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 3 Nisan 2015; 10:26:13 >

• doğrudur şu an kuladğı telefon samsung wonder ben açıkçası bu androidden kurtulması n sitiyorum andoid iy tamm ama sıkıntıl donma kasa vsvs onu çini luma almak istiyorum
  • quote:

arkadaşım tekrar rahatsız ediyorum kuusra bakmayın şimdi benim bir kaç sorum daha olacak bu 820 çoğu yerde yok hepsiburadad vra bunun ön kamerası nasıldır ikincis bu 630 dan iyi midir fiyatları biraz yakın hangisi ni almalıyım 820 nin arka kamerası yüksek ondan bunu daha ii düşündüm ama diğer 630 lar nasıldır bilemdim yardımcı olursanız sevinirm ??

• 630 çok güzel telefondur. 4,5" ekran, 512 ram ama 4 çekirdek işlemci vardır.ekran clearblack ve tatmin edici.batarya süresi iyi..

Lakin SAR değeri en yüksek telefonlardan biri. Ön kamera ve Led Flash yok..

Batarya süresini gözardı edersek 820 daha idealdir. GG gibi sitelerden bulabilirsiniz sanıyorum.

Syg.

• cevabınız için sağolun @seckinar 630 un incelemesini inceledim ön kamera yok onun için vazgeçtim diğer umialara baktığım zaman fiyatı biraz yüksek en mantıklısı 820 oluyor alayım değilmi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.