Şimdi Ara

Hangi Macbook İhtiyacımı Karşılar Yardımcı Olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle mac işletim sistemi gereksinimim nedeniyle macbook almak istiyorum. Almışken yanımda da taşır kullanırım düşüncesindeyim o yüzden masaüstü bakmıyorum. İkinci el ürün almak istemiyorum.

Benim için önemli olanlar:
    - İşletim sisteminin devamlı güncel olması
    - Unity3D ve Adobe CC gibi programları kullanabilmem
    - Tasarım programlarında masaüstümle de uyum sağlayacağını düşündüğümden retina ekrana daha sıcak bakıyorum

Kısacası, ihtiyacımdan fazlasını isteyen birisi değilim, bu programları rahat açtığı ve kasmadığı sürece o macbook benim işimi görür. Şimdi internette çok farklı modeller var, apple'ın sitesinde çok farklı modeller var. Fiyat farkları çok fazla, ssd miktarına göre inanılmaz oynamalar var.

Sizin bana öneriniz nedir bu konuda?

• ssd miktarı en az 256 olmalı. Bütçeniz ne kadarsa 2012 model 15" retinalardan bakmaya başlayabilirsiniz.

edit: 2. el almak istemediğinizi yazmışsınız. 15" e bütçeniz yetiyorsa alın .. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 8 Mayıs 2017; 21:0:45 >
  • İkinci el istemiyorsanız Apple'ın sitesinden başka gidebileceğiniz yer yok maalesef. Diğer mağazalar da aynı fiyatlara satıyor. Bütçeniz yetiyorsa 2016 model 15 inç MBP'yi alın, yoksa 2015 modeli de iyidir, adaptör almanıza gerek kalmaz. Iris Pro size yeter diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Aldım teşekkürler, media markttan yüzde 7 ek indirimle aldım baya farketti fiyat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Apple'da da var o indirim gerçi ama neyse. Hayırlı olsun.

Apple'da fiyat çok pahalıya geldi. Eğitim indirimi bile farketmedi. Macbook pro 13 2016 aldım, 5860'a geldi. Bu fiyata bulamadım başka yerde.

Bu arada teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 9 Mayıs 2017; 18:33:06 >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    İyiymiş. Ben aynı modeli ilk çıktığında zam gelmeden 5650'ye almıştım, sonra 1000 lira zam geldi. Zama göre iyi almışsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet iyi denk geldi gerçekten. Siz çevirici usb aparat aldınız mı? Ne kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 9 Mayıs 2017; 18:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Evet iyi denk geldi gerçekten. Siz çevirici usb aparat aldınız mı? Ne kullanıyorsunuz?

Apple'ınkisinden aldım. Ben aldığım zaman indirimdeydi 30 liraydı, şimdi 60 falan olmuş tek bir tane USB aparatı. Bir tane başka marka aldım, çok dandik çıktı. Apple'ınkiler pahalı olsa da çok kaliteli, tak diye oturuyor yerine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.