Bildirim
Hangi marka?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yardım lütfen.. -
Sansa Clip ve Sansa Clip+ modelleri çok popüler. Aradığınız fiyat aralığına da uygun. Araştırın isterseniz. -
teşekkür ederim :) biliyorum aslında o modeli pek hoşuma gitmiyor yine de düşüneceğim.en azından marka olarak bi tavsiyede bulunursanız iyi olur 1 senede bozulcak bir şey istemiyorum :/ -
Bu segmentte F/P markaları olarak Iriver, Cowon ve Sansa var bildiğim kadarıyla. -
Philips go gear serisi var var, ben alalı 3 ay oluyor.Philips ten hiç şaşmam daha önceki mp 3 çalarlarımda philips ti ve hiçbirinin bozuldugunu görmedim.Ses kalitesi vs vs gayet.Philipsten şaşma derim go gear vibe 4 gb radyolu şekilde 140 tl falan
-
çok teşekkür ederim.philips gogear spark istiyorum aslında bulsam alacağım ama internette bile yok.
bu arada gittigidiyor.comda ekonomik fırsatlar oluyor ama güvenemiyorum ne dersiniz bu konuda :/ -
Forumda 2. el D2'ler satılıyodu onlara bak bence...Salla Philips'i... -
quote:
Orijinalden alıntı: lullabies
çok teşekkür ederim.philips gogear spark istiyorum aslında bulsam alacağım ama internette bile yok.
bu arada gittigidiyor.comda ekonomik fırsatlar oluyor ama güvenemiyorum ne dersiniz bu konuda :/
hepsi buradada var spark ın yeni versionu heralde bu
http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-gogear-spark-sa2spk04sn02-4gb-144-ekran-ses-kayit-fullsound-mp3-player/ProductDetails.aspx?productId=bd56515&categoryId=9181
ses kalitesi nasıldır bilmem bazıları philips i ses kalitesi konusunda önermiyor çünki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X