Bildirim
HANGİ MARKA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Apple > Asus > MSI > HP > Lenovo ............ > en son alıcağın laptop da Casper olsun. -
casper exper datron almada -
Bence Toshiba -
packard güzel bir marka -
ne için alacaksın? oyun mu yoksa günlük kullanım mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
ne için alacaksın? oyun mu yoksa günlük kullanım mı?
hayır iş, yani benm için hız önemli , oyun pek önemli değil -
quote:
Orijinalden alıntı: farukblt
quote:
hayır iş, yani benm için hız önemli , oyun pek önemli değil
ne tür bir şte kullanmayı amaçlıyorsunuz? mesela kullanılacak özel bir program varmıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: IIBurkiII
quote:
quote:
ne tür bir şte kullanmayı amaçlıyorsunuz? mesela kullanılacak özel bir program varmıdır?
program yazıcam mesela , siteler kurulumu vb -
quote:
quote:
quote:
quote:
ne tür bir şte kullanmayı amaçlıyorsunuz? mesela kullanılacak özel bir program varmıdır?
program yazıcam mesela , siteler kurulumu vb
Program yazicaksani macbook pro alin
Eger apple kullanmam dersen dunyada daha hizlisi bulunmayan
Alienware laptoplara bakin..
12.000tlden baslar alienwareler.
M18x modeli vardi.ucuzdu 7.500 e aldim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hmm site felan kurulumu yapılacaksa internette gezinme hızı yeterli olsa kafidir.
şöyle kaliteli markalara bakın sony ürünleri az ısınıyor diye biliyorum
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-sve1513v1esiceu-sve1513v1e-notebook-core-i5-260ghz-6gb-750-155-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65850
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hmm site felan kurulumu yapılacaksa internette gezinme hızı yeterli olsa kafidir.
şöyle kaliteli markalara bakın sony ürünleri az ısınıyor diye biliyorum
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-sve1513v1esiceu-sve1513v1e-notebook-core-i5-260ghz-6gb-750-155-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65850
kurma değil yazma
-
küçük atın azcık. 12.000 alienware notebook mu olur. ancak m18x'i özelleştirip hepsini fullerseniz olur.
konu sahibi;
macbook pro 13.3" öneririm. şu anda kullanıyorum. gayet hoş.ısı problemi var. (benimki 2011 yapım. belki ondan belki değil. bir de yazın olur demeyin. 2 yıldır kullanıyorum)
alienware 14" alınabilir. 1009$ gibi bir fiyatı var. ama amerikadan getirtebilirseniz muhteşem olur. -
quote:
küçük atın azcık. 12.000 alienware notebook mu olur. ancak m18x'i özelleştirip hepsini fullerseniz olur.
konu sahibi;
macbook pro 13.3" öneririm. şu anda kullanıyorum. gayet hoş.ısı problemi var. (benimki 2011 yapım. belki ondan belki değil. bir de yazın olur demeyin. 2 yıldır kullanıyorum)
alienware 14" alınabilir. 1009$ gibi bir fiyatı var. ama amerikadan getirtebilirseniz muhteşem olur.
kardeşim ben alienware m18x en özelleştirilmişinden bahsediyorum. sen gelmıssın burada olmaz olmaz diyorsun en hızlı laptop dıyorum tabıkıde en ozellestırılmısı olucak...bide ufak at diyorsun daha gozunle gormemışsın bıle alıenware sen bana gelmış dıyorsun ufak at.
ayrıcada amerıkadan getırtebılırsen demışsın alıenware m18x sadece amerıka houston da bulunuyor bende sıparısımı amerıka houston dan aldım pilot bir arkadaşımın yardımıyla...
kolay gelsin size macbook proyla galıba verıtabanı programcılıgı yapıyorsunuz dıkkat edın yazdıklarımı dikkatli okuyun veritabanı programcılığı sizin gözünüzü biraz bozmuş galiba :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wolftired
quote:
konu sahibi;
alienware 14" alınabilir. 1009$ gibi bir fiyatı var. ama amerikadan getirtebilirseniz muhteşem olur.
kardeşim ben alienware m18x en özelleştirilmişinden bahsediyorum. sen gelmıssın burada olmaz olmaz diyorsun en hızlı laptop dıyorum tabıkıde en ozellestırılmısı olucak...bide ufak at diyorsun daha gozunle gormemışsın bıle alıenware sen bana gelmış dıyorsun ufak at.
ayrıcada amerıkadan getırtebılırsen demışsın alıenware m18x sadece amerıka houston da bulunuyor bende sıparısımı amerıka houston dan aldım pilot bir arkadaşımın yardımıyla...
kolay gelsin size macbook proyla galıba verıtabanı programcılıgı yapıyorsunuz dıkkat edın yazdıklarımı dikkatli okuyun veritabanı programcılığı sizin gözünüzü biraz bozmuş galiba :)
ben sadece denemelik aldım bunu. bu arada evet belki alienware görmemiş olabilirim ama bir metal yığınına sırf en hızlı diye o kadar para vermem.
dediğim gibi amerikan getirtebilirsen.(burada illa kendi sitesinden değil. getiren siteler veya kişileri de içine alır)
ve genelde bir şeyin max. fiyatı değil min. fiyatı söylenir.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Wolftired
quote:
konu sahibi;
ben sadece denemelik aldım bunu. bu arada evet belki alienware görmemiş olabilirim ama bir metal yığınına sırf en hızlı diye o kadar para vermem.
dediğim gibi amerikan getirtebilirsen.(burada illa kendi sitesinden değil. getiren siteler veya kişileri de içine alır)
ve genelde bir şeyin max. fiyatı değil min. fiyatı söylenir.
Kardesim alienware sadece ve sadece amerika houstonda satiliyior.Dellin buyuk fabrikasi Orda. hatta yaninda red scorpion area var buyuk. Bf3 turnuvalari vardi bi ara.
Yani alienwareyi ulkemizden almasi mumkun degil arkadasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
asus-toshiba-dell-msi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X