Şimdi Ara

Hangi Marka 280x tercih edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar r9 380 mi r9 280x mi araştırmalar sonucu sonunda,R9 280X ekran kartı almaya karar verdim,yalnız hangi marka alacağım konusunda tereddütlerim var,sizce hangi marka daha iyidir,hangisini almalıyım?

i5 4690 cpu
    highpower element 700w psu

-Powercolor R9 280X OC

-Sapphire R9 280X OC TRI-X

-MSI R9 280X GAMING

-Sapphire VAPOR-X R9 280X

-Asus R9 280X DirectCU II

-Sapphire R9 280X 16X-DualX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dtvicjous -- 2 Ağustos 2015; 12:33:42 >

• R9 380 daha iyi olur.280x alinacaksa Msi gaming veya sapphire tri-x vapor-x olabilir.Duz tri-x vapor-x tri-xle ayni fiyat oldugu icin alinmaz.Dual-x sogutmasi 280x e yetmiyor o yuzden dual x de alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan'da sapphire 4gb 380 stoğu olsaydı onu alın derdim ama bu saydıklarınız içinden vapor-x tercih edilebilir.vatan'daki çift fan gibi görünüyor ama büyük ihtimal 3 fanlı modelidir gidip bakın orada daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

R9 380 daha iyi olur.280x alinacaksa Msi gaming veya sapphire tri-x vapor-x olabilir.Duz tri-x vapor-x tri-xle ayni fiyat oldugu icin alinmaz.Dual-x sogutmasi 280x e yetmiyor o yuzden dual x de alinmaz.

Yorumun icin tesekkurler ama 380 dusunmuyorum.Heralde VaporX modelini alacigim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

vatan'da sapphire 4gb 380 stoğu olsaydı onu alın derdim ama bu saydıklarınız içinden vapor-x tercih edilebilir.vatan'daki çift fan gibi görünüyor ama büyük ihtimal 3 fanlı modelidir gidip bakın orada daha ucuz.

380 bana cazip gelmedi nedense,ozellikle sapphire serisi.Vatan da dedigin gibi urun resmi yanlis buyuk ihtimal,bir kac kiside 3 fanli model oldugunu soyluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dtvicjous

quote:

vatan'da sapphire 4gb 380 stoğu olsaydı onu alın derdim ama bu saydıklarınız içinden vapor-x tercih edilebilir.vatan'daki çift fan gibi görünüyor ama büyük ihtimal 3 fanlı modelidir gidip bakın orada daha ucuz.

380 bana cazip gelmedi nedense,ozellikle sapphire serisi.Vatan da dedigin gibi urun resmi yanlis buyuk ihtimal,bir kac kiside 3 fanli model oldugunu soyluyordu.

kullanan arkadaşlar güzel diyor 280x'ten farkı yok diyor ona istinaden yazdım ama sen bilirsin 280x vapor-x de güzel karttır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dtvicjous

quote:

kullanan arkadaşlar güzel diyor 280x'ten farkı yok diyor ona istinaden yazdım ama sen bilirsin 280x vapor-x de güzel karttır.

Aynen,Vapor-x performansı güzel,estetik açıdan da güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam r9 380 alırdım 4 gb hem yeni mimari güç tüketimide az
  • Güc tuketimi onemli degil,yeni mimari ve 4GB olmasi tercih edilebilir kiliyor ama 280x performans olarak bir tık daha üstun geldi bana.

• Güc tuketimi onemli degil,yeni mimari ve 4GB olmasi tercih edilebilir kiliyor ama 280x performans olarak bir tık daha üstun geldi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.