Selamlar arkadaşlar 27k bütcem var 4070s olarak hangi markayı tercih etmeliyim? biliyorum hepsinin çipi aynı hepsi aynı performansı veriyor diyorlar, o yüzden olaya sıcaklık olarak bakıyorum en düşük sıcaklıklar hangisinde mevcut arkadaşlar 30k ve üstü veya amd ekran kartı önermeyin lütfen |
Hangi marka tercih edilmedi 4070s
-
-
Inno3d olabilir vadesiz 6 taksit var
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSFN59GY/ -
Hocam o fiyatlara 2.el 4070ti super bile bulunabilir bir araştırın derim. sıfır olarak diyorsanız en ucuz olan ve TR de garantisi olarak 1e1 değişim olan galax markasını tercih edebilirsiniz.
-
Çipin aynı olması, alacağın en düşük performansı belirler. Çipin kaliteli olması olması, ne kadar ileriye gidebileceğini belirler. Kartın kaliteli olması, çipin kalitesini ne kadar gerçekleştirebileceğini belirler.
Ne kadar değer-değmez tartışılır. Parayı sadece 4070S'e; ilave olarak soğutmaya, sessizliğe, kaliteli bileşenlere vermek ya da verebilmek var.
-
Galax 27.700 olmuş değer mi sence sıcaklık değerleri iyi diyorlar 71 i geçmiyormuş
-
Yani kral ne almalıyım sence galax ile asus dual alabilirim max oralara çıkabilirim
-
Gigabyte RTX 4070 Super Windforce var ama biraz baktım insanlar windforce den uzak dur diyorlar, videoları falan izledim sıcaklık değerleri çok iyi 3 fanlı olanların kötü bir marka mı sizce?
-
4070Super çok ısınacak bir kart değil hocam. o yüzden illa sıfır alacaksanız dediğim gibi en uygun olanı alın. bence galax alın gaming.gen tr den 2 yıl birebir değişim garantisi var
gaming.gen.trGALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantilihttps://www.gaming.gen.tr/urun/495802/galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti-47som7mdabcd-2-yil-birebir-degisim-garantili/ -
''Ağzı olan konuşuyor'' derler ya işte tam da o hesap...
O yüzden CPU üzerindeki grafik işlem birimi vasıtasıyla paylaşımda bulunanları pek hatta hiç dikkate almamak lazım...
Bahsi geçen model henüz yakın geçmişte 22K TL küsur fiyatlardan satıldı. 4070 Ti SUPER abisindeki gibi copper plate + fazladan heat pipe içerse tabii ki daha mantık çerçevesinde bi' model olurdu (TDP farklılıkları, 26cm uzunluğundaki cooler tasarımı vb. ayrıca değerlendirilmesi gereken meselelerdir).
-
bunu alın sıfır 3 fanlı model
-
O fiyata aralığına sıfır inno 3d 3 fanlı model, galaxın 2 fanlı modeli. Gainward 3 fanlı modeli , gigabyte 3 fanlı windforce model. Birde asus dual var 2 fanlı.
Ancak 27 k ya bu modeller var. Bunlardan birini seçeceksiniz sıfır olacaksa.
2. el de daha iyi soğutmalı olanlar istenirse araştırılarak bulunabilir. Atıyorum 23/24k civarına. Mesela ben galaxın 3 fanlı ex modelini 5 ay kullandım sattım, gayet memnundum başarılıydı soğutmada.
-
Tercih, beklenti ve bütçe meselesi. Şimdi detaylı araştırma yapmak önemli.
Kendim ekran kartı baktığım zamanda 12.5k tuf rx6800, 500-1000 lira üstüne Sapphire pulse rx6800 xt, bir de xfx'in giriş seviyesi modelleri vardı.
Monitörümün FHD olduğunu da göz önüne alarak tuf aldım. Yani giriş seviyesi bir üst model yerine orta seviye bir düşük model aldım. Diğer modellerde cw, fan sesi vs bir kaç kişinin olumsuz yorumu oldukça etkili oldu.
Sonuç olarak; %10-15 daha yavaş ama fanlar stres testinde bile kafa ütülemeyen, her zaman serin-sessiz bir kartım oldu.
Yani senin için önemli olan hangi kriter, için rahat olur, siner vs hangisinde kafan rahat edecekse onu al geç.
Dip not: 4080 kartlarda genelde 4090'a göre tasarlanmış soğutma sistemi kullanıldığı için çoğu yeterli oluyor.
4070 ve versiyonları nasıl olduğunu bilmiyorum, bilen aydınlatırsa hepimiz öğreniriz.
-
İnno 4070s 3 fanlı çok hoşuma gitti kullanan arkadaşlar var mıdır? sıcaklıkları nasıl
-
-
inno3d garanti konusunda nasıldır acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X