Şimdi Ara

Hangi marka boş cd-r kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben memorex kullanıyorum biraz pahalı ama çok güzel çokta iyi yazıyor hiç sorun çıkartmadı bana... hatta ben 48x olanını almıştım 52xle çok rahat hatasız yazdı.? ucuz olarakta DMS professional kullandım sözde 56x olan cd-r 40x te yazıo en fazla 40x le de yazdığım 4 cd nin 2 si yazarken ortasında dondu kaldı... Şimdi 32 ya da 24x le yazıyorum... bana önerebileceğiniz kullandığınız boş ucuz cd-r markalarını tavsiye eder misiniz?

• Ben DMS Professional ve Princo kullanıyorum ve dediğin donup kalma olaylarının hiçbirisinide yaşamadım şimdiye kadar. Üstelikte yüzlerce CD yazdım. Bu arada dms lerdedeki max 40x yazma olayı CDwriter ile ilgili bendede asus 52x24x52 var ve max 40x yazabiliyorum. ama LG ile 52x hızında yazmıştım. Tabi buarada genelde cdlerimi 24x yada 32x ilede yazdığımı belirtmek isterim. Uzun ömürlü CD için düşük hız tercih edilmeli.
  • bence kesinlikle philips ucuz cd'ler arasında 1 numara.
  • memorex tanesi 450bin civarına geliyor
  • Philips'i ucuz bulmuyorum . Bende Dms Pro kullanıyorum . Çok iyi diyebilirim .
  • nortech 100 tanesi 37'den aşağı bulunamazken açıkçası 100 philips'e 39-40 milyon veririm
    aradaki 2-3 milyon fark koyuyorsa tabi bilemicem ??
  • dms blue ve princo ayda herbirinde 1 er adet alıyorum en fazla şuana kadar princo (lacivert ) 1000 adette 113 adet sorun çıktı inanılmaz ama dms blue den geçen partide sıfır çürük aldım tek geçerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <font color='red'>Bende Dms Pro kullanıyorum</font id='red'>
    Demişim . Nortech demedim , Dms Pro dedim . 27.000.000 Kdv dahil aldım .
    <font color='red'>Arada 40.000.000 - 27.000.000 = 13.000.000 fark = 50 Tane DMS Pro CD-R</font id='red'>
    Bundan çıkarcağımız sonuç sen 100 Tane Philips alırken ben 150 Tane DMS Pro alabilirim .
    Hatta o Philips'lerden bendede var . 50'lik biliyorum yani . Hiç fark yok aralarında . Philips daha dayanıklı ama sonuçta cdlerin üzerinden buldozer geçmedikçe sorun görmüyorum .
  • memorex in cd-rw ını almıştım 3 yazıştan sonra gümledi onun için sıcak bakmıyorum. Ben Nortech kullanıyorum.

ayrıca philips in ucuz CD si nerede merak ediyorum
  • MAGİC
    MAGİC
    MAGİC
    MAGİCMAGİC
    Dedik ya kullanın farkını görün
    ıstanbul anadolu yakası...nda
  • maxell
    princo
    memorex
    verbatim

şuanda bunları kullanıyorum
  • creation kullanıyorum 25 tanesını 16 mılyona almıstım kargo dahıl pek memlun degılım
    sizler ne öneriyorsunuz philips haricinde
  • Princo ve Dms Pro'lar oldukça iyi.Bu Philips'leri ucuza nerden buluyonuz ben de anlamadım.
  • @ i3attery: 27 milyona nerden buldun dms pro çok merak ediyorum? benim bildiğim 35'in altına yok da?
  • Creation
  • +1
  • Anlasılan dms pro cok revacta. Ben 7500 tane dms green almıstım almaz olsaydım diyorum. Hata oranı (fabrika hatası da dahil koruyucu plastik cd'den 100 luk paket içinde 3 tane çıktı mesela) %3-4 lerde. Yani 7500 cd'den 250 tanesi cope gitti maalesef. Cd yazıcım Asus 7+1 cd duplicator. Bu arada cd duplicator'uma is ariyorum haberiniz olsun...
  • ucuz philips nerede hala bekliyoruz [afro]
  • DMS NORTECH CREATION
  • nortech kullanıyodum.. şimdi memorex aldım deneyicem bakalım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.