Şimdi Ara

Hangi marka daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ne ıcın kullanım amacı ? muhtemelen kasa ıcın soruyosan dusuk kalıtelı kasa markaları 2sıde
  • Kasa için soruyorum evet ama diğer markalar pahalı mal satıyo ya :-)

• bence bıraz daha artırr butcenı kalıtelı bıse al omurluk bır kasa al kafan rahat olsun
  • 150-160 TL civarı PSU lu kasa arıyorum yardım eder misiniz peki ?

• Önerin için saol gerçekten güzel ! Peki Dark a ne diyosun iyi bi marka mı? Güvenilirmi ? Kaç yıl gider ? Sadece bu model için deil genel olarak bi bilgin varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıyıye benzıor saten yolladıgım lınkte yeterlı bılgıyı vermısler dıkkat edersen kac yıl gıder sana baglı kullanım seklıne ıhtaclarına senın butcen ıcın en ıyısı budur bence
  • Teşekkürler

• Müco60 M kullanıcısına yanıt
    işte neden diye hiç düşündün mü?
  • İkisi de birbirinin aynısı. Düşük bütçeli olanların bile seçim yapmasını önermem bu iki markada.
  • Müco60 M kullanıcısına yanıt
    İkisi de dandik marka. kasa neyse ama PSU olayı açısından sakatlar.
    Kasa+PSU olayında paradan kaçınma. Her şeyden kıs bunlardan kısma.

Dandik kasa+PSU alırsan 2-3 yılda bir yenilemek zorunda kalırsın. Daha erken bile gümleyebilir yüke göre. Sistemi düzgün beslemeyebilir.
    İyi kasa+PSU ise 10 yıl bile kullanılabilir. Daha da gidebilir.

Örneğin 2000 li yılların başında millet 225-300 watt (sözde) Everest-Quake vb dandik kasa+PSU alırdı ve kısa sürede gümlerdi.
    Ben ise yüksek fiyata Asus T10 kasa ve 420 watt Elan-Vital PSU almıştım. (birleşik)
    Herkesinki gibi 2-3 yıl değil yaklaşık 9 yıl kullandım. Hemde sıfır sorun ile.

İyi PSU demek yüksek verimlilik demektir. sizinkilerde %60-70 verim olur. İyi bir PSU ise en az 80+ (mümkünse bronze olsun %84-87) verimlidir. Vereceğin fiyat farkını 1 hadi 2 yılda çıkarır en geç ve uzun yıllar gider.
  • Değerli yorumun için teşekkürler.Bütçemi biraz daha arttırabilirsem cooler master alırım. Bu iyi bir fikir mi ?

• cooler master , zalman markaları üzmez seni
  • Oo Zalman'a hiç bakmamıltım saol

• Sende saol
  • ikisi de kötü bütçeyi biraz daha arttır şunu al http://www.vatanbilgisayar.com/z3-plus-midt-atx--pencereli-siyah-kasa.html
  • Vatandan bakın bunu beğendim -> ELITE K280 500W MidT ATX SİYAH KASA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.