< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi marka fren diski seçmeliyim? (3. sayfa)
-
-
Disklerinizde eğilme yoksa torna olacak ise mutlaka uygun normlar içerisinde görülen mm değerleri olarak verilen ölçüler içerisinde kullanın elbette yoksa 'x ustanın bunlar kurtarır yada bitmiş bunlar' lafıyla 'y kişisinin değidi markaya aldanmayın' oem üreticilerinin çoğu orjinal tedarik parçalarını üretmekte valeo bosch hella gibi disk konusunda çok fazla fark yaratacağını düşünmüyorum balata için kullanıcı yorumlarına dikkate alabilirsiniz elbette fakat buradaki asıl dikkat edeceğiniz kur yüzünden fırsatcılık yapanlara ve boş atanlara aldanmamak. -
Bugün Trw marka disk ve Hiq marka balata sipariş ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Kolegaa
Disklerinizde eğilme yoksa torna olacak ise mutlaka uygun normlar içerisinde görülen mm değerleri olarak verilen ölçüler içerisinde kullanın elbette yoksa 'x ustanın bunlar kurtarır yada bitmiş bunlar' lafıyla 'y kişisinin değidi markaya aldanmayın' oem üreticilerinin çoğu orjinal tedarik parçalarını üretmekte valeo bosch hella gibi disk konusunda çok fazla fark yaratacağını düşünmüyorum balata için kullanıcı yorumlarına dikkate alabilirsiniz elbette fakat buradaki asıl dikkat edeceğiniz kur yüzünden fırsatcılık yapanlara ve boş atanlara aldanmamak.
Biryerde taktiracagim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
Sağol kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: Kolegaa
Hayırlı olsun
Benim Honda Civic 2016 (eski kasa) aracım var misin marka varmış üzerinde bana Bosch Car Servis Walburg marka önerdi fakat fren konusunda biraz sorun yaşamıştım orjinal fren balatasını nasıl öğrenebilirim orjinalden kaliteli bir fren disk ve Balata öneriniz var mı?
Sanayide ismi nedeniyle alman malı diye satıyor ama çin malıdır. Çin malları da belli bir kaliteye ulaştı artık. Bu balatayı kullanan iki üç Fluence kullanıcısı memnun olduklarını söylemişti
Temmuz ayında servis ön disk ve balatayı zimmermann olarak işçilik dahil 2,400 liraya değiştirmişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kia Ceed 2017 model aracım için Mando ön arka balata arıyorum. Doğru düzgün satıcı bulamadım, ön ve arkayı anda satan!
-
Hocam üzerinde motorcraft yada fomoco yazılan diskleride trw mi üretiyor. Öyle olsa sadece ford yada trw yazması gerekmez mi üzerinde ? Mesala Ford ,baskı balatayı valeo ya ürettiriyor. Ford kutusu içersin den çıkmasına rağmen üzerinde valeo yazıyor ford yazısıda oluyor. Bir çok parça da bu örnek vardır mesala fren vakumundada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muttaki_34 -- 11 Ocak 2022; 0:22:55 >
Hyundai İ30 aracına fren balatası takıpta ötmeyen varmı arkadaşlar ötmeyen balata arıyorum😬 ciddiyim.:)
i20 ise en ucuzunu tak
-
Hala parça satışı yapıyorsanız bir fiyat almak isterim.
Hi-q kore markası tek gecerim sessizlik te
Bluprint ingiliz malıdır kalitelidir, bulabilen alsın taksın ama artık sanayide kaliteli yan sanayi parça bulmak zorlaştı, kimse getirmiyor. Orjinal parça zaten getiren yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 12 Şubat 2022; 15:11:34 >
Gecen ay bosch hem disk hem başata aldim 400tl disk aldim ön arka balata 500tl mal oldu.era aracima
Memnun musunuz hocam disklerden? Bu Bosch neyi yapsa cakmasini yapmışlar gibi bir algı var hangi konusuna baksam Bosch + cakma yanyana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet memnunun 1 ay oldu şuan sıkıntı yok ses yok arka kampanalarida değiştim tam 10 yildir kullaniyodum diski kampanayi filan
Güle güle kullanın yazın bende niyetlenmistim değiştirmeye çok uygundu fiyatlar işim gereği kışa bırakıyorum böyle işleri ama yedek parça patladı gitti neyse nasip diyelim artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eninde sonunda yapicaksin hocam,3,5 bakma yaptir gitsin hidrolik yaği direksiyon yaği motor yaği hepsini aradan cikardim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X