Şimdi Ara

hangi marka lastik almalıyım... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
21.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

koreymiş yanlış aklımada kalmış

• Benim aracın üzerinde Kumho Solus 175/65/R14 gelmişti ancak birkaç ay önce henüz 16bin km deyken lastikleri değiştirdim. Aynı ebatta Michelin Energy Saver taktırdım, konfor arttı yakıt tüketimi azaldı tavsiye ederim.
  • Ben Nokian H serisi aldım memnunum önceki aracımda da bunlardan kullanmıştım güzellerdi yine aynısını aldım.
    Fiyat politikası değişmezse yine Nokian alırım, yok zam yaparlarsa o zaman değişiklik olabilir.
  • Merhaba,
    İzmir Otokoç'ta çalışıyorum.Özellikle Ford ebatlarında yada Fordla örtüşen ebatlarda size lastik stoğumdan yardımcı olabilirim.Stoğumda bulunmayan ebatlarıda getirtebilirim.Fiyat için arayabilirsiniz.Telefon numaram 0 232 498 90 97 SERKAN ÇELİKAL
  • arabayi nasil olsa yakinda satacam diyorsan en ucuz lastigi al ama uzun vadeli dersen
    markali lastiklerden sasma..bence Michelin, felaket uzun ömürlü..100bin gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

arabayi nasil olsa yakinda satacam diyorsan en ucuz lastigi al ama uzun vadeli dersen
    markali lastiklerden sasma..bence Michelin, felaket uzun ömürlü..100bin gider

yapma abi 100 bin nedemek
    michelin çok uzun ömürlü değilde yumuşak olduğu için çok konforlu lastiktir.
    mesela brigstone sert olduğu için konforsuz ama çok çok uzun ömürlüdür.
    Lassa da ikisinin ortası işte
  • Hiç kafanızı yormayın .

Adac raifen tests başlığına girin size en uygun lastiği tarafsız olarak yapılan değerlendirme ile bulun.
  • walla ben yeni aldım aracta yenı takılmıs pırellı p3000 vardı ama herkesın ortak söylemı Mıchelen den şaşma oldu.
  • 20 lira fazla ver iyisini al derim, ben turanza kullanıyorum kışın bile sıkıntı yaratmadı benim aracımda..!
  • merhaba arkadaşlar
    bir soru da ben sorayım izninizle

goodyear 120 tl (en iyisi dedi, dört mevsim kış için de olur dedi satıcı )
    goodyear 110 tl
    michelin 115 tl
    brigstone 110 tl
    lassa 90 tl
    hankook 85 tl
    sava 80 tl (goodyear garantili )
    ismini unuttum 75 tl (michelin in yan markası 2 yıl garanti veriyor )

fiyatlar böyle
    2 tane alacağım önlere
    175*65*14

işi bilenlerin yorumları nedir

şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.