Şimdi Ara

hangi marka lastik almalıyım... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
21.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: denetçi

Aracım 52 bin km de ve 4.5 yaşına girdi, yola gideceğimden aracıma yeni ayakkabı almak istiyorum.
    ebat 195 50 R15
    50 yanak bulması sorunlu bir seri, bir ara ER300 kampanyası vardı 2 alana 2 bedava tanesi 280 TL falandı
    sonra tesadüf eseri alış faturasını gördüm 115 TL gibi bir fiyat vardı

Acilen 4 lastik almalıyım. Ne öneriyorsunuz ?

selamlar saygılar.

o ölçüde uygun fiyatlı ve fiyatına göre iyi olan kumho ku31 var
  • michelin enegy yada nokia hakka H serisi
  • http://www.lastikturk.com/productDetails.aspx?id=186
    http://www.lastikturk.com/productDetails.aspx?id=187
    http://www.lastikturk.com/productDetails.aspx?id=2628

son 2 linktekini tavsiye ederim.

bende nexen n2000 kullanıyorum o da güzel. ama bulursan n3000 almaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 13 Haziran 2009; 14:21:06 >

• Goodyear:
    195 / 50 V 15 TL NCT5 * 165.25 TL
    195 / 50 Z 15 TL F1 GSD2 * 190.67 TL

Michelin 225 TL den aşagı değil nokian da öyle ve 50 yanakta pek tercih edilmiyor bizim yollar için.

Pirelli:
    195/50 R 15 82 T ECO CINTURATO P6 * 145 TL (zaten 50 serisinde bir tek bu var)

pirelli daha ağır basıyor sorduğum kişilerce

Birde hız olarak "T" bölgesi yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denetçi -- 13 Haziran 2009; 14:35:34 >
  • quote:

Goodyear:
    195 / 50 V 15 TL NCT5 * 165.25 TL
    195 / 50 Z 15 TL F1 GSD2 * 190.67 TL

Michelin 225 TL den aşagı değil nokian da öyle ve 50 yanakta pek tercih edilmiyor bizim yollar için.

Pirelli:
    195/50 R 15 82 T ECO CINTURATO P6 * 145 TL (zaten 50 serisinde bir tek bu var)

pirelli daha ağır basıyor sorduğum kişilerce

Birde hız olarak "T" bölgesi yeterli

H almalısınız T değil; orjinal ölçülerle oynamayın.

size şu an fiyat performans oranı olarak iyi olan lassa revo yu öneririm.

http://www.impetusrevo.com/

fiyatıda;

http://www.hepsiburada.com/lassa-19550-r15-82h-impetus-revo/productDetails.aspx?categoryid=259720&productid=otysf777360

www.lassa.com.tr

hem ucuz hem teknolojik, hem yerli, hem japon teknolojili.

ben olsam bu krizde bunu alırdım; daha önce turamza yada adrenalin demiştim ama seneye bu lastiği alacağım sanırım. sitesini inceleyin gerçekten güzel lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Haziran 2009; 15:08:45 >

• quote:

Aracım 52 bin km de ve 4.5 yaşına girdi, yola gideceğimden aracıma yeni ayakkabı almak istiyorum.
    ebat 195 50 R15
    50 yanak bulması sorunlu bir seri, bir ara ER300 kampanyası vardı 2 alana 2 bedava tanesi 280 TL falandı

selamlar saygılar.

eger butcen el veriyorsa TOYO al derim 50 yanak bulmak sorun degil bence artik her lastikcide 50 yanak lastik bulmak mumkun
    eger butcen el vermiyorsa ekonomik lastik grubundan MARANGONI Zeta Line diger aracimda bu lastikleri kullaniyorum bunu oneririm Kumhodan kac Nexen'e yaklasma bile
  • tasshelhoff hocam, uyarı ve önerileriniz için teşekkürler.

orjinal lastik
    "Continental ContiPremiumContact 195/50/15 82 H" şu anki fiyatı 145 TL desen görüntüsü bu

hangi marka lastik almalıyım...

Pirelli:
    195/50 R 15 82 H ECO CINTURATO P6 * son kapışmayla 4 ü 500 TL nakit e bıraktı. Desen bu

Lassa: IMPETUS REVO 195/50/15 82 H * 140 TL civarı deseni bu

Goodyear: 195/50 R15 F1 GSP3 nakit 180 TL (ithal lastik)

Evet arkadaşlar bu seçim sizce hangisi olmalı ?

• bence nokian al.h serisi suda resmen james bond kesilirsin.4 adet su tahliye kanalı var.tabanı sert olmasına rağmen hiç ses çıkarmayan,bence çıkarmadığı içinde colta takılabilecek bir lastiktidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kSenwS

quote:

ebat 195 50 R15

selamlar saygılar.

eger butcen el veriyorsa TOYO al derim 50 yanak bulmak sorun degil bence artik her lastikcide 50 yanak lastik bulmak mumkun
    eger butcen el vermiyorsa ekonomik lastik grubundan MARANGONI Zeta Line diger aracimda bu lastikleri kullaniyorum bunu oneririm Kumhodan kac Nexen'e yaklasma bile

ne sorunu varmış ben yaşamadım da

• quote:

Orjinalden alıntı: colt uk 6

bence nokian al.h serisi suda resmen james bond kesilirsin.4 adet su tahliye kanalı var.tabanı sert olmasına rağmen hiç ses çıkarmayan,bence çıkarmadığı içinde colta takılabilecek bir lastiktidir.

impetus revo da da 4 adet boşaltma kanalı var? bu bir özellik değil ki? nokian kış lastiği için iyidir.

ben para kıymaya niyetlensem tanesi 220 ytl ye toyo proxesin bir serisi var xr1 mi ne bi ara ona niyetlenmiştim onu alacaktım.

resimlerdeki her lastikte 4 adet kanal var hatta pirelli abartmış biraz :)

hayırlı günler.
  • Sayın opeth, 50 yanak olunca fiyatı resmen katlıyor, sorun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denetçi -- 13 Haziran 2009; 21:31:59 >
  • yardımcı olur mu bilemiyorum ama bizim makyajlılarda Continental var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacey

yardımcı olur mu bilemiyorum ama bizim makyajlılarda Continental var...

Hanımın peco ya da lastik alacağımda lastikçi imkanı yok Nokian taktırmadı..Zorla Conti. taktırdı...İyidir inş bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Hanımın peco ya da lastik alacağımda lastikçi imkanı yok Nokian taktırmadı..Zorla Conti. taktırdı...İyidir inş bakalım

bir mesaj sonra binbaşı oluyorsunuz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

bir mesaj sonra binbaşı oluyorsunuz

Vallahi ne çabuk geçti ya.. Yok mu bi yarbay bize rozet falan vericek?

• conti hem fren mesafesinde hem sessizlikte dünya lideridir. fiyatı yüksektir normalde. uygun fiyat buluyorsanız kaçırmayın ben ce.
  • quote:

Sayın opeth, 50 yanak olunca fiyatı resmen katlıyor, sorun bu

ben 195/50/r16'yı 150'ye aldım nexen n2000 kumhınunda aynı fiyattı.
    bridgestone olsaydı 340 lira verecektim.

benim sorum neden kumho ve nexenden kaçılacağı. çoğu jantlarını değiştiren arkadaşlarım kumhoya geçti ve hiç bi sorunla karşılaşmadı. bildiği bişey varsa onu öğrenelim diye dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

Orjinalden alıntı: kSenwS

quote:

ebat 195 50 R15

selamlar saygılar.

ne sorunu varmış ben yaşamadım da

Hamurunun Kalitesi dusuk bir sure sonra sertlesmeye basliyor Oldukca fazla ses yapiyor yuksek cin teknolojisi :)
    insallah yasamasin

• kumho ve nexen kore malıdır. kumho formula3'te resmi lastik sponsorudur. nexen 1950'den 90'lara kadar michelin lastiklerini üretmiştir sonradan kendi ayakları üstünde işine devam etmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 14 Haziran 2009; 16:49:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

kumho japon nexen ise kore malıdır. kumho formula3'te resmi lastik sponsorudur. nexen 1950'den 90'lara kadar michelin lastiklerini üretmiştir sonradan kendi ayakları üstünde işine devam etmiştir.

Kumhoyuda Kore mali olarak biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.