Bildirim
hangi marka lastik almalıyım...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
ben şimdikiler bittiğinde bridgestone turanza er 300 yada bridgestone adrenalin alacağım.
hangisi bütçene uygunsa onu al derim.
bendeki orjinallerde bridgestone turanza zaten.
hayırlı günler -
michelinquote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
ben şimdikiler bittiğinde bridgestone turanza er 300 yada bridgestone adrenalin alacağım.
hangisi bütçene uygunsa onu al derim.
bendeki orjinallerde bridgestone turanza zaten.
hayırlı günler -
Merhaba,
Yazlik lastiklerim Kumho, kisliklar ise Nokian. Aracin uzerinde Kumho geldi, biter bitmez yazlik Nokian ile degisterecegim. Daha once GoodYear ve Michelin de kullandim. Kaliteli lastiklerdir. Ancak Nokian'in rahatligini ve guvenini hic birinde bulamadim. Tavsiyem Nokian'dir.
Selamlar, -
bridgestone veya michelinquote:
Orijinalden alıntı: arun
Merhaba,
Yazlik lastiklerim Kumho, kisliklar ise Nokian. Aracin uzerinde Kumho geldi, biter bitmez yazlik Nokian ile degisterecegim. Daha once GoodYear ve Michelin de kullandim. Kaliteli lastiklerdir. Ancak Nokian'in rahatligini ve guvenini hic birinde bulamadim. Tavsiyem Nokian'dir.
Selamlar, -
bridgestone dan şaşma, ama bütçeye uygun değil ise kumho da kötü sayılmazquote:
Orijinalden alıntı: .solitario.
bridgestone veya michelin
Alıntıları Göster -
nokian çok kaliteli bir lastiktir ..quote:
Orijinalden alıntı: guru68
bridgestone dan şaşma, ama bütçeye uygun değil ise kumho da kötü sayılmaz
Alıntıları Göster -
teşekkürler arkadaşlar..quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
nokian çok kaliteli bir lastiktir ..
Alıntıları Göster -
bridgestone lassa goodyear bu markdalardan başka lastik tanımamquote:
Orijinalden alıntı: yuemayti
teşekkürler arkadaşlar..
Alıntıları Göster -
lassa impetus 2 cok ama cok memnunum sesız harıka lastık sadece taslar cok sıkısıyor araya bazenquote:
Orijinalden alıntı: blue__system
bridgestone lassa goodyear bu markdalardan başka lastik tanımam
Alıntıları Göster -
aracı aldığımda 2 adet lastik aldım ön tarafa...lassa çok iyi bence...kışlıkları da lassa alacağım.quote:
Orijinalden alıntı: crowman
lassa impetus 2 cok ama cok memnunum sesız harıka lastık sadece taslar cok sıkısıyor araya bazen
Alıntıları Göster -
goodyear dan şaşma -
Yokohama carismayla 2007 ye kadar hep onu kullandım ama Mıchelın de iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Filozof_32
goodyear dan şaşma -
Lastikleri takribi kaç km de değiştirmek lazım?Bi de ne kadar yıpranmış olduğunu nasıl anlıyabiliriz.Tam ölçüm olarak.Gözle değilAralıklar kaç mm altına düşünce tehlikeli gibi esasında google dan baksam cevaplarını bulacağım soruları size soruyorum.Gece 2 yani normal bu saate.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050
Yokohama carismayla 2007 ye kadar hep onu kullandım ama Mıchelın de iyidir
Alıntıları Göster
Saygılar..
-
diş derinliği ile alakası yok.quote:
Orijinalden alıntı: pascuu
Lastikleri takribi kaç km de değiştirmek lazım?Bi de ne kadar yıpranmış olduğunu nasıl anlıyabiliriz.Tam ölçüm olarak.Gözle değilAralıklar kaç mm altına düşünce tehlikeli gibi esasında google dan baksam cevaplarını bulacağım soruları size soruyorum.Gece 2 yani normal bu saate.
Saygılar..
Alıntıları Göster
4 yılı geçtimi değiştirmen lazım.
zira lastiği oluşturan kimyasallar esnekliğni kaybediyorlar.
yüksek süratte yarılmalar patlamalar oluşma riski artıyor.
4 maksimum 5 yılda bir değiştirmen lazım.
ha ben çok sürüyorum 5 yıla gelmeden lastiğim kabak gibi oluyor diyorsan o zaman bir mm ölçüsü vardı ama tam hatırlayamıyorum.
michelinlerde aşınma yerleri belirlenmiş mesela ama bridgestonelerde yok.
hayırlı günler
-
dediğiniz ölçü aşındıkça lastik hamurunun içinden çıkan değişik renkte şeritler mi acaba. öyle bişeydi sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
diş derinliği ile alakası yok.
4 yılı geçtimi değiştirmen lazım.
zira lastiği oluşturan kimyasallar esnekliğni kaybediyorlar.
yüksek süratte yarılmalar patlamalar oluşma riski artıyor.
4 maksimum 5 yılda bir değiştirmen lazım.
ha ben çok sürüyorum 5 yıla gelmeden lastiğim kabak gibi oluyor diyorsan o zaman bir mm ölçüsü vardı ama tam hatırlayamıyorum.
michelinlerde aşınma yerleri belirlenmiş mesela ama bridgestonelerde yok.
hayırlı günler
Alıntıları Göster
renkleri yeşil sarı kırmızı gibi miydi neydi. aşındıkça bu renkler sıreası ile lastik hamurunda görünmeye başlıyor. kırmızıyı görünce beni değiştir anlamına geliyor. yanlışsa düzeltin.
bu şekilde bir gösterge gerçekten yaratıcı bir düşünce. lastik size beni değiştir artık diyor
-
bulabilirsen nokian şiddetle tavsiye ederim eğer bulamazsan yokohoma - lancer a suan yokohoma var benim çok memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: nightmare115
dediğiniz ölçü aşındıkça lastik hamurunun içinden çıkan değişik renkte şeritler mi acaba. öyle bişeydi sanırım.
renkleri yeşil sarı kırmızı gibi miydi neydi. aşındıkça bu renkler sıreası ile lastik hamurunda görünmeye başlıyor. kırmızıyı görünce beni değiştir anlamına geliyor. yanlışsa düzeltin.
bu şekilde bir gösterge gerçekten yaratıcı bir düşünce. lastik size beni değiştir artık diyor
Alıntıları Göster
-
Lastik diş derinliği 3 mm.nin altına indiğinde değiştirilmesi tavsiye ediliyor.quote:
Orijinalden alıntı: veyselh
bulabilirsen nokian şiddetle tavsiye ederim eğer bulamazsan yokohoma - lancer a suan yokohoma var benim çok memnunum.
Alıntıları Göster -
Aracım 52 bin km de ve 4.5 yaşına girdi, yola gideceğimden aracıma yeni ayakkabı almak istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: EN.ES
Lastik diş derinliği 3 mm.nin altına indiğinde değiştirilmesi tavsiye ediliyor.
Alıntıları Göster
ebat 195 50 R15
50 yanak bulması sorunlu bir seri, bir ara ER300 kampanyası vardı 2 alana 2 bedava tanesi 280 TL falandı
sonra tesadüf eseri alış faturasını gördüm 115 TL gibi bir fiyat vardı
Acilen 4 lastik almalıyım. Ne öneriyorsunuz ?
selamlar saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denetçi -- 13 Haziran 2009; 13:37:14 > -
NOKİAN veya MİCHELİNquote:
Orijinalden alıntı: denetçi
Aracım 52 bin km de ve 4.5 yaşına girdi, yola gideceğimden aracıma yeni ayakkabı almak istiyorum.
ebat 195 50 R15
50 yanak bulması sorunlu bir seri, bir ara ER300 kampanyası vardı 2 alana 2 bedava tanesi 280 TL falandı
sonra tesadüf eseri alış faturasını gördüm 115 TL gibi bir fiyat vardı
Acilen 4 lastik almalıyım. Ne öneriyorsunuz ?
selamlar saygılar.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- mitsubishi l300 tutulan modeli
- mitsubishi attrage 1.2 intense yorum
- mitsubishi carisma 1.8 gdi
- motor arıza lambası kendiliğinden söndü
- mitsubishi l200 paket sıralaması
- l200 mitsubishi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X