Şimdi Ara

hangi marka lcd tv alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4.000 TL'ye kadar bütçem var.

102 veya 106 ekran düşünüyorum.

Marka konusunda çok kafam karıştı.

Yardımcı olurmusunuz.

Teşekkürler...

• Aynı şekilde benimde kafam karıştı. Mağazalara gidince satıcı arkadaşlar öylesine şişiriyorki kafamı, kavga edesim geliyor. :(

Aşağı yukarı benim bütçemde aynı. Samsung Led 6500 veya 7000 serisi düşünüyorum. Fikri ve tavsiyesi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen.
  • Merhaba

LCD düşünürseniz 40hx700 önerebilirim.cebinizdede 1000tl kalır
  • PHILIPS 42PFL7665H 106 ekran led tv aldım
  • aynı sorun bendede var arkadaslar 46 veya 52 civarı tv aramaktayım çorba olduk gene düzgün bulamadım bişi ...
  • samsung c 7000 serisi süper benimde çok hoşuma gitti.bağımsız bir değerlendirme isterseniz :
    http://www.hdtvorg.co.uk/guide/led/top_ten_led_tv.htm bu linke bakabilirsiniz.
  • ben yerli marka olsun derim. -vestel arçelik- benim tüplü 72 ekran beko televizyonum vardı. bozuldu servisine gittim. tüpü bitmiş dediler. istersen ürünü iade şartıyla verilen hesap numarasına 250 tl farkla firma sana 82 ekran lcd gönderir diye söylediler. 2 yıl önce lcd lerin 800 tl olduğu dönemde 250 liraya arçelik ful hd lcd sahibi oldum. hem de 1yıl garanti ile. Büyük yerli firmalar her zaman malının arkasında olur. bu da farklı bir bakış açısı. samsung- lg alıcaksın da başın göğemi erecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.