Şimdi Ara

HANGİ MARKA LPG DAHA UZUN KM GÖTÜRÜYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi marka lpg daha uzun km yaptırıyor?

• Bir arkadaşım Total istasyonunda gece müdürlüğü yapıyor.

Yakın zamanda el değiştirmiş bu şirket. Yeni sahibi standartlar listesi yayınlamış.

Arkadaşım çok sıkı kontrol ve takip ediliyoruz artık diyor.

En son LPG'yi oradan aldım. Depoda çeyrek civarı vardı üstüne fullettim. Daha önce hep Shell'den alırdım. Buradan 15 kuruş aşağısına aldım. Şimdilik çekişte artı veya eksi bir fark göremedim. Mesafe olarak ta fark edecek mi bilmiyorum. Kontrol edildiğini bildiğim için içim rahat kullanıyorum şimdilik.
  • ben de daha önce shell alıyordum son zamanlarda lukoil almaya başladım ve herhangi bir fark göremedim, mesafe de ise hesaplayamadım ama dün gazı fulledim sonucu ben de bekliyorum.
  • 2001 yılında taktırdık LPG yi. O yıllardan beri kullanıyoruz temiz, düzgün istasyonda menzil farkı yaşamıyorum sadece Shell den almadım bugüne kadar. Total, OPET, Aytemiz, tp, petrol ofisi vs genelde aynı. İndirim nerede ise oradan alıyorum.

Misal OPET için katkılı filtreyi tıkıyor derlerdi filtre hep tertemiz çıktı misal.

Ancak en çok sevdiğim petrol ofisi. Pahalı olmadığı sürece devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk firmaları iyidir. Yerel ucuz güvenilir firmaları tercih edin bence. Milangaz aygaz mogaz turnagaz vsvs.

• BP olabilir ama benim araca yaramıyor çekişten çok düşüyor hatta hanım bile fark etti ama Aygaz alınca performans olarak benzine yakın gidiyor o yüzden Aygaz harici almıyorum belki 20 30 km az gidiyor ama ben çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa menzinli aygaz ile alıyordum. En uzunu BP ile. Bir depoda 40-50km farkediyordu BP ile Aygaz farkı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi LPG/GAZ Nerede?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saigo

Türk firmaları iyidir. Yerel ucuz güvenilir firmaları tercih edin bence. Milangaz aygaz mogaz turnagaz vsvs.
    turnagazdan lpg alınca araç en ufak yokuşta stopa kaçıyor hatta stop ediyor.Üstüne pahalı satıyorlar.Yerel firmalar biraz çeki düzen vermeli kendine

• araçlar lpg seçermi? seçer ise imzadaki araç için en iyi lpg tercihi ne olur?
  • Ben hep BP , opet ve SHELL den alırım menzil olarak fark göremedim hiç birinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.