renault scenic
2000 motor 2001 model rxi otomatik araç alacağım. araç hakkında yorum yaparsanız sevinirim. yakıt gibi yol tutuşu ve dikkat etmem gereken konularda yardımlarınızı bekliyorum.
Sayın HİLMİ,
2024301077365 numaralı dosyadan 14/08/2024 tarihli trafik kazanızdan dolayı şahnızına rücu borcu tahakkuk edilmiştir. Hukuki takip aşamasına geçilmemesi için şirketimizle temasa geçmenizi rica ederiz.
Borç takibi için 0(216) 999 78 42 numaralı iletişim hattından temasa geçebilirsiniz.
HEPİYİ SİGORTA A.Ş. B018
Kontağı çevirdikten bir dakika sonra araç stop edecek şekilde hır hırladı. Göstergeler yanıp yanıp söndü ve araç stop etti. Sıkıntı nedir acaba
Hyundai Accent 2001 lx aracı calıştırdıktan beş dakika sonra gaz yemedi yolun ortasında kaldı iki dakika sonra gaz yedi. Sorun ne olabilir
araç yedek su deposu
Araç hyundai accent 1,3 LX
aracın yedek su deposu ne işe yarıyor.
radyatördeki fazlalığı mı oraya atıyor, yoksa radyatörde su biterse yedek su deposundan mı çekiyor?
benim araçtaki yedek su deposunda hiç su kalmamış
yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün castrol mavi antifiriz aldım kullanmaya başladım. usta su ilave etmeye gerek yok dedi, sadece antifiriz var. bir sıkıntı olur mu?
MİLLETVEKİLİ SEÇEMİYORUZ.
Ne zaman ki vatandaş kendi vekilini kendi seçer o zaman ülke değişmeye başlar, yani kısaca seçim yasası değişmesi lazım, değişmediği müddetce maalesef bu şekilde gider.
AYNA AYAR MEKANİZMASI
LANET OLASI İTİCİ SESİ
Araç 2001 lx hyundai accent. iki kere yağ değişti, iki kere komple 12 adet itici değişti ama bir türlü sesi kesemedik. bu konuda başarılı olan var mı?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 82.212 (Bu ay: 2.206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası