Şimdi Ara

CASTROL ANTİFİRİZ (MAVİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün castrol mavi antifiriz aldım kullanmaya başladım. usta su ilave etmeye gerek yok dedi, sadece antifiriz var. bir sıkıntı olur mu?

• ustanı hemen değiştir, antifrizin istenilen sonucu vermesi için belli oranlarda su ile karıştırılması lazım,

• Bazı antifrizler doğrudan su eklemesiz kullanıma hazır karışım oluyor. Hatta kullanıma hazır veya ready to use gibi şeyler yazar ama castrolde o çeşit bir antifriz yoktu diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 16 Ekim 2023; 19:45:12 >
  • bu araçların haznesi kaç litre? araç 2001 hyundai accent 1,3 lx. araç suyunu boşaltırken tamamen mi boşaltılıyor yoksa için de bir miktar da olsa su kalıyor mu?

toplamda 3 lt mavi castrol antifiriz eklendi ve tamamen doldu.

• yasin-yasin Y kullanıcısına yanıt

Motor içinde su kalıyor. Damlasına kadar boşaltsan büyük ihtimalle 6 litre civarı su alacaktır.

• yasin-yasin Y kullanıcısına yanıt
    En güzeli sistemdeki tüm su yenilenene kadar sürekli saf su ekleyerek aracı çalıştırmak ve radyatör dönüş hortumu açıkta bırakmak. Eski su tamamen boşalınca üstüne azar azar antifirizin tamamını eklemek.

Onun dışında suyun tamamı boşalmıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 18 Ekim 2023; 19:46:53 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

kaç lt saf su gider bu iş için?

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bi 20-30 litre gider herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.