Şimdi Ara

Hangi marka MiniDv kaset?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony minidv kamera aldım. (hc37e)

Piyasadaki kasetlerde model yada markalar arasında ne gibi farklar var?
    Hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Sanırım kimse artık miniDv kullanmıyor yada kimsenin bir bilgisi yok
  • TDK yoksa sony....
  • Arkadaşım ben kameramı aldığımdan beri (dört yıldır) sony miniDV kaset kullanıyorum.Önemli bir sorun yaşamadım bu güne kadar.

Ancak bir arkadaş sony kasetlerin sorunlu olduğundan bahsetmişti.Panasonik,TDK gibi markalar öneriliyordu.forumda bir yerlerde vardı bu mevzuu.
  • Konu açmadan önce sony kameralar başlığına bi göz geçirdim ama göremedim böyle bir ayrıntı. o yuzden açtım.
    Cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • ben sony de kullandım jvc de. hiç sorun yaşamadım.
  • aslında hangi markai ile başlamışsanız o marka ile devam etmeniz gerektiğini, ayrıca ıslak kaset ile başlamışssanız ıslak, kuru ile balşlamışsanzı kuru kaset ile devam etmeniz gerektiğini okumuştum bir yerde. evet ıslak ve kuru kasetler varmış. nasıl oluyorsa artık. bir de "me" olanlar ve diğer sınıf varmış. diğer sınıftakiler "me" lerden daha kaliteliymiş. tüm bunlarda kafanın ve dolayısıyla kameranın ömrünü etkiliyormuş. şu işin aslını bilen varsa hakikaten aydınlatıversin bizleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 6 Ağustos 2008; 9:34:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko MD - 7800 DivX'li Müzik Seti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda daha önce yazılmış bu konuda bir şeyler. bunlar benim dah önce okuduklarımla da örtüşüyor:

http://resim.donanimhaber.com/m_14767327/printable.htm

bu linki de son sayfasına kadar okuyabilirsiniz:
    http://www.benimsinemalarim.com/forum/Default.aspx?g=posts&t=1234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 6 Ağustos 2008; 14:26:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.