Şimdi Ara

Hangi marka model tv aldınız.... neden ?... memnunmusunuz?... değilmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bi konu açmıştım samsung un 40es modellerinden birini beğendim nasıldır değildir diye... ama baktım araştırdım aynısı önceden açılmış ve pek memnun kalmadım söylenenlersen bu modelin fiyatı 1699 tl bana u fiyat aralığında alıp kullandığınız tv marka ve model tavsiye edermisiniz kafam allak bullak.. Ve bu gün sipariş verecem.... ( yoksa gidip tv yi yerindemi test etmeliyim ? )

TV linki :http://www.teknosa.com/urunler/110012282/samsung-40es6340-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-gozluk

• samsung 7 ve 8 serisi, philips 8 serisi, lg 8 ve 9 serisi, sony hx 850 ve panasonic et5 alanlar memnun ama onların fiyatları min 2500TL'den başlıyor. Bu durumda sizin sormanız gereken benim verebileceğim en yüksek fiyat budur. Bu durumda alabileceğim en iyi televizyon nedir olması gerekiyor. (Bence)
  • Hangi tvnin iyi oldugu aslinda kisinin tvden neler bekledigine bagli. Ne beklediginizi yazarsaniz model onerileri gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Hangi tvnin iyi oldugu aslinda kisinin tvden neler bekledigine bagli. Ne beklediginizi yazarsaniz model onerileri gelebilir.
    Tv de sanyo dan vazgeçmem hem fiyatı uygun hemde çok memnunum.http://www.evium.com/arama?q=sanyo yeni bir site sanırım ama tv mi burdan aldım 82 ekran ilgilenenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monalissa11

Tv de sanyo dan vazgeçmem hem fiyatı uygun hemde çok memnunum.http://www.evium.com/arama?q=sanyo yeni bir site sanırım ama tv mi burdan aldım 82 ekran ilgilenenlere.

Alıntıları Göster
    çok güzel bir seçim , güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

aslında ben bu modeli sadece sinmada tadtığım 3d kalitesini evdede tadmak için alıyorum yani benim için en önemli mesele bu 3d meselesi bugün samsung müşteri hizmetleriylede konuştum bu ölü pixel ışık hüzmesi bulutlanma gibi sorunları dediklerinden pek memnun kalmadım mesela ışık hüzmesi varsa servis bununla ilgilenirme dedim ışık hüzmesinin derecesine bağlı olarak ilgilenirler az ise ilgelenmezler gibisinden konuştu peki bu şık hüzmesinin bi sınırı varmı yani hangi sınırda ayıpla mal oluyor dedim cevap veremiyoruz servisin bakması lazım dediler .... anlıcanız kalakaldım ortada.... ölü pixel sorun değil 102 led tv 2-3 tane olsa ne olcak olmasa ne olcak görmem bile onları ama bu ışık hüzmesi ve bulutlanma kafamı karıştırıyor

• quote:

Daha almadım be başkanım güzelmi değilmi olduğunu daha araştırıyorum :) sen aldın herhalde bu modelden memnunmusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss07

Daha almadım be başkanım güzelmi değilmi olduğunu daha araştırıyorum :) sen aldın herhalde bu modelden memnunmusun ?
    kime cevap yazdığıma dikkatli bakın :) sanyo satan pardon alan arkadaşa yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 14 Mayıs 2013; 22:17:27 >
  • quote:

kime cevap yazdığıma dikkatli bakın :) sanyo satan pardon alan arkadaşa yazdım...
    forumda yeniyim sonradan farkına vardım
  • lg 42lm660s aldim 2-3 ay once pismanim ama benim sucum kontrast disinda butun ozellikleri incelemistim. kontrasti dusuk (statik yani native kontrast 800:1 )

lm760s 900:1 input lag 35ms
    lm860v 971:1 input lag 43ms
    lm960v 1600:1 input lag 100ms

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

lg 42lm660s aldim 2-3 ay once pismanim ama benim sucum kontrast disinda butun ozellikleri incelemistim. kontrasti dusuk (statik yani native kontrast 800:1 )

lm760s 900:1 input lag 35ms
    lm860v 971:1 input lag 43ms
    lm960v 1600:1 input lag 100ms

Arkadaşlar bugüne kadar LG Marka 3 TV ,1 Home sinema ve birçok tanıdığa LG ürün aldım.
    En son LG 55LM860 Aldım ama çoook pişmanım ,

Ekran da özellikle HD futbol maçı yayının da yeşil ekran da Banding yani dikine gölgelenme ,
    hareketli görüntü de titreme var. SD Yayınlar çok kötü.
    Hoparlör kısmın da herhangibir haber , müzik kanalında bass sesler de metalik titreme sesi var.
    ürün daha yeni ilk fark ettiğim problemler ileri de neler çıkar bilemem.

Arıza kaydı için LG Call Center'ı aradım Bana Banding Problemin arıza olarak kabul edilmediğini söyledi !!!

Yani ürün satılırken bu ürün de lütfen futbol maçı izlemeyin diye uyarı varmış ben görmemişim....

Bir LG markasına yaklaşmam size tavsiyem LG den uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xloss

Arkadaşlar bugüne kadar LG Marka 3 TV ,1 Home sinema ve birçok tanıdığa LG ürün aldım.
    En son LG 55LM860 Aldım ama çoook pişmanım ,

Ekran da özellikle HD futbol maçı yayının da yeşil ekran da Banding yani dikine gölgelenme ,
    hareketli görüntü de titreme var. SD Yayınlar çok kötü.
    Hoparlör kısmın da herhangibir haber , müzik kanalında bass sesler de metalik titreme sesi var.
    ürün daha yeni ilk fark ettiğim problemler ileri de neler çıkar bilemem.

Arıza kaydı için LG Call Center'ı aradım Bana Banding Problemin arıza olarak kabul edilmediğini söyledi !!!

Yani ürün satılırken bu ürün de lütfen futbol maçı izlemeyin diye uyarı varmış ben görmemişim....

Bir LG markasına yaklaşmam size tavsiyem LG den uzak durun.

Alıntıları Göster
    vestel aldım 2 yıl önce elimden de çok tv geçti samsung philips bu arada vesteli geçen taşınırken kırdım ekranını başka bi problem çıkarmadı benim çözümlemem şu ki tv işi samsung lg arasındadır 2000 liranın üstünde ama altındaki fiyatlarda akıllı olun polonyada birleştirilen tvlere para vermeyin bir diğer husus da şu ki ben vestelin paneli kırdım tv yarı parası istediler panel için ama samsung lg de tv fiyatı istediğini söylüyor arkadaşlar yani sonuç olarak bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

vestel aldım 2 yıl önce elimden de çok tv geçti samsung philips bu arada vesteli geçen taşınırken kırdım ekranını başka bi problem çıkarmadı benim çözümlemem şu ki tv işi samsung lg arasındadır 2000 liranın üstünde ama altındaki fiyatlarda akıllı olun polonyada birleştirilen tvlere para vermeyin bir diğer husus da şu ki ben vestelin paneli kırdım tv yarı parası istediler panel için ama samsung lg de tv fiyatı istediğini söylüyor arkadaşlar yani sonuç olarak bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın...

Alıntıları Göster
    samsung 46es7000 17 mayısta 2239 tl ye aldım. bulutlanma ve ışık sızması yok 2tb hardiskimdeki herşeyi oynatıyor dts sesli filmleride destekliyor z5500de çözüyor.Philips 46 pfl7007 alacakken buna karar verdim iyikide samsung u almışım ben memnunum, ayrıca bence elektronik iş marka değil şans işidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eakaya

samsung 46es7000 17 mayısta 2239 tl ye aldım. bulutlanma ve ışık sızması yok 2tb hardiskimdeki herşeyi oynatıyor dts sesli filmleride destekliyor z5500de çözüyor.Philips 46 pfl7007 alacakken buna karar verdim iyikide samsung u almışım ben memnunum, ayrıca bence elektronik iş marka değil şans işidir.

Alıntıları Göster
    Bir öneri bekliyorum arkadaşlar

3D , wifi bağlantısı olan, ps3 oynamaktan keyif alınacak, harici bellek takıp film izleyebileceğim bir model lütfen :) şu an ki tv de usb çalışıyor ancak harici bellek olmuyor. Yeni modellerde mi böyle?

• sharp sharp sharp derim başkada birşey demem
  • Lg 55lm660s aldim gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: needformoney

Lg 55lm660s aldim gayet memnunum
    samsung 46f6470 aldım samsung tercihim tasarımlarının güzel olması memnunum hafta sonu aldığım için henüz tam kurcalayamadım özelliklerini kullanma kılavuzunu bile okuyamadım boş vaktimde okurum
  • Tv almadım henüz ama,alırsam kesinlikle japon alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: buforumbiacayip

Tv almadım henüz ama,alırsam kesinlikle japon alıcam.
    30.05.2013 tarihinde İstanbul Bilişim'den 126*8=1008 Türk Lirasına Samsung 32" UE-F5570 Led Tv aldım. Televizyonda görüntü olarak problem yok. HD yayınlar güzel. Usb Bellek çalışıyor. TV'den kayıt var. HD uydu alıcısı içinde. Evde internet bağlantım olmadığı için Smart Tv özelliklerini tecrübe edemedim, yorum yapamayacağım. Ancak şu konularda yardım istiyorum.

*Altyazı seçenekleri 3 tane. Büyük fontu seçmeme rağmen okuması pek keyifli değil. Altyazıları daha da büyütmenin bir yolu var mıdır? Mesela bir yazılım yoluyla.
    *500 GB'lık harici harddiskimi okumadı.

Bu televizyonla ilgili tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykslshn

30.05.2013 tarihinde İstanbul Bilişim'den 126*8=1008 Türk Lirasına Samsung 32" UE-F5570 Led Tv aldım. Televizyonda görüntü olarak problem yok. HD yayınlar güzel. Usb Bellek çalışıyor. TV'den kayıt var. HD uydu alıcısı içinde. Evde internet bağlantım olmadığı için Smart Tv özelliklerini tecrübe edemedim, yorum yapamayacağım. Ancak şu konularda yardım istiyorum.

*Altyazı seçenekleri 3 tane. Büyük fontu seçmeme rağmen okuması pek keyifli değil. Altyazıları daha da büyütmenin bir yolu var mıdır? Mesela bir yazılım yoluyla.
    *500 GB'lık harici harddiskimi okumadı.

Bu televizyonla ilgili tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    LG 42lm640s aldım. Gayet memnuum Ekim 2012 aldım şu ana kadar sorun çıkarmadı TeknoSA turuncu indirimden 1.599 TL'ye aldım.4 Gözlük hediye verdiler güzel TV tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.