Şimdi Ara

Hangi marka ups almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlaşlar alttaki açtığım konu üzerine hangi marka ups almalıyım

• Powercom kullanıyorum uzun süredir memnunum, diğer arkadaşların da görüşlerini alabilirsin.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

UPS'lerde servis önemlidir. Dolayısıyla bilinen markalar çalışmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSP-TURKIYE

Merhaba,

UPS'lerde servis önemlidir. Dolayısıyla bilinen markalar çalışmanızı tavsiye ederim.

Kendi malinizin arkasında olduğunuzu ve servis kalitenin bana kanıtlar mısınız?

Güç Kaynakları kaliteli ama servisi hakkında fikrim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

Merhaba,

FSP, Türkiye'ye artık Taiwan'dan değil, istanbul'daki ofisimizden hizmet veriyor.

Hertürlü sorununuzda markanın direk desteğini alabileceksiniz. Bize bir şekilde ulaşmanız yeterli

Distribütörümüz Segment bilgisayardır, Alanında Türkiye'da 1 numaradır. Web sitesinini inceleyebilirsiniz.
    Eğitimli ve geniş teknik kadrosu ile çok kısa sürelerde tamir edip geri gönderebilmektedirler.

İsterseniz teknik servislerini ziyaret edip tanışıp çaylarını içebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

Merhaba,

FSP, Türkiye'ye artık Taiwan'dan değil, istanbul'daki ofisimizden hizmet veriyor.

Hertürlü sorununuzda markanın direk desteğini alabileceksiniz. Bize bir şekilde ulaşmanız yeterli

Distribütörümüz Segment bilgisayardır, Alanında Türkiye'da 1 numaradır. Web sitesinini inceleyebilirsiniz.
    Eğitimli ve geniş teknik kadrosu ile çok kısa sürelerde tamir edip geri gönderebilmektedirler.

İsterseniz teknik servislerini ziyaret edip tanışıp çaylarını içebilirsiniz.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme için teşekkürler...

Kullandığım ürün;http://www.vatanbilgisayar.com/imd-1000ap-1000va-line-interactive-ups.html

Kendi aküsü 3 sene sorunsuz gitti, son 2 yıldır da yeni akü ile kullanıyorum şuana kadar sorunsuz, haliyle bu marka da memnuniyetim yüksek oldu.

Ablamın sistemine ise, FSP aldım;http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ep650-650va-line-interactive-ups.html

Gayet stabil ve düzgün çalışıyor, sanırım 2 seneyi geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Fsp akü kalitesi çok fark ediyor. birçok markanın aküleri ilk günkü vasıflarını ilerleyen günlerde yitiriyor.
    XXX markalardan 3 tane eskitirsin fsp den 1tane zor eskitirsin.
    yerli markayım veya büyük markayım diye geçinip Çin'den ucuz model ups alıp isim yapıştıran markalara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.