Şimdi Ara

hangi marka uydu Lcd tv için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lcd tv de en iyi performanslı görüntüyü alabilmek için hangi marka uydu kullanılabilir.. bnde goldmaster 9400CI var açıkçası pek memnun değilim görüntüden..

Teşekkürler

• next super plus usb serisinden birini al.companent çıkışından bağla.
  • ben super plus serisini pek beyenmedim doğrusu.

menüde kanal düzenlemede değişiklik yaptıktan sonra aktif olması diğer pluslara göre daha uzun sürüyor.
  • sunny atı- dcı 1030 yada neta 2 mükemmel kanal geçişi vede görüntü tavsiye edrim kendim kullanıyorum 2 sinide ...
  • redline cs100x al.kaliteli bir cihaz.uydudan yazılım alıyor.

bugünlerde @asiyimben next süper plus serisini çok övüyor onu da incelerim bir ara.merak ettim.

ayrıca gm 9400 ve 10400 tam bir felaket.alacak olanlar almasın.ayrıca goldmaster çanakta almasın.
  • Bence komponent çıkışlı next super plus serisi al bende var ben çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

redline cs100x al.kaliteli bir cihaz.uydudan yazılım alıyor.

bugünlerde @asiyimben next süper plus serisini çok övüyor onu da incelerim bir ara.merak ettim.

ayrıca gm 9400 ve 10400 tam bir felaket.alacak olanlar almasın.ayrıca goldmaster çanakta almasın.

övülecek bir cihaz.çünkü super plus cihazlar yazılım olarak teknik olarak performans olarak mükemmel.bir de usb çıkışlı ise değme keyfe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 4 Eylül 2007; 13:35:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar.. tavsiyelerinizi değerlendireceğim ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.