Şimdi Ara

Hangi markadan yakıt alıyorsunuz, neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi markadan yakıt alıyorsunuz, neden?

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2024)
Giriş
  • Benzin shell v power, kendi işlettiği yerden. (motosiklet kullanirken bariz hissettiğim farklardan ötürü favorim oldu, 12 13 bin dd çevirince yakit fark ediyor ama gündelik atmosferik araçlarda çok fark var midir derseniz yok gibi)
    Lpg aygaz, cevredeki nerdeyse bütün taksiciler 100 metre ileride daha ucuza pogaz olmsina ragmen aygazdan aliyor ve performansı benzine en yakin veren gaz oldugu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda kalacak duruma gelmediysem, her zaman OPET

Sosyal sorumluluk projeleri yuzunden
    Canakkale Sehitligine sahip cikmasi yuzunden
    Bayan personel calistirmasi yuzunden
    Temiz tuvaletleri yuzunden

Alternatif PO
  • benzin shell,aytemiz ve bp den alıyorum.lpg içinde class ,aytemiz ve shell istasyonlarını tercih ediyorum.büyük konuşmıyım ama po dan su bile almam.
  • Shell,yakıtı temiz ve yıllardır süregelen alışkanlık.Gerçi bu zamanda hemen hemen her markanın yakıtı temizdir orası ayrı.
  • En son Opet'den yakıt aldık. Kurşunsuz benzin. Yarım depo kala arıza ışığı yaktı. Opet yerine Shell tercih ediyor çoğu kişi.

PSA aracı olanlarda Total'den alıyor çoğu kimse bakım kitabında öyle öneriliyor diye yazdığı için (Fransız dayanışması ayağı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı aldığımdan beridir opet'ten alıyorum yakıt konusunda 3 kuruşun hesabını yapmam aracım dizel surekli ayni istasyondan aliyorum. Sonuçta aynı yakıtta olsa bayi farki farkeder diye düşünüyorum. Bugün gelirken hemen opete gelmeden turkiye petrolleri var indirim yapmışlar litrede 50 kuruş fark vardı opetle ama yine opet'ten aldım gerek yok bir yer belirleyip hep ordan almak gerekiyor. Ve çoğu zaman depo yarıya kadar doludur yarının altına düşürmemeye gayret ederim.

• önceleri shell den alıyordum ama artık lukoil alıyorum. shelle göre hem hesaplı hem de menzil olarak aşağı kalır yanı yok.
  • shellden alıyorum. özellikle de uzun yola çıkmamışsam hep aynı pompadan alıyorum. manyaklık işte
  • İstanbul-Alanya yollarında ve İstanbul'da CLASS
    İstanbul-Tosya,Osmancık yollarında MASPET

Her ikisini de yıllardır kullanırım, fişlerini de bir süre tutarım, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

Yakıt eurodiesel

• Bulunduğum yerde Petrol Ofisi var güvenilir olarak oradan alıyorum. Türkiye Petrolleri ve Memoil nedense güven vermiyor dizel yakıt konusunda. Shell, BP, Opet ise uzun yolda ve büyükşehirde yakıt aldığım markalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000 Honda Crv
    önceden opetten alıyordum araç gitmiyordu ama po ya geçtim, memnunum
  • Shell dwb alıyorum çünkü evime en yakın 2 istasyon shell. O yüzden hep aynı yerden alıyorum ve güveniyorum shell e

• Benzini şimdilik Total, Mazotu Opet'ten alıyorum.

Araba aşırı yakıt seçtiğinden (beğenmediği benzinde direk stop eder.) dönemsel olarak değişiyor. Opetin benzini genel olarak dandik. Şu sıralar Total iyi gidiyor. Total'den bozarsa Shell denerim muhtemelen.

Mazotta yakıt sistemi garantide olduğu için Opeti tercih ediyorum. Garantisi bittiği gün Nitro+ deneyeceğim. Belki biraz daha iyi gider.

Ayrıca bırakın şehri, karşılıklı olan aynı markanın istasyonlarında bile yakıt kalitesi değişiyor.

• Çoğunlukla Opet. Nadiren Shell. Opet de babadan gelen bir alışkanlık. Şehirlerarası yollarda bile Opet'i denk getirerek alır. Bugüne kadar bir sorun yaşamadık. Ayrıca tuvalet temizliği açısından hep tercih sebebi oldular.
  • 1.0 1.2 1.5 2.0 motorların hepsinde bütün markaları denedim shell vpowerdan iyi giden yok. Araç çok rahat ivmeleniyor ama biraz fazla yakıyor. İlk tercih her zaman shell kendi işlettiği yerlerden vpower. Shell yoksa opet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

shellden alıyorum. özellikle de uzun yola çıkmamışsam hep aynı pompadan alıyorum. manyaklık işte
    Manyaklık değil şehir dışında değilsem ben de öyle yapıyorum 2 senedir. Bir keresinde bir öndeki pompaya durayım dedim adamlar dedi o pompada v-power yok. Dedim bak yanlış yapmaya gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

En son Opet'den yakıt aldık. Kurşunsuz benzin. Yarım depo kala arıza ışığı yaktı. Opet yerine Shell tercih ediyor çoğu kişi.

PSA aracı olanlarda Total'den alıyor çoğu kimse bakım kitabında öyle öneriliyor diye yazdığı için (Fransız dayanışması ayağı)
    reno'yu bilmem de pejo motoru total'i baya seviyor. uzun süreli shell, opet, total kullanımda gözlemim şöyle

sessizlik: total > shell > opet
    performans: shell ≥ total > opet
    menzil: total > opet > shell
  • shell benzin. nedeni yok sarısını seviyorum samimi geliyor.

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Suç kardeşim bu meharetmis gibi anlatıyorsun bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğunlukla Shell,nadiren Opet.Shell'den alırsam V-Power alıyorum,araç çok az farkedilse de daha sessiz,daha verimli çalışıyor.Aracım Accent Blue 1.4 D-CVVT.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.