Şimdi Ara

Hangi markadan yakıt alıyorsunuz, neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi markadan yakıt alıyorsunuz, neden?

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazdiş20 B kullanıcısına yanıt
    Olanı anlatıyorum firma kendisi teklif ediyor direk böyle koyuyor aslında bazen fiş verdiği de oluyor

• BP’den yakıt alıyorum,her 100 TL yakıt alımında %4 indirim var.

• en ucuzunu. tamamen isimsiz olanlari.
    arac 1.5 dci sifirdan 125kya sorunsuz.

• Kel ve akıllıyım; bu yüzden Shell.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracım benzinli.Bazen yolumun üstü oluyor BP'den alıyorum kendi istasyonları.Onun dışında Opet ve Shell almaya özen gösteriyorum.
  • çalıştığım kurumun anlaşması var pompa fiyatı üzerinden %5 indirim alıyorum
  • Bu benzin konusuna bir süredir takığım. Arabada bir bağırma var bunun sebebinin kötü benzinden olduğunu düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar symbol 2017 dizel oto. Yakıt deposu benim bildiğim 50 lt. Bugün petrol ofisinden yakıt aldım içinde az vardı ama tam 65,480 lt. Yakıt aldı bu mümkünmüdür 50 lt. Olan depo nasıl 65 alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnv_58 -- 10 Ağustos 2020; 11:14:42 >
  • shell'in club smart sistemini beğeniyorum. çok puan vermiyor tabi ama en azından kart okut vs. derdi yok. zubizu kampanyasıyla bi ara iyiydi aslında, şimdi pek numarası yok.

pompacı plakayı girince otomatik olarak puanını yüklüyor. bp'nin kart sistemi çağdışı mesela, 3 kuruş için her seferinde markete gidip kart okutacağım filan.

v-power'ı da seviyorum, daha atik ve titreşimi azaltıyor. shell'in kendi istasyonlarından almaya çalışıyorum sayısı az olsa da.

bence de aman aman bir fark yok kurumsal markalarda. istasyonun shell'e ait olması daha iyi denetleniyor izlenimi bırakıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 10 Ağustos 2020; 12:56:13 >
  • Bugüne kadar tüm araçlarım da, LPG, Motorin, Benzin fark etmeyecek şekilde hep SHELL den aldım, en ufak bir sıkıntı yaşamadım yıllardır. Bayram da uzun yola çıkacağım zaman yolumun üzerin de BP ye girdim, Ultimate yoktu, mecburen katkısız benzinin den aldım, ve bariz bir şekil de aracın Menzilinin uzadığını fark ettim. Aracın dijital benzin göstergesinde her zaman 180 km de bir diş düşerken, Bp benzinin den sonra 240 Km de bir diş düştü, açıkçası şaşırdım. Dönüşte de BP den bu sefer Ultimate aldım, bundan sonra BP den devam edeceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Bugüne kadar tüm araçlarım da, LPG, Motorin, Benzin fark etmeyecek şekilde hep SHELL den aldım, en ufak bir sıkıntı yaşamadım yıllardır. Bayram da uzun yola çıkacağım zaman yolumun üzerin de BP ye girdim, Ultimate yoktu, mecburen katkısız benzinin den aldım, ve bariz bir şekil de aracın Menzilinin uzadığını fark ettim. Aracın dijital benzin göstergesinde her zaman 180 km de bir diş düşerken, Bp benzinin den sonra 240 Km de bir diş düştü, açıkçası şaşırdım. Dönüşte de BP den bu sefer Ultimate aldım, bundan sonra BP den devam edeceğim sanırım.
    Bugune kadar hep pahali markadan almissin hocam gec alinmis bir karar olmus ama saglik olsun

• En ucuz mazot neredeyse oradan alıyorum. Petrolcülerden daha zengin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 10 Ağustos 2020; 14:39:22 >
  • Shell ve BP bu sektorun premium firmalaridir.

Bp den şaşmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara eskişehir yolu odtüye gelmeden total var. adı total olmadan önce damla petroldü, o zamanlardan beri oradan alıyorum güvenilir istasyon. yanındaki bp, opet ve shellden 20 kuruş ucuz satması da bir etken. ostim-atisan dönüşünde köşede tp var, 2 yıl oradan yakıt aldım orada da herhangi bir problem yaşamadım. yaklaşık 40 kuruşluk bir indirimi var normal fiyatlara göre. şehir dışında öncelikle total arıyorum yoksa opet, o da yoksa po, aytemiz diye gidiyor. shellin mazotunu sevemedim, almayalı yıllar oluyordur
  • BP ve Totalden alıyorum.BP yi yıllardır kullanıyorum başım ağırmadı.Totalide Peugeot önerdiği için koyuyorum.
  • Benzin ve gazda Shell çünkü sorun yaşamadım dizelde shell ile başladım total de denedim ama kitapçıkta da yazdığı için opetten devam ayrıca menzil açısından da iyi olduğunu gördüm.

• Shell, çünkü gaz tepkisi biraz daha iyileşiyor. Ama en önemlisi motor dahada sessizlelişiyor. TSI motor zaten sessizken, iyice elektrikli araç gibi oluyor.

• Opet pahalı olmasa ölümüne opet ama fakirliğin gözü kör olsun bizim buradaki bp yeni açıldı fiyatları da ucuz oradan alıyorum.

• 2 aracım var ikisi de PSA dizel, ikisine de her zaman Opet'ten alırım. Sebepleri
    1) yerli ve milli olması
    2) menzilden ve motorun stabil çalışmasından gayet memnunum
    3) Opet kartta biriken puanlar sayesinde bedavaya depoyu doldurduğum bile oluyor
    4) tuvaletlerinin tertemiz olması
    5) depoyu fulleyince aracı ücretsiz yıkamaları
    6) personelin güleryüzlü olması

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.