Şimdi Ara

Hangi media player da bu özellikler var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar annem resim ve videolara bakmak istiyor ama evde pc yok olsada kullanamaz zaten.

menüleri türkçe olan

kullanımı basit

ve en önemlisi mesela bir klasöre girdi slayt gösterisi yaptımı sırayla tüm resimleri göstersin videoları oynatsın istiyorum

bu özellikleri taşıyan media player varmıdır

kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetulwahset -- 27 Eylül 2010; 9:23:57 >

• Merhaba,
    Ben DMM kullanıyorum, cihazda istediğiniz özellikler var.Ancak, bu tür cihazlar basit bir dvd player gibi çalışmıyorlar.
    İşlemcisi ve üzerinde yazılımı olan cihazlar bunlar (basit bilgisayar denebilir).
    İlk açılış ve kumandasından seçilen komutlara tepki süresi bazen uzun olabiliyor. Basit bilgisayar kullanım bilgisi olmayan kişiler için problem yaşanabilir.
    Bu durumu problem olarak görmüyorsanız DMM player Sizin düzenlediğiniz bir klasör içindeki dijital fotoları slayt ve
    farklı efekt geçişlerle, dosyaya eklediğiniz müzik dosyalarını birarada dinletebilir ve izletebilir.Bir çeşit müzikli dijital foto albümü
    denilebilir.Aynı klasörde video kameranızla kayıt yaptığınız video görüntüleride sırasıyla izleyebilirsiniz.
    Bu özellikleri diğer cihazlarda da bulma imkanı var, araştırmalısınız.Ancak, Bence böyle cihazlara ilgi duyanların basit bilgisayar
    bilgisinede sahip olmaları gerektiğidir. Anneniz hanımefendinin cihazı kullanabilme konusundaki istek ve yeteneğine Siz karar
    vermelisiniz. Bunu gözardı etmemenizde fayda var.

• cevabınız için teşekkür ederim.

zahmet olmassa slayt gösterisi yaptığınızda sırayla videoları ve resimleri gösteriyor mu bakabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetulwahset -- 27 Eylül 2010; 20:14:48 >
  • DMM playerda tüm dosyaları gösterme seçeneği (kırmızı tuş) var. Uzaktan kumandasından kırmızı tuşa
    basıldığında hdd de bulunan tüm dosyaları görebilirsiniz.Sıralamasını kendinizin yapacağı foto ve video
    kayıtlarını sırasıyla oynatır.Birden fazla fotonun bulunduğu klasör içinde seçtiğiniz ilk fotodan itibaren sonraki
    fotoya ayarlardan seçtiğiniz efekt ve izleme süresiyle geçiş yapar.Bu seçimle klasör içinde hangi dosya sırada
    ise resim, video, müzik onunla gösterime devam eder.
  • aalikemal' e katılıyorum çok iyi açıklamış bende kullanıyorum aynı ürünü çok memmunum
  • arkadaşlar bahsettiğiniz dmm nin linkini verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehsetulwahset

arkadaşlar bahsettiğiniz dmm nin linkini verebilirmisiniz?

Forum linkini ekliyorum.Benim kullandığım player Dark Media Mania.
    Link >>> http://www.akortek.net/viewforum.php?f=87
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben mini mania kullanıyorum işte 210 liraya aldım
  • quote:

Sizinki biraz pahalı geldi bu modelide aynı işi yaparmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/dark-dkmpmini-mini-mania-full-hd-1080p-mkvh.264-dts-medya-oynatici/productdetails.aspx?I_ID=44696

Merhaba,
    İlk mesajınızda evinizde bilgisayar olmadığını yazmıştınız.İstediğiniz uygulamaları yapmak için dahili veya harici bir hdd gerekecek.
    İhtiyacınıza göre seçeceğiniz cihazla uyumlu hdd playerın toplam fiyatını etkileyecektir.Benim kullandığım hdd 2gb kapasiteli, pahalı.
    Ancak, unutmamanızda kesinlikle fayda var, cihazın hdd ne istediğiniz dosyaları yüklemek için öncesinde bir bilgisayarda ilgili dosyayı
    düzenlemek gerekli. Yani mutlaka bir bilgisayara ihtiyaç var.Cihaz üzerinde kendi menüsüyle bu tür uygulamaları hazırlamak zaman alır ve
    çok zahmetlidir.

• bende pc var disk alıp hepsini düzenliyip öyle vericem.

sizin önerdiğiniz mini maniayı izmir de bulamadım wd live var ama onda aradığım özellik varmı bilmiyorum wd topiğine yazdım olumlu cevap gelirse wd alıcam yoksa dmm yi internetten sipariş vericem.
  • Sadece resim ve video içinse; HD video olmamak kaydı ve divx olmak şartıyla en ucuzu minton dvd denilebilir 50-60 lira civarlarındadır. USB/kart okuyucudan den resimlerinizi ve videolarınıza bakabilirsiniz. Kullanımı da seon derece basit. Zaten flash diski takınca hiç bişi yapmadan kendisi oynamaya başlıyor.. Klasöre girip play diyorsunuz slayt yapıyor..
  • malesef vidolar hd.
  • malesef bir arkadaşın mesajını yanlış anlayarak dmm siparişimi iptal edip wd live aldım fakat aradığım özellik :) wd live da yokmuş.

@aalikemal

arkadaş dark mini mania da bu özelliğin olduğunu söylemişti ama tekrar yanlışlık olmasın diye sormak hatta mümkünse kullanan arkadaşarın deneyerek bilgi vermesini rica ediyorum .
    senaryo şu klasörün içinde sony hx1 ile çekilmiş fotoğraf ve hd videolar var (aynı klasör içinde) ben slaytı başlattımmı sırayla sırasına göre ne varsa fotoğraf ve videoları oynatmasını istiyorum.

burdan gelicek cevap üzerine dmm alıp

wd live satıcam
  • quote:

malesef bir arkadaşın mesajını yanlış anlayarak dmm siparişimi iptal edip wd live aldım fakat aradığım özellik :) wd live da yokmuş.

@aalikemal

arkadaş dark mini mania da bu özelliğin olduğunu söylemişti ama tekrar yanlışlık olmasın diye sormak hatta mümkünse kullanan arkadaşarın deneyerek bilgi vermesini rica ediyorum .
    senaryo şu klasörün içinde sony hx1 ile çekilmiş fotoğraf ve hd videolar var (aynı klasör içinde) ben slaytı başlattımmı sırayla sırasına göre ne varsa fotoğraf ve videoları oynatmasını istiyorum.

burdan gelicek cevap üzerine dmm alıp

wd live satıcam

Merhaba,
    HD Video kamera kayıtlarının bazılarının açılan bir konuda kodek sebebiyle izlenemediği gibi bir yazı Bende okumuştum.
    Video kameranızla çektiğiniz video ve foto kayıtlarının dosya uzantılarını burada ve akortek forumunda yazarsanız
    doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.Slaytda ve sırasıyla gösteriminde problem yok.

• Smartmedia HD Vision veya Dark Mini Mania alabilirsiniz ikisde aynı ürün. Ucuz bulduğunuzu alın.
  • merhaba videoda bunlar yazıyor

Format : MPEG-4
    Format profile : Sony PSP
    Codec ID : MSNV
    File size : 111 MiB
    Duration : 1mn 41s
    Overall bit rate : 9 139 Kbps
    Encoded date : UTC 2010-09-11 11:48:34
    Tagged date : UTC 2010-09-11 11:50:16

Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : Main@L4.0
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 2 frames
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 9 007 Kbps
    Width : 1 440 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 29.970 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.193
    Stream size : 109 MiB (99%)

Audio
    ID : 2
    Format : AAC
    Format/Info : Advanced Audio Codec
    Format version : Version 4
    Format profile : LC
    Format settings, SBR : No
    Codec ID : 40
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 128 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : Front: L R
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Stream size : 1.55 MiB (1%)

resimlerde bunlar

Format : JPEG
    File size : 3.32 MiB

Image
    Format : JPEG
    Width : 3 456 pixels
    Height : 1 944 pixels
    Color space : 8

• Merhaba,
    Dark sitesinde cihazın oynattığı formatlar aşağıdaki gibi görünüyor.

•Görüntü: H.264, MKV, M2TS, MTS (BDAV), TS, TP, TRP, WMV9, AVI, MPEG 1/2/3/4, HD DivX, Xvid, AVHCD, ISO, VOB, MPG, MP4, MOV, RM, RMVB, FLV, ISO, DAT
    •Ses: DTS Digital, Dolby, MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3
    •Resim: JPG, JPEG, BMP, PNG, TIFF, GIF
    •Altyazı: SUB, SMI, SRT, SSA, IDX+SUB

Benim amatör video kayıtlarım ts formatlı.(Bir arkadaşımdan zaman zaman kullanmak için aldığım küçük dvd diske kayıt yapan Sony video kamera kayıtları.)
    Cihazın göstermesinde bir problem yok.Ancak, Sizin video kayıtları MPEG-4 formatlı.Cihazın gösterebildiği kayıtlar arasında görülüyor.
    Görüntü ve seste problem yaşamamanız için mutlaka denemelisiniz veya bu formatlı kayıt elinde olan arkadaşlar deneyip cevap vermeli.
    Akortek forumunda da konuyu yazmışsınız.İnşallah en kısa zamanda cevap alırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.