Şimdi Ara

-HANGİ MİKRODALGA-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir mikrodalga almak istiyorum üç model arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz.

Vereceğim modellerden de anlayacağınız üzere kriterlerim,
    - Manuel kollu olacak dijital olmayacak.
    - Beyaz renkli olacak.

Marka olarak Kenwood yada Samsung alacağım büyük ihtimal.
    Fakat aklıma takılan olay kenwood markasının servis hizmeti, herhangi bir arıza durumunda evden kargoyla aldırıp 1 hafta içinde tamir ettirip gene kargoyla eve teslim ediliyormuş ve ücretsiz olarak. İlk etapta bu kulağa hoş görünsede netten ufak bir araştırma yaptığımda bu sistemin çok sağlıklı işlemediğini söyleyen kullanıcılar var, servis için verilen telefonun sürekli meşgul çalması çalsa bile açanın olmaması, bulunduğunuz ilde yetkili servisinin olmaması, servise giden ürünün takibinin çok zor olması gibi nedenler var. Örneğin kenwood markasının bulunduğum şehirde yetkili servisi veya muhatap olabileceğim biri varmıdır diye araştırmaya başlarken kenwood markasının türkiye sitesi olmadığını gördüm (yada ben bulamadım). Yetkili distribütörünün sitesindenwww.er-tek.com.tr bakayım dedim ordada sadece ürün alabileceğim adresleri vermekte servis olarak merkez numarasını verip herkesi aynı yere yönlendirmekte. Sonuçta bana şehiriçinde bir servisi şak diye gösterememekte. Belkide vardır.
    Ama samsungda sitesinden yetkili servis bölümüne girip bulunduğum şehir için mikrodalga yetkili servisleri listele dediğimde oturduğum evin bir üst sokağında yetkili servis olduğunu görüyorum. Şimdi diyebilirsiniz sanki normal bir arıza durumunda evinin ordaki servistemi yapılacak ürün gene merkeze yollanacak yada parça istenecek falan filan. Ama sonuçta telefonun başında saatlerce beklemeden ve dil dökmeden yüz yüze muhatap olacağım bir kişi olacak, gelip geçerken bile -noldu bizim fırından ses yok mu?- diye sorabilmek ve tabiri caizse gerektiğinde adamın yakasına yapışıp baskı uygulamak güzel olabilir

Herneyse servis olayında kafamda soru işaretleri var biraz ama tabiki yaşamadan anlaşılmıyor birazda şans işi.

Düşündüğüm modeller,

Kenwood MW-550
    http://www.hepsiburada.com/kenwood-mw-550-mikrodalga-firin-25-lt./productDetails.aspx?categoryid=22021&productid=mtkenmw550

Samsung MW81Y
    http://www.samsungevi.com/samsung-mikrodalga-pisirmeli-firin-samsung-MW81Y-23-lt-mikrodalga-firin-ankastre.html

Samsung M181DN
    http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/detail.do?group=whitegoods&type=microwave&subtype=cmosologrillconvection&model_cd=M181DN/AND

Bu konu hakkında fikri ve düşüncesi olanlar paylaşırsa sevinirim.

• 100 liralik arcelik mekanik 17 litre kullandim (5yil, halen annem kullanio)

250 liralik samsung dijital combo 21 litre kullaniyorum. (1 yildir)

samsung dijital den daha memnun kaldim, cok daha konforlu. fakat combo ozelligi pek ise yaramio. mekanik konusundaki israrinizi annamadim ama bence combo olmayan bi dijital alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 7 Aralık 2009; 9:15:45 >
  • Selamlar

Kenwood almanı öneririm HB den kenwood MW 598 modelini almıştım. Fanında bir sorun oldu kenwodu aradım sorun için, siz zahmet etmeyin yarın size kargo yönelendiriyorum dediler ürün 1 hafta olmadan kargo ile teslim edildi. içinde yapılan işlemi yazmışlar. ve hiç bir ücret ödemedim (kargo parasıda ödemedim)

Kenwood Müşteri memmunuyeti süper bir firma.

Birde kötü örnek paket içeriğinde koku filitresi çıkmayan tefal den yeniden filitre istedim 15 gün uğraştım vermediler. neyse kesndim alayım dedim 45 gün bir filitreyi getiremediler (servisi bu sefer gerlmedi diğer sefere derken 45 gün geçti) bundan dolayıdır da tefalin yanına yaklaşmıyorum

• bende kenwood aldım dijital 25 lt lik hB den çok memnunum.
    iyi çalışıyor iş görüyor.
    Ama ızgara için aynı şeyi söyleyemem. pek işime yaramadı .o özelliğini kulanacak birişlem yapmadım. malum fatura daha da yüksek gelir diye.
    Bir iki denemedede fazla kızartmadığını gördüm ama yakın bir zamanda hamur atacağım ekmek için bakalım yapabilecekmi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı nasıl su üretiyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.