Şimdi Ara

hangi model iphone kullanıyorsunuz? hangi yazılım yüklü? cihazın performansı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne kadar mantıklıdır, bilemem.
    herkes kullandığı iphone modelini, hangi yazılım sürümünü kullandığını, batarya ve performans durumunu yazsın.
    bir rehber olur, fikir edinmek isteyenlere..

kendimden örnek vermem gerekirse,
    iphone 6s kullanıyorum. güncel sürüm ios 9.2.1 yüklü. performans ve şarj konusunda sıkıntı yaşamıyorum. jailbreak yüklü değil.

iphone 5s kullanan biri, güncellemeyi ios 8.4'te bırakmış olabilir ve cihazının ios 9'ta nasıl performans göstereceğini merak edebilir ve burada yazanlar kendisine yardımcı olabilir.

değerli yorumlarınız beklenmektedir.

• iPhone 5s 32 gb Silver ios 7.1.2 kullanıyorum.

Çöp olana kadar devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuların içinde bu sorduklarının kat ve kat fazlası mevcut zaten. bi zahmet kurcala bak.
  • iPhone 5 son sürüm jb yok sadece pil konusunda sıkıntı yaşıyorum ve snapchat ve swarmda sıkıntı yaşıyorum normalden daha yavaş açılıyorlar 6s ile karşılaştırdığımızda 3-4 saniye fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulalkan52 G kullanıcısına yanıt
    Herkesin bir konu açmaya hakkı vardır. Yeter ki.. emrivakî olmayalım..

i6 9.3 beta 6 gayet iyi ve stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentiel -- 11 Mart 2016; 21:16:24 >
  • sentiel kullanıcısına yanıt
    olan konuların tekrarı açılırsa kimse ne sağlıklı paylaşım bulabilir nede işini görebilir..yeterki alıngan olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulalkan52

olan konuların tekrarı açılırsa kimse ne sağlıklı paylaşım bulabilir nede işini görebilir..yeterki alıngan olmayalım.

Bugune kadar kimse boyle "genel" bir konu acmadi. Bu benim derdim degil ki. Amac rehber niteliginde tek bir konu altinda goruslerimizi bildirmek, birbirimize yardimci olmak.

• heathrow is humanist H kullanıcısına yanıt
    hocam amacım art niyet değil:) sadece 2-3 sayfadaki başlıklara girin bakın açtığınız konunun tüm cevapları var bunu demek istedim ben..
    başlığın aynı olması gerekmiyorki.
  • İphone 5s kullaniyorum ios 9.2.1 ios 9 da kalicagim suan memnunum 7-8 e gore biraz fark olanilir hiz da ama 9 unda baslica ozellikleri var sirf bunlar icin bile gecilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hocam amacım art niyet değil:) sadece 2-3 sayfadaki başlıklara girin bakın açtığınız konunun tüm cevapları var bunu demek istedim ben..

insanlar tek tek konu açmak yerine, konuların içinde sormak yerine burada paylaşımda bulunsunlar

cevapları var ama hala ısrarla sorulmaya devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

quote:

insanlar tek tek konu açmak yerine, konuların içinde sormak yerine burada paylaşımda bulunsunlar

cevapları var ama hala ısrarla sorulmaya devam ediyor

ozaman bende bi post kasayım:)
    telefonum iphone 5 s 64 gb 9.2.1 kullanıyorum.. 1aydır
    ondan önce 5s 16 gb 8.4 kullanıyordum 8.4 telefon 1.5 senelik olmasına rağmen ios 8.4 pil dahisiydi benim için..
    şu an kullandığım telefon ve ios 9.2.1 in eki telefonuma göre tek farkı batarya süresi ..9.2.1 bataryayı yiyor bence bu telefon 3-3.5 aylık telefonolmasına rağmen.
    performans arttırmak içinse appcolanın yardımcılarını kullanıyorum telefona epey bir yarar sağlıyor..

• 6s plus 64 9.1 hiç sıkıntısı yok şükür çatır çatır çalışıyor
    Air 2 16 9.1 gayet stabil. İpad bildiğiniz ipad zaten
    Watch(os)2.1 bazı uygulamalar hala sıkıntılı. Watchos 3 ile daha güzel hale geliceğini umuyorum.

• 4s 6.1.3 sürüm jb yok uçuyor adeta cihazı anca adam akıllı yeni değişiklik olursa geçerim yoksa böle kullanırım ömür boyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 11 Mart 2016; 21:43:48 >
  • 5s İOS 7.1.2
    Şarjı en fazla 2 gün gidiyor
    Herhangi bir kasma-donma yok
  • 4s 6.1.3 mükemmel. şarjı az gidiyor sadece
    Üstad sen soyledikten sonra appcola arastirdim biraz. Baya faydali biseye benziyor. Ama ucretsiz uygulama yukleme falan var. Sakata gelmeyelim :)

• heathrow is humanist H kullanıcısına yanıt
    Valla ben zararını görmedim en basitinden telefon için müzikleri melodileri bile en kolay şekilde yüklüyorum android gibi oldu kullanımı nerdeyse.

çöpleri temizledim, bir de melodi yaptım ve hafızaya attım. ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim :D benim gibi güvenlik konusunda takıntılı biri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentiel

Herkesin bir konu açmaya hakkı vardır. Yeter ki.. emrivakî olmayalım..

i6 9.3 beta 6 gayet iyi ve stabil.

Teşekkürler
  • Iphone 6 space gray 16 gb ıos 9.2.1 bir buçuk senedir kullanıyorum wifi 3-g karışık ortalama 6 buçuk saat kullanıl süresi alıyorum bazen hafif takılmalar haricinde bir problem yaşamıyorum ıos 9 hala ıos 8 stabılıtesınde degıl maalesef

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.