Şimdi Ara

hangi model iphone kullanıyorsunuz? hangi yazılım yüklü? cihazın performansı nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gulalkan52

Valla ben zararını görmedim en basitinden telefon için müzikleri melodileri bile en kolay şekilde yüklüyorum android gibi oldu kullanımı nerdeyse.

dostum bu Appcola tam olarak ne işe yarıyor Yani bataryadan kazanmak için ne yapılıyor programdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktığı günden beri 4s kullanıyorum.çok fazla işimi görüyordu hala da görüyor fakat tek sorunu şarj.batarya haliyle öldü ve bazen %80 lerde bile kapanabiliyor.Ancak gayet normal şeyler bunlar artık.6s ya da biraz daha bekleyip 7 ye geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatastropheTM

quote:

Valla ben zararını görmedim en basitinden telefon için müzikleri melodileri bile en kolay şekilde yüklüyorum android gibi oldu kullanımı nerdeyse.

dostum bu Appcola tam olarak ne işe yarıyor Yani bataryadan kazanmak için ne yapılıyor programdan

appcola denen programı bilgisayarıma yükledim:

1.) işim bittikten sonra... bilgisayardan silinmiyor program. çeşitli programlar denedim kaldırmak için yine başarılı olamadım. güvenli kipte bilgisayarı başlatıp öyle silebildim.
    2.) safari'yi açtığımda çince ya da hong kong dilinde favoriler eklenmiş???
    3.) program, cihaza, bana sormadan uygulama atmış
    4.) kim bilir daha neler yaptı...

format atmak istemedim telefona.

ios beta sürümüne geçtim hemen. 9.3 (beta 6) yükledim.

çünkü telefonda bir açık oluştuysa, ios 9.2.1 için yazılmış o açık, 9.3 beta 6'da çalışmayacak, diye düşündüm.

KISACASI BANA SORARASANIZ APPCOLA FALAN İNDİRMEYİN, MELODİ DEĞİŞTİRMEYE FALAN KALKMAYIN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow is humanist -- 12 Mart 2016; 0:04:07 >

• quote:

quote:

appcola appstorenin paralı olan uygulamalarını parasız telefona yüklemeni sağlıyor.. bataryaya özel bir özelliği yok ama paralı bataryasistem hızlandırma temizleme..
    telefona kolay yoldan mp3 melodi falan atma konusunda itunesten çok kolay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

quote:

quote:

appcola denen programı bilgisayarıma yükledim:

1.) işim bittikten sonra... bilgisayardan silinmiyor program. çeşitli programlar denedim kaldırmak için yine başarılı olamadım. güvenli kipte bilgisayarı başlatıp öyle silebildim.
    2.) safari'yi açtığımda çince ya da hong kong dilinde favoriler eklenmiş???
    3.) program, cihaza, bana sormadan uygulama atmış
    4.) kim bilir daha neler yaptı...

format atmak istemedim telefona.

ios beta sürümüne geçtim hemen. 9.3 (beta 6) yükledim.

çünkü telefonda bir açık oluştuysa, ios 9.2.1 için yazılmış o açık, 9.3 beta 6'da çalışmayacak, diye düşündüm.

KISACASI BANA SORARASANIZ APPCOLA FALAN İNDİRMEYİN, MELODİ DEĞİŞTİRMEYE FALAN KALKMAYIN!!!

iyiya işte o attığı proğramla bilgisayardan bağımsız apple store gibi paralı uygulamaları indiriyorsun:)
    bence sen beceremedin kaldırmayı:) pire için yorgan yakmışssın resmen:)))

resimde görüldüğü gibi proğram istediğin zaman kaldırılabiliyor.

hangi model iphone kullanıyorsunuz? hangi yazılım yüklü? cihazın performansı nasıl?

• Denetim masasından olmadı. Kaldırmak için indirdiğim programlar da olmadı :) neyse konuyu uzatmayalım

• İphone 6 64 gb

8.4 fly baby :)

• 4s - 8.4
    Şarj sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S kullanıyorum. ios 7.1.2 yüklü, 14 aylık telefon batarya performansı wifi de iyi, ama 3G de ancak 4 saat dayanıyor.

• iPhone 5s uzay grisi 16 gb kullanıyorum iOS sürümüm 9.2.1 jb siz tek problemim şarjı eskiden 5 saati asarken şimdi 4 saat gidiyor bana pek bi sıkıntı arz etmedi şahsen

• 5s 16gb silver 9.2.1 çok memnunum.

• iPhone 5 16 GB iOS 9.2.1 yüklü.. sıkıntım yok halen uygulamalar sorunsuz çalışıyor ağır grafik gerektiren oyun oynamıyorum.. iOS mükemmel fakat imkanım olsa ve uygulamalar desteklense iOS 6 ya tereddüt etmeden geçiş yapardım.. iOS 6 iOS serisinin maksimum özelliklerini barındıran bi güncellemeydi.. tasarım konusunda ise en sevdiğim iOS 8 oldu çünkü ben uygulama geçişlerinde üstte bulunan rehber kısayolunu çok mu çok kullanıyordum.. kişiye göre değişir ama benim açımdan Spotlight araması kadar saçma bir şey yok eğlencesine 1-2 kez anca kullandım.. iOS 9 da keşke gelmeseydi ve rehber kısayolu gitmeseydi..

• iPhone 5s 9.2.1 ile kullanıyorum stabil.

• iPhone 3gs 4.1
    iPad air ios 7.1.2 ciha ölene kadar böyle devam
    iPad 2 ios 9.3 beta 6 9.2.1e göre daha stabil fakat hala kasmalar mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

4s 6.1.3 mükemmel. şarjı az gidiyor sadece

şarjının az gitmesinin sebebi çok mu aktif kullanıyorsunuz telefonu yoksa batarya ömrünü mü doldurdu ?
  • iphone 4s ios 9.2.1 ile satın aldım siyah renk cok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakalemun090 -- 12 Mart 2016; 12:54:25 >
  • 4s ios6.1.3 (64cigolayt 1,5 yil garantili) htc m8den bu cihaza gectim bir zamanlar ozendigim iphone bu. Milletin elinde gorupte alamadigim iphone bu. Simdi yine alamadigim model var 6s ama ona ozenemiyorum. Sarjim bir gunu rahat cikariyor memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6S Plus 9.2.1 memnunum.

• iPad mini ios 6.1.3 / iPad mini 2 ise ios 8.4.1 her ikisi de gayet stabil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 ios 8.4.1 cihaz stabil ve iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.