Şimdi Ara

Hangi Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu 3 monitörden hangisi alınır veya alınmaz diyorsanız üçü de öneriniz ne ?
    Bütçe 650. Maalesef 651 bile veremem

1-http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-21-5-g2260vwq6-genis-ekran-lcd-monitor.html#yorumlar
    2-http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vp228h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri
    3-http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2257-mhd-21-5-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krmc06 -- 24 Haziran 2017; 10:30:44 >

• Bütçe artmış galiba . Kendi monitörümü önerim sana, viewsonic vx2363. Renkleri filan çok canlı, oyun film metin modları filan var ve işe yarıyorlar, gözleri hiç yormuyor. Araştırarak almıştım memnun kaldım yani. Oyun modunda 1ms tepkime süresi de cabası.

Benden sana tiyo, oyun monitörlerinin tepkime süreleri daha düşük olur, yani daha akıcı görüntü elde edersin oyunlarda. 5ms tepkime süresi yüksek, onlar daha çok multimedya için filan.
  • biraz öyle oldu 250 den 350 ye sonra 420 şimdi max 650 daha da ileri gidemem sanırım Şimdi sizin yazdığınıza bakıcam
  • Hazır 650 gibi bir bütçen varken 144hz 1920x1080 monitorlere bakmanı tavsiye ederim. Bu arada lütfen samsung monitorlerden uzak dur hani samsung goruntu teknolojilerinde ve özellik bakımından gercekten iyi ama türkiyede satış sonrası destegi tam bir felaket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black modern kullanıcısına yanıt
    bi model tavsiye edebilir misiniz ?
    144 hz ler genelde 1000 tl üstü görüyorum ben
  • bu ıps monitörlerin çerçevesi yok ona hayran kalmıştım sizin tavsiye ettiğiniz modelin sanırım çerçevesi biraz daha geniş yada sitelerde mi öyle duruyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Krmc06 K kullanıcısına yanıt
    Amazon.de den bakın zaten türkiyeden almayı gerektirecek bir durum kalmadı türkiye servisleri yerlerde sürünüyor kmlerce ötedeki firmalar türkiyede yanı başımda türkiyedeki servielerden daha fazla yardımcı oluyorlar tavsiye edebilecegim kesin bir model yok ama genel aralık 800-900 lira iyi takip ederseniz indirimlerde 600-700 e de bulabilirsiniz sonuçta 144hz bir monitor bir kere aldıgınızda çözünürlük takıntınız yoksa uzun bir süre kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 23 Haziran 2017; 23:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim
    biraz bekleyin ufak bir işim var hallettikten sonra amazonda biraz bakınıp size tavisyede bulunayım.
    Samsung en büyük monitör üreticisi. Daha az sorun çıkaracak başka hangi markayı önerebilirsin? Bir kere kalite farkı mevcut.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    şikayet var samsunga bakabilirsin türkiye servisi asusdan daha kötü bir marka varsa oda samsungdur alıntıladığın mesajımdada dedigim gibi samsung teknoloji ve özellik bakımından gayet iyi olabilir ama satış sonrası destegine hiç maruz kaldın mı bilmiyorum ama tam bir facia. samsung yerine önerebileceğim firma aoc,lg hatta asus bile kabul edilebilir sayılır ama samsungun türkiyede izledigi satış sonrası politikası kabul edilebilir gibi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 24 Haziran 2017; 0:1:49 >
  • Özellikle mi ips monitor seciyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomurxx kullanıcısına yanıt
    Benim bilgim olmadığından ıps şekilden dolayı istemiştim ama ms değeri önemliymiş şuan 1 ms olan monitörlere bakıyorum ıps bi önemi yok
    Beklemedeyim
    https://www.amazon.de/gp/product/B00JLAXLLA/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
    şu modele bak istersen indirimlerle kodla falan 190 euro civarına getirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 24 Haziran 2017; 13:57:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.