Şimdi Ara

Hangi monster modeli ? ABRA A7 V6.1 vs MONSTER® ABRA A5 V4.1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar acayip şekilde kararsızım birde buradan sizlerin fikirlerinizi almak istedim iki tane model var aklımda MONSTER® ABRA A5 V4.1.1 modeli 750 gb hdd 4 gb ekran kartı 15.6" ayrıca raid desteği ve subwoofer özellikleri mevcut ABRA A7 V6.1 1 TB HDD 2 GB ekran kartı 17.3" bunlar dışındaki bütün özellikleri hemen hemen aynı soğutma sistemi hakkında pek bilgim yok

abra a7 :http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html#.VV74NE-8MWZ

abra a5 :http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-1.html#.VV76kU-8MWZ

önerilerinizi bekliyorum özellikle tecrübesi olan arkadaşlar varsa ısınma problemi yaşar mıyım diye endişeliyim açıkçası

@MonsterMusteriHizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetukenmez -- 23 Mayıs 2015; 7:51:53 >

• Ben olsam A7 alırdım. 17" olmasının avantajını yaşardınız. Ayrıca kasa kalitesi olarak clevo quantadan daha iyi iş çıkarmış. Quanta(a5) panelin olduğu kısım çok dandik görünüyor(a ve b cover). Soğutma değerleri için notebookcheck sitesinden incelemelere ulaşabilirsiniz. Bu arada quantanın klavye kısmı daha güzel ve iyi hissiyat veriyor(c cover)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen zevk meselesi bu modellerden birisi 15.6 diğeri 17.3" eğer iki tane 15.6" arasında karşılaştırma isteseydin daha net cevaplar verilebilirdi. Yine de a5 v4.1 in ses kalitesi daha iyi, 17.3" olanın bataryası çıkarılabiliyoru 15.6" in çıkarılamıyor. Bunların dışında a5 v4.1in 2gb ekran kartlı versiyonunu seçerseniz, fiyat farkı 300 lira kadar oluyor bu paraya ssd veya benzeri upgrade yapabilirsiniz. Ben şahsen 2-3 haftaya alacam a5 v4.1'i vram olarak 2gb ve 4gb olanlar arasında gittim geldim sonunda 2gb olanda karar kıldım. Sebebi öyle pek gta 5 meraklısı değilim şu anki değerlendirmemi gta 5 üzerinden yaptım. Bunun dışında yine bir kullanıcı olarak aklında ilk ekran boyutunu netleştirebilirsen daha net cevaplar yazabilirim. Çünkü en büyük etken şu anda bu. Yani eğer 17.3" heves ediyorsan aralarında pek bir fark yok performans açısından gönül rahatlığıyla alabilirsin büyük ekranı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Ben olsam A7 alırdım. 17" olmasının avantajını yaşardınız. Ayrıca kasa kalitesi olarak clevo quantadan daha iyi iş çıkarmış. Quanta(a5) panelin olduğu kısım çok dandik görünüyor(a ve b cover). Soğutma değerleri için notebookcheck sitesinden incelemelere ulaşabilirsiniz. Bu arada quantanın klavye kısmı daha güzel ve iyi hissiyat veriyor(c cover)

bahsettiğin sitede ısınma ile ilgili incelemleri bulamadım yardımcı olabilir misin acaba ? yada özellikle a7 yi kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem çok memnun olurum ısınma ve performans konusunda
  • cetukenmez C kullanıcısına yanıt
    Ctrl+f yapıp cooling yazarsan daha rahat görebilirsin. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

Ctrl+f yapıp cooling yazarsan daha rahat görebilirsin. ;)

Hocam clevo ne kasa? Tam ismini biliyorsan yazabilir misin?
  • Deli Hamsi kullanıcısına yanıt
    Dostum ben a7 kullanmıyorum ama, şu kasa olması lazım.
    http://www.notebookcheck.net/Schenker-XMG-A505-Clevo-N150SD-Notebook-Review.137736.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 23 Mayıs 2015; 14:26:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A7 süper görünüyor daha büyük ekran daha iyi oyun deneyimi aldım listeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++++++++++++++++++++++
  • Bende a7 almayı düşünüyorum ekran büyük olmasından dolayı. Sürücüler cd olarak geliyormu windows 7 internetten baktığımda sadece windows8.1 driverları sitede ve çoğu server error veriyor. Ben alırsam windows 7 yükleyeceğim oynadığım oyun windows8 de problemli ve sevmiyorum 8i.
  • Siparis verdim a7 v6.1.1 yarin yada bu gun gelir win. Kurucam nasil oldigunu merak edenler alintilasin cevaplarim sorulari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Siparis verdim a7 v6.1.1 yarin yada bu gun gelir win. Kurucam nasil oldigunu merak edenler alintilasin cevaplarim sorulari

aldın mı hocam makineyi izlenimlerin nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Siparis verdim a7 v6.1.1 yarin yada bu gun gelir win. Kurucam nasil oldigunu merak edenler alintilasin cevaplarim sorulari

aldın mı hocam makineyi izlenimlerin nelerdir?

http://forum.donanimhaber.com/m_108794323/f_//tm.htm#108862760

burda paylaştıum izlenimlerimi okuyabilirsiniz .

Bilgisayarımdan memnunum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.