Şimdi Ara

hangi motoru almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir tane motor almak istiyorum. motoru yeni öğrenen biriyim. 1500-2500 arası param var. yaşım 15, boyum 1.56 TOURING tarzı bir model istiyorum. çin malları nasıldır. veya çin malı alırsam ne kadar süre kullanabilirim. ben biraz araştırdım mondial, veya kuba gibi modelleri '100 MG Superboy' veya '100 MG Prince' kuba 'strike 150' 'XCG100/150' gibi modeller nasıldır.

• 15 yaşında olduğunuz için buradaki arkadaşlar tavsiye etmeyeceklerdir.
  • Her şeyin bir yaşı vardır derler. Bazı şeyleri erkenden yaşarsan daha sonra hayattan tad alamazsın. Sen ehliyetini cebine koyana kadar boşver bu motor işinden, sonuçta elini her kaldırdığında tüm taksiler senin.

Yanlış anlama küçümsemiyorum seni ama 2500 motora vermekle bitmiyor. Bunun ruhsatı, muayenesi ve en önemlisi ekipmanı var. Senin motora ayırdığın bütçe kadar ekipmana para harcıyor insanlar. Ya bir yerde polise yakalanıp 3000 liraya yakın ceza ödeyeceksin, ya da bir yerde en iyi ihtimalle kaza yapıp bir yerlerini kıracaksın. İki türlü de tüm hevesin kaçar. Bence sen paranı biriktirmeye devam et. Şimdi 2000 liralık motora binmektense 18 yaşında daha iyi bir makinaya kafan rahat binersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    9 ay önce açıldı
    Hangi işlemciyi almalıyım ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.