Arkadaşlar aslında uzun bir dönem yüksek kapasiteli mp3 çalarları takip ettim. Şimdi yurt dışından getirme imkanım olunca almaya niyetlendim. Ancak donanımhaber forumuna girdiğimde hayal kırıklığına uğradım çünkü ürünlerle ilgili belli sabit konular yok hepsi bir yerde ve incelemelere ulaşmak oldukça güç. Sony A1000-A3000 veya Creative Zen Vision M ile ilgili forumlar veya ipod ve türevleri ile ilgili forumların sabit olması gerekmez mi? Veya bununla kimse ilgilenmiyor mu?
Şimdi birçok arkadaş bana arama özelliğini kullan diyecek ama tüm aygıtlar için rehber niteliğinde bir topik bulamadım. Burada şöyle bir 20gb ve üzeri belleğe sahip mp3 ve video playerları karşılaştırsak alanlara rehber niteliğinde güzel olur diye düşündüm.
Örneğin; iyi bir ses kalitesi için iriver ergonomi açısından ipod uzun pil ömrü için creative fiyat/performans açısından iriver
gibi yorumlarda bulunsak ve bunları modellere göre daha detaylı yapsak sanırım birçok kişi memnun olur
(Not: Örnekteki yorumlar herhangi bir incelemeye dayanmamış tamamen sallamasyon yorumlardır)
BENCE smasung ses kalıtesı guzel fıyatıı uygun yp4j 150 ytl 1 gb ustelık ses kelıteso harıka
quote:
Orjinalden alıntı: conquers_
BENCE smasung ses kalıtesı guzel fıyatıı uygun yp4j 150 ytl 1 gb ustelık ses kelıteso harıka
creative muvo s200 1gb 141 ytl..
yurt dısından getıreceksen iriver serisinde getırmenı onerırım fakat creatv tarzlarıda guzel ses verıor ama bence ırıver bennde iriver t30 var coook memnunum onerırım
Techra 102 yeterli içerik ve hesap yüzünden.
walla cowon u3 un elıne ses konusunda su dokebılecek bı marka yok sony nwa seriside olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme