Şimdi Ara

Hangi navigasyon cihazı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taksicilere sordum... En iyisini onlar bilir diye ama kullanmıyorlarmış...
  • sadece 1-2 hafta için cihaz almana değmez. telefonuna tomtom, route66 yükleyebilirsin. bu ikisi avrupada çok iyidir.
  • Amerika ve avrupa demissiniz bu durumda en mantiklisi hailbrek li iphone veya ipadtir. Ucretsiz usa ve avrupa navi yukler internetsiz kullanirsiniz. Hatta farkli birkac navi bile yuklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

iPhone da kullanmak için internete gerek yoktur. iGo primoyu satın alır kullanırsınız.

ona o kadar para verene kadar jb yaptırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 24 Nisan 2012; 23:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

iPhone da kullanmak için internete gerek yoktur. iGo primoyu satın alır kullanırsınız.

ona o yaptırsın :)

Crackli APP konusmak yasak oldugundan o konuya değinmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 25 Nisan 2012; 18:15:34 >
  • değiştirdim sizde değiştirin alıntımı
  • http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-igo-my-way-offline-navigasyon-hvga-tanitim-download

Direkt linki paylaşmak istemedim, hem inceleme hemde dl. burada.
  • bende galaxy ace var igo yükledim internet erişimi olmadan sadece gps açıkken rotayı çizmesi için bekle Allah bekle çizemiyor ama internete bağlanınca pat diye oluyor sebebi nedir beyler
  • Arkadaşım Etiler'de bir adrese gitti. Yanına Garmin navigasyon cihazını almış. Girilebilecek tüm yanlış yollara soktu beni. Zor durumda bıraktı. Sadece adrese gidemedi. Navigasyon alırsam kesinlikle Garmin olmayacağını söyleyebilirim dedi. Hatta bana daha önce hep Garmin'i önerirdi. İyi ki beni dinlemeyip başka marka almışsın dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: questwar

bende galaxy ace var igo yükledim internet erişimi olmadan sadece gps açıkken rotayı çizmesi için bekle Allah bekle çizemiyor ama internete bağlanınca pat diye oluyor sebebi nedir beyler

Eğer hareket halinde iken rota çizmesini istiyorsanız, hareket halinde iken telefon navigasyonları GPS'den uyduya bağlanmakta zorlanıyor. Durağan halde iken önce gideceğiniz rotayı belirleyin. Rota bulunduktan sonra sorun olmuyor. Hatta yoldan sapsanız bile yeni rotayı hesaplamada zorlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

garmin hariç hepsi iyidir.

Garmin Navigasyon Cihazlarının Piridir. Hele Amerikada kullanılacaksa Garminden başkası kullanılmaz. Garmini ucuz çin malı cihazlara kendi markasını basan kuruluşlarla karıştırmayın. Zaten Garmini eline alan dokunan ne demek istediğimi çok iyi anlar. Ama bizim Tr de millet gider ucuz çinmalına markasını basan şirketleri göklere çıkarır hele birde internetteki sitelerden beleş harita, primo programı indirir yükler ondan sonra deme keyfine o cihazlardan başka güzel cihaz yoktur. Sonrada çıkarlar efenim aracı yarım saat güneşte bırakıp, markete alış verişe gittim geldim birde baktımki navigasyonumun içi erimiş çalışmıyor yok işte 3 kuruşa 5 köfte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 25 Nisan 2012; 12:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

garmin hariç hepsi iyidir.

Garmin Navigasyon Cihazlarının Piridir. Hele Amerikada kullanılacaksa Garminden başkası kullanılmaz. Garmini ucuz çin malı cihazlara kendi markasını basan kuruluşlarla karıştırmayın. Zaten Garmini eline alan dokunan ne demek istediğimi çok iyi anlar. Ama bizim Tr de millet gider ucuz çinmalına markasını basan şirketleri göklere çıkarır hele birde internetteki sitelerden beleş harita, primo programı indirir yükler ondan sonra deme keyfine o cihazlardan başka güzel cihaz yoktur. Sonrada çıkarlar efenim aracı yarım saat güneşte bırakıp, markete alış verişe gittim geldim birde baktımki navigasyonumun içi erimiş çalışmıyor yok işte 3 kuruşa 5 köfte.

electro word an aldığımız 2 yıl garantili garmin navigasyon cihazımız 5 para etmez üstüne basa basa söylüyorum şikayetlerim;
    -aşırı yavaş
    -yolda seyir halindeyken sanki google eart de gezer gibi harita çok yavaş yavaş ilerliyor (dedğim gibi nokia 5800) telefonumun ovi map çok daha iyi bu konuda.
    -servise gönderdim hiç birşey yapılmamış geri gönderilmiş.
    -donmalar yapıyor
    -kafası çok karışıyor
    -Bİr kerede mecidiye köyden boğaz köprüsüne doğru ilerlerken haliyle trafik oldu yavaşladım ve hatta durdum cihazın ekranını bi baktım sabit hızla ilerliyordu
    -kendi kendine ekranı kapatıyor.
    TOM TOM çok daha iyidir bu konuda

• SE Neo V için hangi yazılımı tavsiye edersiniz?
  • TomTom para almadan güncelleme yapmıyor...
  • Iphone'da GPS yok diyenlere epey güldüm Hayatlarında iphone görmüşler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Iphone'da GPS yok diyenlere epey güldüm Hayatlarında iphone görmüşler mi acaba?

Yok görmedik. Uzaydan geldik. Allah Allah.

Teknoloji le aası samii olan ve 1 senedir iphone 4 kullanan arkadaşım GPS yok dedi. Navigasyon için internet gerekiyor dedi. Şu anda başk bir iphone 4 kullanan arkadaşa sordum.

-Olmaz mı ya. GPS'nin kralı var. Ben sürekli navigasyon özelliğini kullanıyorum. İnternetten kullanmıyorum.

dedi. Varsa var. Yoksa yok. Düzeltip doğrusunu yazmasını da biliriz. Kimseye gülmeyiz.

• Tomtom
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Iphone'da GPS yok diyenlere epey güldüm Hayatlarında iphone görmüşler mi acaba?
    quote:

Yok görmedik. Uzaydan geldik. Allah Allah.

Teknoloji le aası samii olan ve 1 senedir iphone 4 kullanan arkadaşım GPS yok dedi. Navigasyon için internet gerekiyor dedi. Şu anda başk bir iphone 4 kullanan arkadaşa sordum.

-Olmaz mı ya. GPS'nin kralı var. Ben sürekli navigasyon özelliğini kullanıyorum. İnternetten kullanmıyorum.

dedi. Varsa var. Yoksa yok. Düzeltip doğrusunu yazmasını da biliriz. Kimseye gülmeyiz.

Sorun var veya yok yazılmasından ziyade cihazı eline almamış insanların duyumla hareket ederek kesin konuşması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 25 Nisan 2012; 16:59:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Arkadaşım Etiler'de bir adrese gitti. Yanına Garmin navigasyon cihazını almış. Girilebilecek tüm yanlış yollara soktu beni. Zor durumda bıraktı. Sadece adrese gidemedi. Navigasyon alırsam kesinlikle Garmin olmayacağını söyleyebilirim dedi. Hatta bana daha önce hep Garmin'i önerirdi. İyi ki beni dinlemeyip başka marka almışsın dedi.

Bu olay Garmin'den dolayı değil de, Başarsoft'un haritasından kaynaklı olabilir mi?

Hani uydu bağlantı kurmuyor, sürekli bağlantı kopuyor, yeniden rota hesaplaması yavaş vs. gibi problemlerle karşılaşsan Garmin kötü demeni anlarım da, yanlış yola girmenin daha çok software ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ki, Garmin bu işin en eskilerinden ve en iyilerinden biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Arkadaşım Etiler'de bir adrese gitti. Yanına Garmin navigasyon cihazını almış. Girilebilecek tüm yanlış yollara soktu beni. Zor durumda bıraktı. Sadece adrese gidemedi. Navigasyon alırsam kesinlikle Garmin olmayacağını söyleyebilirim dedi. Hatta bana daha önce hep Garmin'i önerirdi. İyi ki beni dinlemeyip başka marka almışsın dedi.

Bu olay Garmin'den dolayı değil de, Başarsoft'un haritasından kaynaklı olabilir mi?

Hani uydu bağlantı kurmuyor, sürekli bağlantı kopuyor, yeniden rota hesaplaması yavaş vs. gibi problemlerle karşılaşsan Garmin kötü demeni anlarım da, yanlış yola girmenin daha çok software ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ki, Garmin bu işin en eskilerinden ve en iyilerinden biridir.

Yok. Bağlantı gidiyor demedi. Şimdi cihaza iftira atmıyım. Sadece yanlış yollara soktu sürekli dedi. Doğru adresi sora sora bulmuş.

İstanbul'da yollar, kavşaklar sürekli bir değişim içinde. Yazılımlar aciz kalıyor. Bir gün U dönüşü yapılanyer ertesi gün kpatılıyor. Siz ertesi gün oraya geldiğinizde cihaz U dönüşü yapmanızı istiyor ama dönüş kapalı. Güncellemeleri kısa sürede yapan firma kazanıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.