Şimdi Ara

Hangi navigasyon cihazı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece Avrupa ve Amerika da yılda 1-2 hafta kullanmak için navigasyon cihazı arıyorum.
    Ne önerirsiniz ?
    Derdim doğru göstermesi,daha doğrusu söylemesi.
    Başka özellik önemli değil çok.
    (Iphone veya Galaxy i navigasyon için kullanmak ancak internet le olası değil mi ? )

• iPhone da kullanmak için internete gerek yoktur. iGo primoyu satın alır kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

iPhone da kullanmak için internete gerek yoktur. iGo primoyu satın alır kullanırsınız.
    Samsung galaxy mini telefonum var. İGO yükledim ve internete gerek yok. Androidli olması yeter telefonunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Samsung galaxy mini telefonum var. İGO yükledim ve internete gerek yok. Androidli olması yeter telefonunun.

Alıntıları Göster
    Yabancı ülkede kullanacaksanız navigasyon cihazı alıp harita yüklemekle uğraşmayın. Cep telefonu en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Yabancı ülkede kullanacaksanız navigasyon cihazı alıp harita yüklemekle uğraşmayın. Cep telefonu en iyisi.

Alıntıları Göster
    Ben ipad'ime Tomtom kurdum, görüntülü ve sesli bir şekilde heryeri doğru olarak söylemekte.
    İnternete gerek yok, uydudan alıyor sinyali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantomddl

Ben ipad'ime Tomtom kurdum, görüntülü ve sesli bir şekilde heryeri doğru olarak söylemekte.
    İnternete gerek yok, uydudan alıyor sinyali.

Alıntıları Göster
    garmin hariç hepsi iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

Alıntıları Göster
    Hepsi yanlış yere götürebilir Android bir cihazda navigasyon için internete gerek yoktur(Tabi GPSi varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 24 Nisan 2012; 16:56:47 >
  • quote:

Kimisi de Garmin ve Tomton ikilisine en iyi navigasyon diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Hepsi yanlış yere götürebilir Android bir cihazda navigasyon için internete gerek yoktur(Tabi GPSi varsa)

Alıntıları Göster
    Next YE-G 545 diyorum. Konuyu kapatıyorum.
  • iGO Primo+Başarsoft...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Hepsi yanlış yere götürebilir Iphone yada Android bir cihazda navigasyon için internete gerek yoktur(Tabi GPSi varsa)

Iphone cihazlarında navigasyon için internete muhtaçsınız. Nokia ve Samsung telefonlarda GPS var. Ücretsiz ve ömür boyu navigasyon hizmeti sunuyorlar. Fakat bir navigasyon cihazındaki performansı beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Hepsi yanlış yere götürebilir Iphone yada Android bir cihazda navigasyon için internete gerek yoktur(Tabi GPSi varsa)

Iphone cihazlarında navigasyon için internete muhtaçsınız. Nokia ve Samsung telefonlarda GPS var. Ücretsiz ve ömür boyu navigasyon hizmeti sunuyorlar. Fakat bir navigasyon cihazındaki performansı beklemeyin.

Iphone konusundaki düzeltme için teşekkür ederim topaz hocam
    Fakat navigasyon cihazındaki performans kısmında size katılmıyorum.Sonuçta cihaz değil yazılımı önemli

• quote:

quote:

iPhone'a sahip değilim bende iPad var. GPS'i olan model 3G özelliği olan ipad, sanırım 3G chipseti olan bir iPhone'da da GPS alıcısı vardır. Çünkü iPad'imden internete gerek duymadan sinyalleri alıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

iPhone'a sahip değilim bende iPad var. GPS'i olan model 3G özelliği olan ipad, sanırım 3G chipseti olan bir iPhone'da da GPS alıcısı vardır. Çünkü iPad'imden internete gerek duymadan sinyalleri alıyorum.

Alıntıları Göster
    iPhone iGo.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşımda İphone 4 var. aşka bir tanesinde e İphone 4S. İnternetsiz navigasyon yapamıyor. GPS yok.

quote:

Fakat navigasyon cihazındaki performans kısmında size katılmıyorum.Sonuçta cihaz değil yazılımı önemli

Normal navigasyon cihazları bir kere bağlandıktan sonra kolay kolay uyduyu kaybetmiyorlar. Rotadan saptığınız zaman rota hesaplamasını hızlı yapıyorlar. Tünellere girdiğinizde bile kolay kolay uydu ile bağlantıları kesilmiyor. Cep telefonları bu konularda biraz geri kalıyor. Yoksa telefonların da navigasyonu iyi sayılır. Hatta bazen kullanıyorum.

• quote:

Arkadaşımda İphone 4 var. aşka bir tanesinde e İphone 4S. İnternetsiz navigasyon yapamıyor. GPS yok...

"Google Maps"ten girmiyorsunuz, değil mi? iGO gibi yazılımlar ile internetsiz kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 24 Nisan 2012; 19:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

quote:

Arkadaşımda İphone 4 var. aşka bir tanesinde e İphone 4S. İnternetsiz navigasyon yapamıyor. GPS yok...

"Google Maps"ten girmiyorsunuz, değil mi? iGO gibi yazılımlar ile internetsiz kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Benim cep telefonumdaki İGO programı kısa sürede uyduyu bulup, hemen yeni rota çizebiliyor. Eğer Androdli telefon varsa nagivasyona gerek yok diye düşünyorum.

• quote:

quote:

tom tom a bişey diyemem kullanımı kolay kalitelidir garmin navigasyon cihazımıs var aldığımız için bin pişmanız, samimi olarak söylüyorum nokia 5800 telefonumun navigasyonu daha kullanışlı ve kaliteli. Garmin içinse mesela yolda giderken harita sanki indernetten indiriyormuş gibi geliyor kafa karışması yanlış yerlere götürmeside cabası. Kesinlikle uzak durun derim tom tom iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

tom tom a bişey diyemem kullanımı kolay kalitelidir garmin navigasyon cihazımıs var aldığımız için bin pişmanız, samimi olarak söylüyorum nokia 5800 telefonumun navigasyonu daha kullanışlı ve kaliteli. Garmin içinse mesela yolda giderken harita sanki indernetten indiriyormuş gibi geliyor kafa karışması yanlış yerlere götürmeside cabası. Kesinlikle uzak durun derim tom tom iyidir.

Alıntıları Göster
    Her yerde önerdiğim tek navigasyon markası Garmin'dir.

• Sanırım en güzeli esnaf abilere yolu sormak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.