Şimdi Ara

hangi oparatör?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hergün sadece tek kişi ile yaklaşık 4-5 saat konuşma yapıyorum vodafone kontörlü kullanıyorum o yüzen hergün kontör alıyorum o da çok pahalıya patlıyor. faturalı alacağım iki tane hat alıp aramızda arahtça konuşmak daha hesaplı olacak. araştırdım ama pek bana uyan yok çünkü günde 4saat desek ayda 120saat yapıyor.avea da sınırsız var sanırım ayda küçük bir miktara. sizce hangi operatörü ve hangi tarifeyi seçeyim hangisi bana daha ii olur?yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: AmigaOS

Vodafone cep limitsiz ayda 30,30 ytl. Ayda 10.000 dakika

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-limitsiz

Adil Kullanım: Aylık toplam hatbaşı 10.000 dakika ve SMS üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilerek, bu durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Abonelerin yapacağı bir çağrı süresi 79 dk'yı geçemez

böyle mantıksız kural mı olur yahu 79 dakikayı geçemezmiş 10000 dakikayı doldurmak oldukça güç ama hattı kapatma olayı çok göreceli olmuş tamamen ipler vodafone'da. şebekeyi çok kastınız sizi çıkartıyoruz cümlesini başka kılıflarla duyabiliriz sanırım.

• vodafone'un şebekesine güvenemediğinin bir kanıtı olsa gerek bu durum.aşırı yüklenme akşam saatlerinde illaki olacaktır;bu zihniyet bana eski bir bakanın "ah şu okulları kapatsam milli eğitimi nasıl da güzel yönetirdim" lafını anımsattı.

ayrıca tarifeden atma yok ama biz ana parayı şebeke içi görüşmeler için ödüyoruz zaten onlar dondurulursa ne anlamı var ki...

yani günde 5 saat 20 dakika konuşmak çok özel bir durum değil ki 10000 dakikayı doldurmak hatta geçmek çok olası.
  • turkcell de olsa bunu yapardı belki ama bu vodafone'un koyduğu limiti eleştirmemize engel olmamalı.öncelikle "bedava" olma durumundan bahsediyoruz. ses kesilse ne olur ki,kapansa ne olur ya da... tekrar aranır.

vodafone bize özellikle son reklamlarında "yok sınırlar" diye mesaj verip bunu beynimize işlemeye çalışıyorsa dediğiniz gibi aynı mahallede 2 baz istasyonu varsa ve yoğun bir iletişim trafiği söz konusuysa buna bulunan çözüm aboneyi kısıtlamaktan değil oraya yeni baz istasyonu yerleştirmekten geçmeli diye düşünüyorum. ne yazık ki a,b veya c şebekesi kazandığı abıne kadar yatırıma yönelmiyor.

zamanında telsim cep partneri'i sunduğunda 7/24 bedava sunduğu zaman dakika sınırlaması koymamıştı üstelik ortalıkta cep öğrenci ve cep partner patlaması yaşanıyordu adeta. buna rağmen telsim geri adım atmadı limit koymadı.sık sık kesinti oluyordu ama zaten ücretsizdi tekrar geri aramak en azından benim çevremde cep partner kullanan insanlar için çok sorun değildi.

• yurtdışından örnek verdiğinizi görünce vodafone'un kendi ülkesindeki tarifelerine baktım sonra da orange'ın sitesine göz attım. iki şirketin de vodafone türkiye'nin uyguladığı sınırsız şebeke içi konuşma tarifesine benzer bir uygulaması yok eğer gözümden kaçmadıysa. sadece sınırsız mesajlaşma tarifeleri var.anlaşılan vodafone mecburen kendini ülkemizin şartlarına uydurmak zorunda kaldı.

ben de nt çıktıktan sonra avea hattımı turkcell'e taşıdım.şu aşamada memnunum. vodafone hattımı da avea'ya taşımak için başvuruda bulundum 300 dakika her yöne konuşabilmek için.artık bize düşen sıkı bir takip sürecine girip hangisi avantajlıysa o şebekenin abonesi olmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.