Şimdi Ara

HANGİ OPERATÖRÜ HANGİ TARİFEYİ KULLANIYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

Bi vodafone hattım yok. Forumda testlerden görüldüğü üzere hız testlerinde düşük. Türk Telekom, vodafone dan daha iyi bence. Fiyat açısından ise düşük performansa rağmen vodafone daha pahalı
    3 operatörde de hat olmalı ya, mutlaka 2sinin kötü olduğu ve diğerinin iyi olduğu yerler olabiliyor.

En azından çerez 30-40 liralık birşey olsa çok koymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

aga sen baz istasyonu musun bunlar ne böyle
    Yok canım daha neler..

Hem işyerim var hem de ek iş yapıyorum haftanın 4 günü. E haliyle işyerlerinde 10-14 saat vakit geçirmek zorunda kalıyorum, telefonsuz vakit geçirmek zulüm. Öyle 3-5 GB ile de olacak iş değil, ki sürekli farklı bölgelere malzeme vs. almaya gidiyorum az da olsa Turkcell'in sıkıntılı olduğu yerler oluyor. 2. telefonda TT veya Vodafone hatlarını takıp bakıyorum iyiyse onları kullanıyorum.

E çoluk çocukta var, 3-5GB kotayı saatler içerisinde harcıyorlar. Mecburen yüksek tarifeleri tercih ediyorum.

• Merhaba.
    Aylık internet kullanımım +6 GB
    Aylık konuşma sürem her yöne +1000 dk
    sms ort = 5-10 adet.

önceki operatörüm turkcell. konusma sürem bittiğinde bip programından her yöne arayarak tölere edebiliyordum. malum fiyatlandırmadan sonra sinirlendim ve cıkmak istiyorum. hangi operatör ve tarifeyi önerirsiniz ? faturalı ve faturasız olarak önerirseniz sevinirim. teşekkürler
  • ne kullandığımı ben bile bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    aradigim cevap

• Lifecell Fırsat Ekstra ile Prime 15 arasında kaldım. Turkcell haydi gel ve ile özeli bu tarife için kaldırdığı için. 43 TL ye Prime 15 ‘e geçiş yaptım 1 ay şans verdim TT ‘ye memnun kalmazsam Turkcell ‘e geçerim.

• logistics kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 DK'yı koşulsuz veren bir Pttcell var, Pttcell tarifelerini inceleyebilirsiniz; diğer operatörlerde 1000DK'yı 40 liranın üstünde direkt vereni görmedim henüz.
    Eğer dakikayı problem etmeyecekseniz Selfy'nin Yaz Fırsatı gayet de sıcak bir fırsat, 27 TL + 2,30 vergisi var. 30 TL yükleme yeterli gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.