Şimdi Ara

HANGİ OPERATÖRÜ HANGİ TARİFEYİ KULLANIYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullandıgınız tarife paketleri yazarsanız diğer arkadaşların tarıfe seçimlerınde yardımcı olabiliriz beyle.

Turkcell Lifecell paketi kullanıyorum ben

• Lifecell 500 dk her yöne,1000 dk bip her yöne,100 SMS,5GB internet(1 GB haydi gel 2 GB il’e özel 1 GB paket ve 1 GB paycell) 20gb de tv plus fizy felan var 29 tl ye aldım.hepsi 12 ay boyunca yenilenecek.(faturalı ve paket taahhüt yok 1 ay sonra operator değiştirirsem cayma bedeli ödemiyorum.)
  • Vodafone sacma guzel 4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu niye böyle sönük kalmış?

• Turkcell lifecell 7 gb paketi

• Red 20 PLUS 110tl + mobil tv =120 Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 4 Haziran 2019; 13:58:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TT Yıldız 6gb
    6gb
    1000sms
    1000dk
    37₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi saati kullanıyorsunuz ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom | Selfy 'Sosyal Large 5 GB' | 5 GB + 2GB Facebook/Twitter/Instagram/YouTube | 750 dakika | 5000 SMS | 28 TL

Her yöne 8 GB internet içeren ve 27 TL ücreti olan Selfy 'Yaz Fırsatı' paketini birkaç günle kaçırdım.

Paketim bittiğinde Turkcell'e geri dönmeyi düşünüyorum.

• TT performansı mı kötü? yoksa kampanyayı kaçırdığın için mi dönüyorsun?

Sanki senin oralarda iyiydi, hele ki arızadan sonra uçuşa geçmiştin.
  • Türk Telekom hatlarım;

Faturalıda 15GB : 1000DK - 1000SMS - 15GB 35 TL.

Prime Eksper 15GB : 1000DK - 1000SMS - 15GB + 4GB 32 TL.

Vodafone hatlarım;

Redli 20 Plus : 3000DK - 250SMS - 20GB + youtube, facebook, instagram, spotify vs. kotadan yemiyor 135 TL

Devreden uyumlu 3GB : 750DK - 250SMS - 3GB : 35 TL

Turkcell hatlarım ;

Platinum Black Ekstra'da iki hattımda : 2000DK - 100SMS - 40GB + 26GB hediyeleriyle beraber 229 TL.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

TT performansı mı kötü? yoksa kampanyayı kaçırdığın için mi dönüyorsun?

Sanki senin oralarda iyiydi, hele ki arızadan sonra uçuşa geçmiştin.
    İnternet hızından memnunum ama sesli görüşme kalitesi bakımından Turkcell'in yanından bile geçemez.

Bir diğer sebep ise, Turkcell kadar kampanyası olan bir operatör değil, 'Sil Süpür'den başka hiçbir şey yok. GollerCepte'yi, BiP'teki kampanyaları, TV+'ı falan, her şeyi özledim bu 10 günlük süre zarfında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

İnternet hızından memnunum ama sesli görüşme kalitesi bakımından Turkcell'in yanından bile geçemez.

Bir diğer sebep ise, Turkcell kadar kampanyası olan bir operatör değil, 'Sil Süpür'den başka hiçbir şey yok. GollerCepte'yi, BiP'teki kampanyaları, TV+'ı falan, her şeyi özledim bu 10 günlük süre zarfında.

Alıntıları Göster
    Sesli görüşme olayına bende takıntılıyım, Turkcell kullanmamın bir sebebi o.

Takip ettiğim kadarıyla 5GB'lık bir tarifedeydin ama 30GB gibi bir kullanım yapıyordun, bu şartlardayken niye bırakıp gittin anlamadım açıkcası.

Turkcell yüksek fiyat çok kampanya.

Türk Telekom uygun fiyat 0 kampanya.

Birbirlerini böyle denkleştiriyorlar. Hep diyorum vallahi, bunlar birbiriyle anlaşmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Sesli görüşme olayına bende takıntılıyım, Turkcell kullanmamın bir sebebi o.

Takip ettiğim kadarıyla 5GB'lık bir tarifedeydin ama 30GB gibi bir kullanım yapıyordun, bu şartlardayken niye bırakıp gittin anlamadım açıkcası.

Turkcell yüksek fiyat çok kampanya.

Türk Telekom uygun fiyat 0 kampanya.

Birbirlerini böyle denkleştiriyorlar. Hep diyorum vallahi, bunlar birbiriyle anlaşmalı.

Alıntıları Göster
    Evet, Lifecell'in 5 GB'lık tarifesini kullanıyordum 35 TL'den.
    Ayda en az 30-35 GB kullanıyordum. Taahhüt bittiği için Türk Telekom'a geçtim. Faturasıza yeni müşteri olarak geçiş yapabilmek için 30 günü doldurmaya çalışıyorum.

• Turkcell Platinum Black Süper Paket
    2000DK+Turkcell'lilerle sınırsız konuşma/100SMS
    50GB ~ 350TL
    Türk Telekom Prime Eksper 15GB
    1000DK 1000SMS 15GB İnternet ~ 75TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbb -- 4 Haziran 2019; 13:49:36 >
  • Vodafone red 20 84 tl veriyorum bu ay son taahhüt fakat artık işime yaramıyor geçen ay 11 gb çöp oldu çalıştığım yerde internet yoktu bu 84 tl mecbur almıştım 1 temmuzda yeni tarifem akıl küpü 7 1000 dk 1000 sms 7 gb internet vergiyle birlikte 34 tl ilk 3 ay cayma bedeli yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

Turkcell Platinum Black Süper Paket
    2000DK+Turkcell'lilerle sınırsız konuşma/100SMS
    50GB ~ 350TL
    Türk Telekom Prime Eksper 15GB
    1000DK 1000SMS 15GB İnternet ~ 75TL
    Hey Maşallahhhhh
    Bi vodafone hattım yok. Forumda testlerden görüldüğü üzere hız testlerinde düşük. Türk Telekom, vodafone dan daha iyi bence. Fiyat açısından ise düşük performansa rağmen vodafone daha pahalı
  • Aslında lifecell hoşgeldine geçmek daha mantıklı hemde turkcell kalitesi fakat kafamı karıştıran vodafonede video pass çok iyi youtube çok video izlerim işte uygun olduğumda ve 720p 1080p bile izledimde internetimden düşmedi bu yüzden kararsızım

aga sen baz istasyonu musun bunlar ne böyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.