Şimdi Ara

Almanya hangi operatörü kullanmak mantıklıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
27.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eğitim açısından belli bir süre Almanya'da olacağımdan dolayı hat arayışları içerisine girdim.Türkiye'deki sabit hatları ve gsm operatörlerini uygun fiyata aramak,Almanya içi konuşmalarda aynı zamanda hesaplı olan bir hat arıyorum.İnternet paketide olmazsa olmaz tabiki.

Öncelikle en çok kullanılan hattın o2 olduğunu duydum ancak, Türk Telekom Mobile, Turkcell Europe ve Vadofone'nun tarifelerine baktığımda hesaplı gözüken ancak kalitesini bilemediğim için beni şüphede bırakan durumlar var.

Örnek vermek gerekirse Türk Telekom Mobile bir tarifesinde,

1) Almanyadaki ve Türkiyede ki sabit hatları sınırsız,
    2) Avea hatlarını sınırsız,
    3) Operatör içi konuşmaları sınırsız ve,
    4) O2 hatlarının sınırsız konuşabileceğini bunun yanında,

5) Almanya ve Türkiyedeki tüm operatörleri ücretsiz arayabilmek için 300 dk,
    6) Tüm Türkiye ve Almanya hatlarına yönelik 100 sms ücretsiz,
    7) 300MB Sınırsız internet sunmaktadır.

Ve ücreti yanlış anlamadıysam 7 ay boyunca 15 euro daha sonra 30 euro şeklinde..

Şimdi bir sürü bir arada olan sınırsız imkanlar sunmuşlar, şüphe duymamak elde değil :) Yada Türkiye'de biz operatörlere tonla para yatırdığımız için bu seçenekleri garip de algılayabilirim.Ancak benim öğrenmek istediğim Almanya'da olup da yukarıda söz ettiğim kendi taleplerimi karşılayan ve memnun olan operatörleri kullananlar var mı? Ne önerirsiniz, işin içinde Türk Telekom olunca pek güvenemiyorum açıkcası her ne kadar alt yapısının O2 olduğunuda söylesede. İleride bu paketin 30 euro olacağınıda düşünürsek belkide mantıksız olucak,daha uygun tarifeler varken.

Ayyıldız,Turkcell ve vadofone konusunda bilgim yok malesef.Kısacası tavsiye edebileceğiniz hat ve tarifleri nelerdir ?

Teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Baphomett

Merhaba arkadaşlar,

Eğitim açısından belli bir süre Almanya'da olacağımdan dolayı hat arayışları içerisine girdim.Türkiye'deki sabit hatları ve gsm operatörlerini uygun fiyata aramak,Almanya içi konuşmalarda aynı zamanda hesaplı olan bir hat arıyorum.İnternet paketide olmazsa olmaz tabiki.

Öncelikle en çok kullanılan hattın o2 olduğunu duydum ancak, Türk Telekom Mobile, Turkcell Europe ve Vadofone'nun tarifelerine baktığımda hesaplı gözüken ancak kalitesini bilemediğim için beni şüphede bırakan durumlar var.

Örnek vermek gerekirse Türk Telekom Mobile bir tarifesinde,

1) Almanyadaki ve Türkiyede ki sabit hatları sınırsız,
    2) Avea hatlarını sınırsız,
    3) Operatör içi konuşmaları sınırsız ve,
    4) O2 hatlarının sınırsız konuşabileceğini bunun yanında,

5) Almanya ve Türkiyedeki tüm operatörleri ücretsiz arayabilmek için 300 dk,
    6) Tüm Türkiye ve Almanya hatlarına yönelik 100 sms ücretsiz,
    7) 300MB Sınırsız internet sunmaktadır.

Ve ücreti yanlış anlamadıysam 7 ay boyunca 15 euro daha sonra 30 euro şeklinde..

Şimdi bir sürü bir arada olan sınırsız imkanlar sunmuşlar, şüphe duymamak elde değil :) Yada Türkiye'de biz operatörlere tonla para yatırdığımız için bu seçenekleri garip de algılayabilirim.Ancak benim öğrenmek istediğim Almanya'da olup da yukarıda söz ettiğim kendi taleplerimi karşılayan ve memnun olan operatörleri kullananlar var mı? Ne önerirsiniz, işin içinde Türk Telekom olunca pek güvenemiyorum açıkcası her ne kadar alt yapısının O2 olduğunuda söylesede. İleride bu paketin 30 euro olacağınıda düşünürsek belkide mantıksız olucak,daha uygun tarifeler varken.

Ayyıldız,Turkcell ve vadofone konusunda bilgim yok malesef.Kısacası tavsiye edebileceğiniz hat ve tarifleri nelerdir ?

Teşekkür ederim...

o2 hatlarıyla sınırsız konuşacaksan bu soruyu sorman mantıksız olmuş ister istemez o2 hattı kullanacaksın
    yalnız o2 dan kalite bekleme bizdeki aveayla aynı heryerde çekmez telefonla konuşurken kesilmeler olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türktelekommobil
    Taşrada olmadıktan sonra sorun yok
    Büyük merkezlerde şebeke çökmeleri oluyor,
    ama tekrar arama yapınca arayacağın yere ulaşıyorsun.
    F/P si en iyi olan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byteknight

Türktelekommobil
    F/P si en iyi olan!

turktelekommobil o2 nun aun alt yapısını kullanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: byteknight

Türktelekommobil
    F/P si en iyi olan!

turktelekommobil o2 nun aun alt yapısını kullanıyor

O2 çok mu kötü yani,kullanırsa kullansın beni alakadar etmiyor burdaki bimcellin avea'yı kullanması gibi neticede.Bu arada O2yi sorgulamıyorum O2nin Türkiyeye yönelik kampanyaları yoktur büyük olasılık ben sadece hangi hat daha uygundur benim taleplerime göre onu soruyorum,gidipte O2 almayı düşünmüyorum tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

http://turkcell.de

Hadi Turkcellin sitesi anlaşılıyor Türkçe yapmışlar,

ayyıldız içinhttp://www.ayyildiz.de/ yada

vadofone içinhttp://www.vodafone.de/

Sadece Turkcelli okumakla bitseydi iş eyvallah...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TCELL cırtladı.
    1 Ekim'den itibaren TR yönüne çağrılara %100+ zam yaptı (0,09€->0,19€)
    Ayrıca TRde gelen çağrılarda ilk dakikadan itibaren ücrete tabi.
    TCELL EUROPE simlerimi 1 Ekim'de gömüyorum ve
    ve bakiye iadesi istiyorum

TT mobil dahada gözüme girdi.
    DE'de 0,05€-0,09€
    TRde heryöne 0,15€
    7€'ya TRde roaming yaparken 100 dk
    Gelen çağrı beleş(sınırsız)
    Standard sim ve Micro sim var
    Şeker bayramında 5€ harçlık
    Ebay.de den 7,50€ içeren kartı 3€ya alabiliyorsun.
    Bakiye yüklediğin takdirde 2,50€da hediye veriyor bir defaya mahsus.
    Yüklemeleri o2 şifreleriyle yapılır.
    Market, benzinlik, gazete bayileri ve o2 logosu olan yerlerden temin edilebilir.
    TCELL bakiye yükleme çok alengirli buna kıyasla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byteknight -- 27 Eylül 2012; 13:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak. ben bikaç ay önce almanyadaydım. o2 hattım vardı. o2 hatla Türkiyedeki her gsm operatörünü aramak ücretsiz diye biliyodum. arkadaşımı aradım. arkadaşımın hattı avea. ama numarası Turkcellden aveaya çevrilmiş. numarası 530lu. arkadaşımı aradım görüştüm. sonra arayamaz oldum. araştırdığımda aveaya sonradan geçirilen numaralarda (örneğin 530lu numaralarda) sorun olduğunu duydum.

hattı avea'lı olsa da numarası 530lu olduğu için konuşma hakkımızın sınırsız olmadığını duydum. konuşma hakkımızın 100 dk dan ibaret olduğunu duydum.

bu olay doğru mudur. yorumlarıızı bekliyorum.
  • kimsenin yorumu yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.