Şimdi Ara

!!!!HANGİ ORDULARI YENERİZ!!! YENİLENDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

ha yani sen pakistanı 2 günde geçebilecegini ispanyayı fransayı zaten tokatladıgımımzı soyluyosun oylemı

(Yas kac)

Söylesene ispanya ne kadar kuvvetli?
  • gfgf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hussein Genghis -- 23 Aralık 2006; 1:15:11 >
  • 2 gündür negüdüğü belirsiz insanlar tartısma yaratmak için kol geziyorlar (ha şimdi sen bana diyeceksin dogru konus ordumuzla ama yenisin bilmessin belki ana forum sayfasında ısmımı bul profılıme bak en son cevap yazdıgım konuları ve cevapları incele)
  • DÜNYANIN EN BÜYÜK SAVAŞI ÇIKSA BU ÜLKEYİ ALAMAZLAR DOLAYISIYLA BU SINIRLARDAKİ TÜM SAVAŞLARI TÜRKİYE KAZANIR...

AMA SINIRLAR DIŞINDA TÜRKİYENİN KAZANABİLECEĞİ SAVAŞ SAYISI YOK KADAR AZ!!!

ORDU YAPIMIZ HAKKATEN ÇOK ZAYIF!!!

ASKER ARKADAŞINIZ...
  • http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_size_of_armed_forces Tartışmaya gerek yok veriler burda....Bakarsanız herşeyi açıkca görebilirsiniz...
  • gönül isterdiki her konuda türk ordusu dünyanın zirvesinde olsun ama maalesef gerçekler böyle değil. herşeyden önce baştaki listeler gerçekten çok gülünç. Belki kara kuvvetlerinde ilk 5'e girme ihtimalimiz var ama diğer unsurlarda kabul edelimki adımız geçmez. Tabii ki sizlerden objektif yaklaşmanızı beklemiyorum, böyle birşeyin imkanı yok. Benim içinde aynı şey geçerli. Ancak kabul etmeliyizki kendi bölgemizde iyi bir güç olmamıza karşın küresel anlamda çok baskın bir ordumuz yok.

Her ülkenin milli basın organları kendi ordularını her zaman güçlü, yenilmez ve son derece ileri konumda gösterir. Bu milli coşku için gereklidir ve tamamen bilinçli bir şekilde yapılır. Ülkemizde de aynı durum var. Devletin resmi yayın organında Türk Ordusunu tanıtan sayısız program var. Genel anlamda baktığımızda gerçekten çok faydalı programlar olduğunu düşünüyorum. Milli benliğimizi sürekli üst seviyede tutmamıza yardımcı oluyor.
    Ama yüzümüzü dış dünyaya çevirdiğimizde işler çok ama çok farklı. Bugün Çin'in (bildiğim kadarıyla) 3,5 milyon ağır silahlı askeri var. ABD savaşlarda uzay teknolojisini kullanıyor. Fransa denizlerde nukleer enerjiyi kullanarak yıllarca savaşabilecek taşıtlara sahip. Rusya zaten sahip olduğu savaş teknolojileriyle başlı başına bir dev.. Bunlar gibi örnekler arttırılabilir.

Ayrıca unutmayalımki savaş kazanmak demek karşınızdaki ülkeyi işgal etmek demek değildir. Günümüzde; Düşmanınızın alt yapısını ve ekonomisini çökertip onu bloke ettiğiniz anda savaş kazanılmış demektir. Bu açıdan baktığımızda coğrafi yapısı ve sahip olduğu ileri teknolojilerle ABD'nin dünyada istediği anda bitiremeyeceği ülke yoktur. Şimdi arkadaşlar IRAK-Vietnam vs. diyecek. Hemen önce yazdığım gibi, eğer ABD buralarda kontrolü eline almak (bir anlamda işgal etmek) istemeseydi IRAK'ı darmaduman eder ve çeker giderdi. Zaten akıl konusunda pek ileri sayılmayan arap toplumuda orda kendi kendini yerdi.. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Artık savaşlar eskisi gibi meydanda işgal temelli gerçekleşmiyor ne yazıkki. Artık ekonomi-altyapı bittiği anda birçok şeyin geri dönüşü zaten olmuyor.

• Allah Allahhh dün Tsk ya laf eden yobazlarla ugrasıyorduk sımdı de idea filazoflarıyla realist olun biraz

Son Konularımı İNCELE ondan sonra konus
  • quote:

2 gündür negüdüğü belirsiz insanlar tartısma yaratmak için kol geziyorlar (ha şimdi sen bana diyeceksin dogru konus ordumuzla ama yenisin bilmessin belki ana forum sayfasında ısmımı bul profılıme bak en son cevap yazdıgım konuları ve cevapları incele)

BEN Mİ YENİYİM???

FORUMDA ARA BAKALIM ESKİ KONULARI!

ARKADAŞLARINA GÖSTER DE MEMLEKETE FAYDAN DOKUNSUN!

BEN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ İNSAN DEĞİLİM!

DELİKANLI GİBİ FORUMA KOCAMAN RESMİMİ BİLE ÇAKTIM!

BAKARSIN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

quote:

Orjinalden alıntı: inferno_x

savaşta rahat yenebileceğimiz ülkeler demişsin italya ve fransa var çok büyük bir çelişki bence...

Evet Fransızlar savaşmayı bilmez.

İtalya da yetersiz.

fransada savaşmayı bilmiyorsa o kadar filmi , o kadar bilgisayar oyununu o kadar tarih kitabını boşuna okumuşuz desene.....

fransa savaşamaz..

dünyanın en iyi savaşçıları..

Türkiye
    israil
    japonya
    almanya
    ingiltere
    rusya
    belki bi de amerika

• ben senin neyi bilip bilmediginle ilgili bir yorum yapmadim, benim de su anda kardesim sayilabilecek arkadaslarim doguda komando, ben de harp okuluna gidecektim firsat olmadi, senin bu dediginle konunun uzaktan yakindan hicbir alakasi yok, bu ulkede erkekler askere gider askerlik yapar, vatani savunur, karsisina hangi dusman cikarsa ciksin kimdir nedir bakmaz, bu zaten boyledir, burdaki konu yada benim dedigim karsimiza rus geldi abd geldi cekilelim olayi degil, kiyaslamalarin dogru yapilmasi, ingiltere ki dunyanin en buyuk guclerinden hala dunya uzerinde en cok ussu olan ulkelerden biri irak a abd yle birlikte girdi diye buyuk ekonomik sorunlar gecirdi, bazi seyleri mantikli dusunmek lazim, bu strateji oyunu degil, savaslar da artik kilicla sunguyle yapilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 23 Aralık 2006; 1:31:55 >
  • ewt baktım sadece 13 gunluksun

Katılım zamanı: 9 Aralık 2006;
    Üye şu anda Forumda
    Son mesaj 23 Aralık 2006; 1:05:17
    Son giriş 22 Aralık 2006; 23:50:27

Son mesajları Son açtığı konular

Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 1:05:17
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 1:02:07
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:52:27
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:45:44
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:40:56
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:37:12
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:33:13
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:31:03
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:27:36
    Cevap: DÜNYA ORDU KARŞILAŞTIRMALARI! ÇOK İLGİNÇ 23 Aralık 2006; 0:15:16

Haa eskiysen kimin feykisin yada ne yaptında banlandın

http://forum.donanimhaber.com/m_11101290/tm.htm buda son actıgım konudur ordumuzla ne kadar ovunurum sen bılemezsın ama realıst olun bıraz az oncede soyledım ıdealar alemınde gezmeyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 23 Aralık 2006; 1:12:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K4l3l

fransa savaşamaz..

dünyanın en iyi savaşçıları..

Türkiye
    israil
    japonya
    almanya
    ingiltere
    rusya
    belki bi de amerika

hangi japonya askeri bile dogru duzgun olmayan amerika kontrolundeki japonya mi? hangi almanya halen uluslararasi gucler kontrolundeki almanya mi?
  • hava kuvvetlerinde rusya birinci
  • quote:

ewt baktım sadece 13 gunluksun

http://forum.donanimhaber.com/m_11101290/tm.htm buda son actıgım konudur ordumuzla ne kadar ovunurum sen bılemezsın ama realıst olun bıraz az oncede soyledım ıdealar alemınde gezmeyın

Sen 13 zannet.
  • Rusyadan CACIK OLMAZ BÜYÜTMEYİN GÖZÜNÜZDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

hava kuvvetlerinde rusya birinci

rusya son senelerde bildigim kadariyla buyuk sorunlar yasiyor hatta bircok son savas ucagi dustu, amerikayla belki kiyaslanabilir ama amerikanin cok ust duzey savas ucaklari mevcut
  • http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=5653951 Kara kuvvetleri için son bilgi için....
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_size_of_armed_forces Tüm orduların bilgileri....
  • Almanya dünyanın en iyi istihbaratında BND'ye sahiptir.
  • Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

quote:

ewt baktım sadece 13 gunluksun

Sen 13 zannet.

2 nizde birbirinizden betersiniz yeter artık be bi susun allah aşkına

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.