Şimdi Ara

!!!!HANGİ ORDULARI YENERİZ!!! YENİLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ac google earth u bak ne nerde gecen ben hatta yunanıstanınkılere bakmıstım
  • piştimi atıyorsunuzAllahh Allah

yok abdyi yeneriz,japonyayı yeneriz.o kadar stratejist,o kadar istihbarat elemanı boşuna çalışıyor.bakın burda arkadaşlar bile biliyor kimin kimi yeniceğini

saçmalamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aagir

arkadaşım hindistan dediğin ülke tek başına bir kıtadır

arkadasım asya dan baska kıta var mı asyanın ıcınde ?
    ozmn cinde bır kıta,
    rusyada bır kıta
    ee kendımıze gore bızde bır kıtayız!!

buyuk olması kıta olmasını mı gerektırır ?

denızlerı var yetmiyor mu
    bıde kıtarı mı olcak!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

piştimi atıyorsunuzAllahh Allah

yok abdyi yeneriz,japonyayı yeneriz.o kadar stratejist,o kadar istihbarat elemanı boşuna çalışıyor.bakın burda arkadaşlar bile biliyor kimin kimi yeniceğini

saçmalamayın

Dgurusun kardes bak bende yukarıda yazdım ama sadece bır arkadas gordu elalem kendini GEN.KUR sanmaya basladı

HAYDEEEE BREEE EFELERRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 23 Aralık 2006; 2:04:59 >

• su memleketten 10 milyon polat ciksa yeter tum dunyaya
  • niye savasiyorsunuz ki yav???

bakin su bir gercekki Turkiye dunyada pekde soz sahibi degildir...

bizi isteseler nukleer bombalarla alt edebilirler fakat bu bir ise yaramaz...
    ikinci sk ise bizimle karadan ve havadan savasirlar...ama bizim 70milyonumuzda asker oldugu icin oyle kolay kolay ele geciremezler...
    son insan kalsa o dahi savasir...bizim kanimizda var bu azim!!!(TURK OLANLAR İCİN SOYLUYORUM OTEKİLERİ ALİNMASİN)
    abd kici kirik irak i bile anca nizama sokuyor...biz belki baska ulkeye savas acamayiz ama kolay kolayda kimse bizim topraklarimiza el atmaya kalkamaz...cunku onlarin sonu olur ve TURKLER birdaha uyanisa gecer...
    suan biz duraklama donemi gibi biir sey icersindeyiz...kim bilir belkide oyle bir sey bekliyoruz uyanmak icin

• Arkadaşlar Age of empires yada Red Alert mi Oynuyorsunuz yahu

Büyük devletlerin Elinde bir Düğme var.. Hani filmlerde olyor ya Kırmızı Anahtarlı felan
    3.dünya savaşı çıksın herkes o düğmeye basarsa Dünya kalmaz nediyonuz siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

niye savasiyorsunuz ki yav???

ikinci sk ise bizimle karadan ve havadan savasirlar...ama bizim 70milyonumuzda asker oldugu icin oyle kolay kolay ele geciremezler...
    son insan kalsa o dahi savasir...bizim kanimizda var bu azim!!!(TURK OLANLAR İCİN SOYLUYORUM OTEKİLERİ ALİNMASİN)
    abd kici kirik irak i bile anca nizama sokuyor...biz belki baska ulkeye savas acamayiz ama kolay kolayda kimse bizim topraklarimiza el atmaya kalkamaz...cunku onlarin sonu olur ve TURKLER birdaha uyanisa gecer...
    suan biz duraklama donemi gibi biir sey icersindeyiz...kim bilir belkide oyle bir sey bekliyoruz uyanmak icin

70 milyon, ahh ahh, su ulkede savas ciksa bu 70 milyonun kac milyonu Turk ordusuna karsi ayaklanip savasir haberiniz var mi? bu asker catismaya girdiginde kac tanesi arkadan vurur haberiniz var mi? ben savunmamiza guvenirim ama kendi ulkemizde bizim askerimizle savasan bu ulkenin vatandasi degil mi? rus mu ingiliz mi fransiz mi? biz daha bir birlik olamiyoruzki

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

niye savasiyorsunuz ki yav???

70 milyon, ahh ahh, su ulkede savas ciksa bu 70 milyonun kac milyonu Turk ordusuna karsi ayaklanip savasir haberiniz var mi? bu asker catismaya girdiginde kac tanesi arkadan vurur haberiniz var mi? ben savunmamiza guvenirim ama kendi ulkemizde bizim askerimizle savasan bu ulkenin vatandasi degil mi? rus mu ingiliz mi fransiz mi? biz daha bir birlik olamiyoruzki

sana kesinlikle katılıyorum.bi savaş çıksa tarihte olduğu gibi kışkırtmalar ve doldurmalar ile ayaklanmalar çıkar kesin.açıkçası araplardan umudum yok benim bulunduğum yer itibari ile tanıyorum çünkü satarlar.kürtlerde aynı şekilde.doğuda ise ermeniler boş durmaz.batıda yunanlılar aynı şekilde.

yalnız benim asıl merak ettiğim bi savaş çıksa,ekranlarda bayıla bayıla izlediğimiz ünlülerden hangileri satacak bu vatanı

• Yanlışsam düzeltin;
    Amerikan b52 bombardıman gemilerinin seviyesine çıkabilen uçak olmayıp bunlar yaklaşık 13000 km gidebilmektedir.Ayrıca Abd uçakları havada iken bunlara yakıt takviyesi yapabilmektedir.
    AYrıca dünyada 2 ülkede uçak gemisi bulunmaktadır.1. amerika sayısı 100 lerle ifade edilir 2. si ingiltere ve 3 tane.
    Artık kara ordusunun pek önemi kaldığını sanmıyorum zaten adam havadan bitiriyor işini .....

Konu yanlış topic yanlış tam provakasyon.

İhalelerimiz hala dışardan kendi üretimimiz yok.Helikopteri bile israilden alıyoruz....
  • konuyu acan arkadas iki sallamis gitmis, yararli bi bilgi verseydide bizde bisiler ogrenseydik, bende merakliyimdir bu konulara
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Yanlışsam düzeltin;
    Amerikan b52 bombardıman gemilerinin seviyesine çıkabilen uçak olmayıp bunlar yaklaşık 13000 km gidebilmektedir.Ayrıca Abd uçakları havada iken bunlara yakıt takviyesi yapabilmektedir.
    AYrıca dünyada 2 ülkede uçak gemisi bulunmaktadır.1. amerika sayısı 100 lerle ifade edilir 2. si ingiltere ve 3 tane.
    Artık kara ordusunun pek önemi kaldığını sanmıyorum zaten adam havadan bitiriyor işini .....

İhalelerimiz hala dışardan kendi üretimimiz yok.Helikopteri bile israilden alıyoruz....

Fransa'da da var.ABD'de yüzlerce uçak gemisi yok.

• Bir Allahın kuluda konuyu acan arkadasımıza destek cıkmamış ben sonuna kadar arkandayım,unutmayın kurtuluş savaşındada onca devleti püskürttük biz o devletleri püskürtten yaverlerin torunlarıyız bu kadarda kücük görmüyelim kendimizi arkadaşlar
  • Amerikanın da yüzlerce degildir bilgine

Amerika Birleşik Devletleri

* Enterprise Sınıfı
    --USS Enterprise
    * Kitty Sınıfı
    --USS Constellation , USS Kitty Hawk,USS John F Kennedy
    * Nimitz Sınıfı
    --USS Nimitz,USS Dwight D Eisenhower, USS Carl Vinson, USS Theodore Roosevelt, USS Abraham Lincoln, USS George Washington, USS John C Stennis, USS Harry S. Truman, USS Ronald Reagan

Günümüzde uçak gemileri yeni bir kademeyle, Süper Uçak Gemileri kademesiyle denizlerde hakimiyetini sürdürmektedir. Başı çeken Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte 9 ülke bugün çeşitli boyutlarda uçak gemilerine sahiptir. Britanya Krallığı (İngiltere), Fransa, Hindistan, Rusya, İspanya, Brezilya, İtalya ve Tayland bugün uçak gemisine sahip olan ülkelerdir. Ancak Japonya ve Çin orduları da uçak gemisi yapımıyla ilgilenmektedir. Bu yolda en somut adım, Çin'in Rusya'dan satın aldığı Varyag yüzen-kütlesidir. Ayrıca Çin, Japonya, Pakistan, Şili ve Avusturalya helikopter gemilerine sahiptirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 23 Aralık 2006; 2:48:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Yanlışsam düzeltin;

dostum 100 tane degıl 12 cıvarıydı (wikide var arastırmak ısteyen baksın!)
    en buyugu yapım asamasında 2010da cıkacak bushun ucak gemisi dıyee!!

b52 1950lerden kalma olmasına rağmen rakipleri yok o ucakların ve abdnın dısında kımsede yok
    baska bır adı ıse =ucak kale dıye gecer..

birde ucak gemisi olması abdnın avantajına bızım ıcın gereksız cunku bızım etrafımızı saran bır denızı korumamıza gerek yok , zaten denızı nasil koruyacan etrafda 50 tane ulke var!
    abd ıse durum cok farklı buyuk okyanus cevrili oldugu ıcın , ıster ıstemezz denız kuvvetını one cıkarmak zorunda kalıyor , cunku kendı ulkesıne karadan tekdın eden babayıgıt yok! daha!

___

mesajlarda sızde kapı acılır gıbı acılıyor mu ??
    yanı nasi anlatsam , ılk basta msjın oldugu beyazlık 10 cm sonra 15 cm oluyor sızde de oluyor mu benım makına mı sapıttı ?

• KAç tane var?Fransada kaç tane?

not : Zaten yanlışsa düzeltin dedim.Ama anlatmak istediğim ortada
  • türkiye onların hiçbirinde ilk 20'ye bile giremez.askerlerimizin sadakatine değil bu lafım teknolojimize, yanlış anlaşılmasın.cahil,eğitimsiz ve gelişmemiş bir ülkeyiz.ha süpermen betmeni yener o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 23 Aralık 2006; 2:56:59 >
  • bırakın yaa,
    surda 50,60,70,80, (hadi 90 olsun) sene sonra yamulacazz , yani goc edecezz bu dunyadann ,
    sonrası banane!! zulum cektıren cektırmeye devam etsın , nasil olsa o da gelcek yanıma muhabbete orda devam ederiz!!

ıı kı sonsuza kadar yasamıyoz yoksa ıpın ucunu verdın mı bıttın,
    sonsuza kadar kolesın!!!'
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedi7yetmis7

bırakın yaa,
    surda 50,60,70,80, (hadi 90 olsun) sene sonra yamulacazz , yani goc edecezz bu dunyadann ,
    sonrası banane!! zulum cektıren cektırmeye devam etsın , nasil olsa o da gelcek yanıma muhabbete orda devam ederiz!!

ıı kı sonsuza kadar yasamıyoz yoksa ıpın ucunu verdın mı bıttın,
    sonsuza kadar kolesın!!!'

Kime kölesin?Sende kölelik psikolojisi başlamış...

• Arkadaşlar silahı gücü falan bi kenara bırakın iş yürekte biter.Yeri gelir 200000 ingiliz askeri yok oluverir.Bu topraklara izinsiz girenlerin cezası bi şekilde verilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.