Şimdi Ara

!!!!HANGİ ORDULARI YENERİZ!!! YENİLENDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sallamasyon bir kaynaga sallamasyon bir yorumda benden!
  • Dünyanın teknoloji bakımından en üstün ordusunun ABD ordusu olduğu ortada.....Rahat yenebileceğimiz ülkelerden biri olarak gördüğün Fransa'nın nükleer bombası var.

quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

Almanya dünyanın en iyi istihbaratında BND'ye sahiptir.

Hiç sanmıyorum

Görüşlerin gerçekleri yansıtmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

''''''' ortalığı germeye gerek yok kişisel yapılmış bir değerlendirmedir hiç bir resmiyeti yoktur saçma bulan kendi hikayesini yazar okur görürüz..gök türk ün yazdıkları saçmada gelebilir hemen polemik yaratmayalım sonuçta o yazdı diye ne kazanıcaz ne kaybedicez..''''''''''''

babam takan yokki..
  • siz bilmiyonuzda öle
    rusya çin ve abede ye sabah 8 de saldırsak ölen yemeğini orda yeriz

konu kapanacak arkadaşlar yeter artık.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: yirmidokuz

siz bilmiyonuzda öle

• quote:

siz bilmiyonuzda öle

YAPMA HOCAM ya sende biz hiçbiryere saldırmayız BİZE SALDIRANLARI FELAKETE SOKARIZ

• quote:

Orjinalden alıntı: biglost13

quote:

siz bilmiyonuzda öle

YAPMA HOCAM ya sende biz hiçbiryere saldırmayız BİZE SALDIRANLARI FELAKETE SOKARIZ

NE HOCASI YA ARKADAŞ YİYELİM İÇELİM AMA BAZI ŞEYLER UNUTULMASIN

• İlginc Aramızda kendini Gen.Kur sanan arkadaslar var
  • Ben bir genel goruslerimi yaziyim ondan sonra daha bisiy yazmiycam

Ilk once gucunu dogru bileceksin, bilmezsen sarikamista hezimete ugrayan osmanli ordusuna, vietnam da tutunamayan abd ordusuna ve daha bircok ornek verilebilecek ordunun haline dusersin

Avatar kismimdaki bayraga ve imza dikkat ederseniz benim amacimin Turk ordusunu asagilamak olamiycagini anlarsiniz, hepimizin dilegi istegi Turk ordusunun en ust duzeye cikmasidir

Esas konuya gelince;

Turk ordusunun hava kuvvetleri neredeyse sadece f-16 lardan olusur, esas gucu f-16 laridir, bizi zorlayacak abd ordusu f-16 larini citir cerez niyetine kullaniyor, bu seviyedeki ulkelerin hava kuvvetleri arastirilirsa o son teknoloji ucaklari gorursunuz

Turk ordusunun deniz kuvvetleri hala cag disi savas gemileri kullaniyor, sahil guvenlik botlari son teknoloji denebilecek duzeydeki bunlar da savunma nitelikli araclar

Turk ordusunun kara kuvvetleri neden saygi gorur cunku ozel birlikleri komandolari dunyanin en iyisidir, bu zaten tescillidir, diger kara gucu olan tanklar veya bircok askeri arac ya abd eskisi yada daha yeni yeni gelistirmekte oldugumuz araclardir

Hava savunma sistemlerimiz tamamiyle abd kontrolundedir, Turkiye deki nukleer silahlar abd kontrolundedir

Turk ordusu su anki sartlarda sinirimizda olmayan hicbir ulkeye saldirabilecek gucte degildir, ne havadan ne denizden indirme cikarma yapabilecek teknolojimiz yoktur,
    Turk ordusu savunmada ustundur ki zaten bu topraklarin da cografi ozelliklerinden dolayi gecilmez durumdadir neredeyse, en buyuk ornegi de Hitler in Turkiye den kafkaslara gecmek yerine rusya ya saldirmasidir, bunu kendisi de belirtmistir Turk topraklarini elde tutmak zordur diye

benim diyecegim bu kadar, anlayana...

• Türk topraklkarına 200 tank ile gireriz çıktıgımızda 2 tankla kalırız(HİTLER)(Kaynak Lisede ki tarih hocam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 23 Aralık 2006; 1:32:54 >
  • arkadaşım hindistan dediğin ülke tek başına bir kıtadır
  • KONU BİTMİŞTİR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aagir

arkadaşım hindistan dediğin ülke tek başına bir kıtadır

ayrica bir nukleer guctur ki abd nin bile cekindigi ve bu yuzden son donemlerde kendi yanina cekmeye calistigi
  • Gayet güzel araştırmışsın.. Ben inanıyorumki bizi kara ve diger tüm savaşlarda yenebilecek başka bir ülke yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: aagir

arkadaşım hindistan dediğin ülke tek başına bir kıtadır

ayrica bir nukleer guctur ki abd nin bile cekindigi ve bu yuzden son donemlerde kendi yanina cekmeye calistigi

dostum ne kıtası yaw hindistan, tamam buyukturde ondan daha buyuk cın vardır.. hatta en buyuk rusaydı heraldee (neyse wikiye bakılır dogrusu ogrenılır cok uykum geldı bakamam sımdı ıdare edın)

Hindistan somurgeden baska bır sey degıl ,
    niye bu kadar buyutuyorsunuz , insaları ıngılızlere calısır , ingizlerin calıstırdıgı fırmalar abdye calısır ..
    hindistanın abombu olsa ne olmasa ne ?
    tamam caydırıcıdır da abd yı korkutacak kadar degıl,
    ki onu kullanacak da yurek yoktur tum dunyada (olmasın da )
    abd gibi eli kanlı bırıleri atabilir sadece o bombayı ...
    (ki kac ulke var bu kadar eli kanlı , kendı adam keser oldurur, fırmaları ıc savas cıkartır, ınsaları oldurur, ulke olarark destekledıklerı yerlerde karısıklıklar dız boyu , her yerde fesat daha ne olsun ,
    bunlar atmazda ben mı atacam ... )

• quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

Almanya dünyanın en iyi istihbaratında BND'ye sahiptir.

susiyim susiyim diyorum ama dur artık!

mossad desen sözüm yok, cia desen sözüm yok, kgb nin devamı (adını unuttum) desen sözüm yok, belki mit ede öyle ama böyle bnd falan...sanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

İlginc Aramızda kendini Gen.Kur sanan arkadaslar var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

İlginc Aramızda kendini Gen.Kur sanan arkadaslar var

Sana Demedim

• almanya deil israil en iyi istihbarata sahip..
    MOSSAD

Ayrıca japonyayı çok rahat alamayız bundanda emin ol
  • bu işler artık teknolojiye bakıyor,sen teknolojiyi aldığın ülkeye savaş açarsan nekadar şansın olabilirki?
    nerde o eski savaşlar,denizden karaya adam çıkartmalar falan filan...
    adam senin bütün kilit noktalarını biliyor ve ona göre davranıyor belki en cesur,en vatansever millet biziz ama işler yüksek donanımlı hava saldırılarıyla ilerliyor,gökte savaşacak ucağın kalmadığı zaman sonun gelmiş demektir malesef.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.