Şimdi Ara

hangi oto şampuanı kullanıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
37.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben divortexin ucuz sampuanını kullanıyorum memnunum ama newmix denemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 9 Mayıs 2020; 14:58:2 >
  • Otomobilinize erkeksi dokunuşlar için

hangi oto şampuanı kullanıyorsunuz?
  • zymöl
  • Meguaris NXT şampuan, tek geçerim.

Ekonomik çözüm isteyen Johnson's Baby Şampuan da kullanabilir. Paraben ve alkol olmadığından cila katmanina zarar vermez.

Seramik koruma zirvasina karşıyım, meguaris hizli cila ya da seramik hizli cilalar çıktıktan sonra 2-3 yikama bir uygylama yeterli oluyor. Seramik demir toz bilmem ne uygulayip arabaya 7-8bin para harcamak fantaziden öteye geçmiyor.

Hatta özel kapali garaji olmayanlar icin seramik koruma o kadar anlamsiz ki, yakindan basincli su tutarsin etkisi gider, en ufak bir kısa sürede yikama yaptirmak istersin kiyamazsin bilmem ne.. bu işin sonu yok. Bağımlılık gibi.

Iyi bir yikama yapmak isteyenler ön yikama ve çift kova tekniği ile koyun postu eldiven ile yikamayi denesin, kac defa bu şekilde yikayabileceklerine karar versin. Sonra seramik bilmem ne işine girismesini tavsiye ediyorum.

Pril - fairy gibi bulaşık deterjanı koyanlar ise tam bir çılgın olarak adlandırıyorum. . Tüm lastik aksamina ve boyanin vernik katmanini zarar verecek kadar ağır bir yağ çözücü kullanmanin hiç bir mantikli aciklamasi yok, bulaşık yikarken bile bulasik eldiveni kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 10 Mayıs 2020; 6:51:39 >

• Şampuan, hızlı cila, jant temizleyici, lastik parlatıcı hepsi newmix. 2. Kez aldım, memnunum.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Sonax red summer
  • oha cidden mi yaa . eskiden millet pril,mintax,viking gibi bulaşık deterjanlarını kullanırdı .

• Sonax - iş görüyor

• Newmix kullanıyorum, yerli ve ucuz
  • Uzun zamandır arayış içerisindeyim. Limprox markasını tanımadığım için tereddüt ettim. Cilalı ve parlak olması, kiri rahatça çıkarması oldukça güzeldi. Firma ile tanışıklığım yoktur. Tavsiye ederim.

hangi oto şampuanı kullanıyorsunuz?https://www.limprox.net/
    Oto Yıkama Şampuanı Fiyatları - Cilalı Oto Şampuanı - Limprox ®
    https://www.limprox.net/oto-sampuani
  • sarı güç + sıvı el deterjanı karışırıp yıkıyorum ama bazı bölgeler sanki hiç fırça vurulmamış gibi. süngerle ovalayınca güzel oluyor ama yorucu bu sefer de. deterjan kaynaklı mıdır bu durum yoksa fırça mı ? oto şampuanı değdiği yeri tertemiz mi yapıyor yoksa onunda mi süngerle ovalanması gerekiyor ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    kardeşim onları kullanma boyaya çok zarar verirsin, sarı güç yağ sökücü ve içinde asit var, arabanın bırak kaportasını hiçbir yerine sürme.

Hem, sarı güç bilmem ne, hem de el deterjanı karıştırıp bir de üstüne üstlük fırça ile yıkayıp, neden iyi olmadığını mı soruyorsun?hangi oto şampuanı kullanıyorsunuz?  Bu ülkede "neden 2. El araç alınmaz" sorusunun, en iyi cevaplarından biri de sensin Hocamhangi oto şampuanı kullanıyorsunuz? 

• A101e 1litrelik cilalı oto şampuanı geldi. Fena değil. Camlar fazla toz tutmadı bu sefer
  • ağalar, araç yol kenarında park ediliyor devamlı, üstünde siyah yağlı egsoz tozu, başka çarem kalmamıştı, ama temiz oldu. arap sabunu denemiştim, düzgün temizlemedi.

varsa önerdiğiniz şampuan, bakayım. konuda bebe şampuanı önerenler olmuş.

a101'deki oto şampuanı ben de gördüm, ama bulamadım birkaç a101 'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Haziran 2024; 10:14:33 >
  • şu ürün iyi gibi, 5 litre 384 tl

trendyol.com
    Newmix Nevmix Gold Serisi Cilalı Oto Şampuanı 5 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/newmix/nevmix-gold-serisi-cilali-oto-sampuani-5-kg-p-313380952

newmix ürünlerine bakın
  • Elmali bulasik deterjani
  • tam da onun linki attım üstte.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.