Şimdi Ara

Hangi otomobil markası hangi ses sistemini kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu bilgilendirme amaçlı olsun

renault hangi modellerinde bose ses sistemi kullanıyor

peugeot jbl kullanıyor sanırsam ama hangi modelleri bilmiyorum

ford sony kullanıyor

vw grup tam aklımda değil ilk iki harfi ''dy'' diye başlıyor

audi bose ve bang&olufsen kullanıyor

mercedes bmw yi tam olarak bilmiyorum

yanlışım varsa düzeltin

merak ettiğim peugeot renault hangi modellerine ne kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otomobil Markalarının Kullandığı Ses Sistemleri

Otomobil üreticileri, araçlarına en iyi ses deneyimini sağlamak için çeşitli ses sistemi markalarıyla işbirliği yaparlar. En yaygın kullanılan ses sistemi markalarından bazıları şunlardır:

• Ford: Ford, araçlarında genellikle Sony ve B&O (Bang & Olufsen) ses sistemlerini kullanır.
    • Volkswagen: Volkswagen, Fender ve Harman Kardon ses sistemlerini kullanarak araçlarında üstün bir ses deneyimi sunar.
    • BMW: BMW, araçlarında mükemmel ses kalitesiyle bilinen Harman Kardon ses sistemlerini kullanır.
    • Mercedes: Mercedes, araçlarında hem Burmester hem de Harman Kardon ses sistemlerini kullanır. Mercedes, ayrıca Berlin adı verilen kendi hoparlör markasına sahiptir.

Harman Kardon ses sistemi, çeşitli otomobil markalarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Audi, BMW, Chrysler, Dodge, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus ve Mercedes gibi markaların araçlarında Harman Kardon ses sistemleri bulunur.

Hangi ses sisteminin en iyi olduğu kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak yukarıda listelenen markalar, otomobillerde yüksek kaliteli ses deneyimleri sunmalarıyla tanınırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Renault Latitude'da Boss var bildiğim kadarıyla.

Bmw Harman Kardon diye biliyorum. Opsiyon olarak tabi ki.
  • hangi firma ile anlaşırsa onu kullanıyor 95 7.40 bmw'de Bose vardı sonra harman kordon kullandılar şimdi ne var bilmiyorum, Mzada'da bose var Opel'de infinity var Mercedes'rte şu an 2 farklı ses sistemi var biri daha ucuz diğeri daha pahalı bose ve harman kordon olmaıs lazım araba oluşturarak bakabilirsiniz.
  • VW Dynaudio kullanıyor. Hatta zamanında Golf 6'da kullanılan dynaudio sistem sınıfının en iyi sistemi seçilmişti ancak tüm araçları üzerinde gelen standart ses sistemi de fena değil. Normal bir kullanıcı için yeterli.
    Audi'nin A7 A8 A6'da kullandığı Bang & Olufsen çok başarılı. A6'da test etme şansı buldum ve gerçekten çok güzel. Tweeter'ları kendi kendine çıkıyor çok güzel bir görüntü oluyor.
    Mercedes yeni S serisinde Burmester kullanıyor. Kalitesi hakkında herhangi bir fikrim yok. Kötü olacağını sanmıyorum tabi.
    BMW Bang&Olufsen ve Harman Kardon kullanıyor.
    Yeni Range Rover Vogue'da Meridian ses sistemi var. Bayide bu ses sistemine sahip araç göremedim daha hiç ama 1700watt 29 hoparlörlü olduğu söyleniyor. Kötü olmasına imkan vermiyorum.

Ancak standart sistemlere bakarsak VW'nin ses sistemi bas ağırlıklı şarkılar haricinde fena değil. Özellikle 8 hoparlör olması nedeniyle normal bir kullanıcı için yeterli kalitede ve temizlikte ses verebiliyor.
    Önceki kasa C serisinde Mercedes'in standart ses sistemini çok dinledim ve yine bas ağırlıklı olmadığı sürece fena değildi.
    Audi A6'nın boş paketindeki ses sistemini de dinledim ve Mercedes'e göre çok fark vardı. Belki E serisi C'ye göre daha iyidir tabi belli olmaz ancak standart sistem olarak Audi çok daha iyi.
    2 arkadaşımın yeni 1 ve A3'lerine bindiğim zaman A3'ün ses yalıtımından dolayı ses sistemi çok daha başarılı geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 16 Nisan 2014; 7:23:57 >

• Hocam markalar genellikle standart donanimda kendi urunlerini kullaniyorlar.

Örnegin kendi arasim Mitsubishi ASX Mitsubishi Electric parcalarinu kullaniyor.

Dun Hyundai İx 35 gordum bayide orjinal teyp bagajdaydi showroom daki araca orjinal olmayan double ekran takildigi icin ozelleikle baktim Hyundai marka orjinal teyp.

Ama premiyumda olsa normal aracta olsa opsiyon olarak ozel ses sistemi alabiliyosnz

Benim bildiklerim

Mitsubishi- Rockford Fosgate
    Reno - Bose , Arkamys
    Fiat 500 Beat's
    Mazda Bose
    Nissan Bose
    Ford Sony
    Mercedes Harman Kordon

• Yeni Kia Sportage ne kullanıyor bilmiyorum ama benim 2000 model Accent'imdeki ses sistemiyle aynı.

Tam anlamıyla rezalet.

• Ford-->Sony tabi titanyum pakette. Sony den memnunum basslar çok kuvvetli.Radyosu çok iyi çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nissanda JBL var gençler... (evet konuyu hortlatıyorum)

takviyeler lazım beyler... C sınıfı iyi bir ses sistemli otomobil bakıyorum.
  • Honda ve Toyota Ne kullanıyor yeni modellerinde bilen var mıdır ? Madem konu hortlamış :D
  • bmw harman cardon nasıl bilmezsin hocam
  • yeni bir araç almayı düşünüyorum. ses sistemi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

hangi araç hangi ses sistemini kullanıyor ve sizce hangisinin ses kalitesi daha iyi. benim bildiğim modeller;

BOSE
    Mazda

FOCAL
    Peugeot

CANTON
    Skoda

araç düşüncem ise skoda'ya kayıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClaweRa

yeni bir araç almayı düşünüyorum. ses sistemi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

hangi araç hangi ses sistemini kullanıyor ve sizce hangisinin ses kalitesi daha iyi. benim bildiğim modeller;

BOSE
    Mazda

FOCAL
    Peugeot

CANTON
    Skoda

araç düşüncem ise skoda'ya kayıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Konu hortlamış yav. Tabiki bu 3ü içinde BOSE.

Ama Premium segmentte BMW için Harman Kardon, Mercedes'de Burmester, hele hele Volvo'daki Bowers&Wilkins kraldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Mayıs 2019; 18:44:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Konu hortlamış yav. Tabiki bu 3ü içinde BOSE.

Ama Premium segmentte BMW için Harman Kardon, Mercedes'de Burmester, hele hele Volvo'daki Bowers&Wilkins kraldır.

Alıntıları Göster
    Bang&Olufsen fena sistemdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pejo bazı modellerin de focal kullanıyor
    volvo b&W. fabrika çıkışı olanı bile çok güzel
    bmw-harman kardon
  • Volvo XC90 Bowers&Wilkins henüz daha iyi ses sistemine sahip bir arabaya binmedin ama inanın müzik dinlemek için arabaya iniyoruz bazen araç kuzenimin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 15 Mayıs 2019; 7:51:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.