Şimdi Ara

Hangi Oyunlar Kinect Uyumlu Olmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangi Oyunlar Kinect Uyumlu Olmalı ?

Eski veya yeni çıkacak oyunlardan kinect destekli olmasını istediğiniz veya olursa kazası muhakkak olur dediğiniz oyunlar var mı?
    Bence Assassin's Creed olmalıydı bildiğim kadarıyla yok, tabi hoplayıp zıplarken biraz sakat olsada denemekte fayda var sizin düşünceleriniz nedir ?

• Zaten kinectimals'da Ezio ve Altair var seçebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Zaten kinectimals'da Ezio ve Altair var seçebiliyorsun.

Benim demek istediğim oyunu kinect ile oynamak sizin dediğinizle ilgili bir kaynak göremedim eger mümkünse paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 13 Kasım 2010; 17:05:15 >
  • fifa olabilir kolla oynarız kinectle penaltı frikik taç gibi olayları yaparız
  • Bence en iyisi gamepad anca parti oyunları oynanır bununla.
  • Hack'n Slashler zevkli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly24

quote:

Benim demek istediğim oyunu kinect ile oynamak sizin dediğinizle ilgili bir kaynak göremedim eger mümkünse paylaşır mısınız ?

Şaka yaptım hocam, tabiki bomba olur böyle bişey ama henüz çok genç bir sistem kinect

Tabi özellikle büyü falan yapabildiğimiz bir oyunda, büyü hareketlerini elimizle yapsak valla zevkten düşük bayılırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Bence en iyisi gamepad anca parti oyunları oynanır bununla.

Elbette onu kullanmaya aşina olmuşuz ancak ben böyle Prince Of Persia gibi oyunlarda olsa işin içinde süper olur veya benzer değişik oyunlar.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: butterfly24

quote:

Şaka yaptım hocam, tabiki bomba olur böyle bişey ama henüz çok genç bir sistem kinect

Tabi özellikle büyü falan yapabildiğimiz bir oyunda, büyü hareketlerini elimizle yapsak valla zevkten düşük bayılırım

ben sadece Ezio'nun yere toz atıp ortalığı bembeyaz yapmasını yapsam yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 13 Kasım 2010; 18:11:29 >

• resident evil 5 kinect edition istiyorum
    forza 3ü kinectle oynamak , yeni bir tomb raider oyunuyla kayadan kayalara kazıklara atlamak istiyorum

belki strateji oyunu olabilir sanal bir düzlem varmış gibi hani amerikan filmlerinde olur ya havada harita görüntüsü oluşur komutanlar generaller üzerinde elleriyle hareket ederek strateji oluştururlar aynı ondaki gibi sen tanklar şuraya git sen asker şurda bekle hava desteği sen şuradan vur gibi oynayabiliriz enfes olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

resident evil 5 kinect edition istiyorum
    forza 3ü kinectle oynamak , yeni bir tomb raider oyunuyla kayadan kayalara kazıklara atlamak istiyorum

belki strateji oyunu olabilir sanal bir düzlem varmış gibi hani amerikan filmlerinde olur ya havada harita görüntüsü oluşur komutanlar generaller üzerinde elleriyle hareket ederek strateji oluştururlar aynı ondaki gibi sen tanklar şuraya git sen asker şurda bekle hava desteği sen şuradan vur gibi oynayabiliriz enfes olur.

2011 kinect oyunlarının patlama yılı olacak zaten.Dediğin oyunlar olsa süper olur.Ayrıca büyü olayına gelince harry potter oyunu kinect için çıkacak 2011de büyü filan mümkün yani tek düşündüğüm fps.Update ile algılama hızı artsa ve oyunlar daha iyi optimize edilse black ops kinect version çıksa tadından yenmez he

• lionel aynisini kinecti duydugumdan beri arzuluyorum.Tabii ataride ördek vurma gibi kötü bişi yapıp da bizi aglatmasınlar:)
  • Kendi özel oyunları yeter. Mevcut oyunlar için Kinect desteğine gerek yok bence.
  • Ne oldu bu Star Wars u kinect ile oynayıp,ezberlediği videoada zamanlama hatası yapan veya Forzada Kinect ile direksiyonu çeviren adamlara,E3te bi artistik yaptılar gerisi gelmedi

Gelmesinde mümkünse bence,Hardcore oyunlar için lazım değil sadece Ghost Recon,Rainbow Six falan oynarken parmağımızla bi "Regroup" hareketi yapabilsek yeterde artar.
  • Valla bu nesilde Hardcore oyunların sadece belli yerlerinde kullanılması taraftarıyım bende..Mesela taktiksel oyunda el işaretleri,Shooter'lar da Silah değişimi,Open World'lerde araba vs. çalma,Futbol oyunlarında Penaltı vs...Star Wars yapılabiliyorsa yapılsın tabii tek istediğim tamamen desteği o olur..Yarışa hiçbir nesil dokunmasınlar bence direksiyonun keyfi ayrı ama araba inceleme hoş olur yapılıyor zaten..
  • Assaian Creed , Prince Of Persia sakatlık çıkabilir ama
    ayrıca strateji oyunları gerçekten çok zevk verir
    büyü olayı süper olur hele bilmeyen birisi seni camdan falan görse bu deli ne yapıyor diye baya düşünür
  • Fight Night Round veya bunun gibi dövüş oyunları güzel olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.