Şimdi Ara

Hangi Oyunu Alıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce prototype'yi bitirdim tüm oyunları sildim önerdiğiniz strateji,aksiyon, macere tarzı oyunlar olabilir yalnız grafikleri iyi olsun

• Mirror's Edge
  • Guitar Hero
    Bir de gitar alıcaksın off tadından yenmez

Biraz alakasız oldu ama
  • Grafik demesen Age of Empires 2 ve ek paketi derdim ama grafik demişsin heart of iron 3 mü ne var daha farklı olabilir ismi bir de Empire total war ve Medieval total war 2 var önerebilceğim.

Ama eğer sıkılmadan seni uzun süre(Yıllarca bile olabilir) tutucak bir şey istiyorsan WoW oynuyabilirsin.
  • Uzun vadede ( yıllardan bahsediyorum ) online oyunlara başla ( dota veya sro öneririm )

Kısa vadede, şöyle 3-5 gün sıkmayacak süper grafik ve aksiyon için; Crysis , Cod serisi ( özellikle 4 ), Far Cry 2..

1-2 saat arkadaşla süperinde süperi vakit geçirmek istiyorum diyorsan, git bir net kafeye 15-20 tl fiyata bir gamepad al ( varsa alma ) Pes 2009 oynayın PC'de..
  • Of ulan of millet ne oyunlar oynuyor. Bende Geforce 6200LE ekran kartıyla VERY HİGH kalitede mario kasarım.
  • siz hala oyun alanlardanmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Uzun vadede ( yıllardan bahsediyorum ) online oyunlara başla ( dota veya sro öneririm )

Kısa vadede, şöyle 3-5 gün sıkmayacak süper grafik ve aksiyon için; Crysis , Cod serisi ( özellikle 4 ), Far Cry 2..

1-2 saat arkadaşla süperinde süperi vakit geçirmek istiyorum diyorsan, git bir net kafeye 15-20 tl fiyata bir gamepad al ( varsa alma ) Pes 2009 oynayın PC'de..

Onların Hepsini Oynadım

Not: Online oyunları pek sevmiyorum ya
  • CoD2 al bide xFire indir internetten oyna yıllardır oynarım tadına doyum olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

CoD2 al bide xFire indir internetten oyna yıllardır oynarım tadına doyum olmaz

Cod 1 hariç hepsini oynadım
  • fallout 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

fallout 3

Olabilir assassins creed 2 yide bekliyorum hatta sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

Mirror's Edge

sakın alıyım deme damdan dama atlıyorsun o kadar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Mirror's Edge

Benim gözümde şaheser olan bi oyun ancak bu kadar yüzeysel ve saçma bi şekilde tanımlanabilirdi. Sizin oyundan anladğınız nedir bilemiyorum fakat Mirror's Edge gibi bi oyuna bu yakıştırmayı yaptığınıza göre pekde bişi anlamıyorsnuz.

Kesinlikle denenmesi gereken bi oyun Mirror's Edge oynamayanlar kaçırmasın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brs17

quote:

quote:

Mirror's Edge

Benim gözümde şaheser olan bi oyun ancak bu kadar yüzeysel ve saçma bi şekilde tanımlanabilirdi. Sizin oyundan anladğınız nedir bilemiyorum fakat Mirror's Edge gibi bi oyuna bu yakıştırmayı yaptığınıza göre pekde bişi anlamıyorsnuz.

Kesinlikle denenmesi gereken bi oyun Mirror's Edge oynamayanlar kaçırmasın derim.

anlamıyorum dapdandik oyunları beyeniyorsunuz mercenaries 2 godfather 2 gibi fıstıkları beyenmiyorsunuz
    hakikaten dh oyundan anlamıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mirror's Edge

anlamıyorum dapdandik oyunları beyeniyorsunuz mercenaries 2 godfather 2 gibi fıstıkları beyenmiyorsunuz

Bunun DH ile alakası yok,tüm dünya tarafından Mirror's Edge bu dediğin 2 oyundan çok daha fazla beğenildi,burada sorun kimde?Eğer inanmıyorsan oyun sitelerinin incelemelerine ve verdiği puanlara bak ve bunları kıyasla...Ha şimdi dersin oyun siteleri de oyundan anlamıyor.Bir tek sen anlıyorsun zaten oyundan.

• Chalengermert mirrors edge için oyakıştırmayı yapmışın da ona bakarsan assasins creed , prince of persia ve tomb rider serisi içinde aynı şeyi sölemen gerekir arkadaş artarksiyon demiş oyundan 1 dk atraksiyon eksik olmuyo hem o diğer arkadaşın tafsiyesi neden onu kötülüyosun ve bu olay tee dh ye kadar gidiyo madem dh yi sevmiyon üye olmucak tın kardeşim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mirror's Edge

oyundan anlamıyor ne demek burda her oyun tanıtılıyor herhangi bir oyun sana şaheser gelir y kişisine iğrenç gelir görüşler farklıdır bana görede godfather 2 iğrenç

• Modern Warfare 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

Modern Warfare 2

:D:D
    bu arada efektler iyi hızlı ama
    ne biliyim lağam da geciyor sonra damdan dama atlıyorsun ne silah var ne bir sey
    silah dedigin bir tane tabanca o da hemen bitiyor
    ayrıca arkadaslarım da beyenmedi
    godfather 2 bence gayet zevklli mekan basmak falan
    mirrors edge nin konusu klişe neymiş ablasını kacırılımş LoL
    oyundan yaptıgımız sey kovalamak ve damdan dama atlamak
    semra hanımı deyimiyle: daldan dala daldan dala dala
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.