Oyun dediniz mi fifa 08, cod 4, pro street.... bu sezonun yeni oyunları!
PES 2008 gerçekten en çok oynadığım oyun hem pc de hemde ps3 te arkadaşlarımda keyif alarak oynuyorum. :)Ayrıcaı beowulf,cod4 ve Dota(Warcraft) oynadığım diğer oyunlar. Yapımcı Firma: KONAMI
quote:
Orjinalden alıntı: KnocK*
' Devil May Cry
Bu oyunu kada guselini gormedim
Ubisoft a Teşekkürler
bıkmadan redalert 2 : )
en çok FIFA 08 oynuyorum
YAPIMCI: EA SPORTS YAYINCI: EA SPORTS TÜRKİYE: ARAL
Sıralama sürekli güncellenerek ilk mesajımda yayınlanmaktadır.
swat 4ün üstüne tanımam
Heroes serisi
buradaki stratejiler haricinde hepsini oynadım. şimdi oynayacak bişey bulamıyorum yaaaaw
nfs pro street aldım o da karman çorman hiç güzel olmamış silecem oynanmıyor.
cod 4 fifa 08
Call of Duty ve Fifa 2008 1.liğe yükseldi. Swat 4 , Company of Heroes ve Lineage listeye eklendi.
dmc 4 pc ye bi çıksa hep onu oynucam am şu anda dmc 3 ü 9. kez bitirmeye çalışıyorum
oyun oynayamıyorummmm
Fifa2007
Black Isle Ubisoft Blizzard Interplay SIGAMES
Bu firmaların oyunlarını oynuyorum çoğunlukla.
1- Call of Duty 4 (veteranda dahi bitirdim odamın kapısında dev bir posteri var Her gece yatmadan multiplayerda level atlıyorum.Yeni silahlar ve eklentiler açmak heyecan aksiyon en fazla oynadığım oyun.
2- 2k8 PS2 imin en fazla döndürdüğü dvd. Harika bir oynanabilirlik ve 2 playerda eğlence tavanda.
3-team fortress 2 (yepyeni grafikler ve rus ingilizceli heavy gunner olmanın dayanılmaz tadı.
4- pEs 6 hala tek futbol oyunum
5- FM 08 8.sezonumdayım
6- Jedi Academy (Lazer kılıçları ile evde multi kurup çatışıyoruz birde botları araya saldıkmıydı of off...
Bu benim haftalık oyun sıralamam süreli değişir misal son günlerde lasvegasa sardım oda gayet iyi..... :) crysis te hdd emde yer kaplar gururlar..ama yılın oyunu COD 4 bence...
r6 vegas2
1)Fifa 08 2)Jericho 3)NBA 08 Call of Duty i veterenda 2 günde bitirdim o kalitede bir oyun daha bulamadım