Hikayesinde kaybolacağınız oyunlarda tavsiye ettiklerim: Fahrenheit (2005) Batman: Arkham Asylum (2009) X-Men Origins: Wolverine (2009) Mafia II (2010) Batman: Arkham City (2011) Dishonored (2012) Spec Ops: The Line (2012) Batman: Arkham Origins (2013) Ryse: Son of Rome (2013) Batman: Arkham Knight (2015) Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) Şu anda oynadığım: Dishonored bitmek üzere... |
Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? (71. sayfa)
-
-
Son zamanlarda sadece RDR 2 , Last of us 2 gibi baba AAA yapımlardan keyif alabiliyordum. Ghostrunner'ı Cyberpunk 2077'yi beklerken bir deneyeyim dedim. Çerez bir oyun ama uzun süredir en baba oyunlar dışında oyunlardan keyif alamayan beni eğlendirmeyi başardı. Hotline Miami gibi sürekli ölüp ölüp hırslanarak platform becerileri sergilemenizi gerektiren ve nihayetinde checkpointleri geçtiğinizde tatmin duygusu yaşatan müzik ve atmosferiyle oldukça lezzetli bir oyun olmuş.
-
The witcher 3 oynuyordum ara verdim tekrar devsm ediyorum aynı zamanda mafia definition, blair witch ve yama cıkana kadar ara ara red 2 bakyrm -
Mafıa 1 neden yok -
Aslında bu sanırım oynadığım zaman dilimindeki anılarla ilgili bir şey olsa gerek. Yoksa Mafia 1'de sağlam oyundur fakat nedense Mafia 2 bana hikaye anlatımı açısından ve oynadığım zaman dilimindeki yaşanmışlıklardan dolayı daha bir güzel gelmişti :)
-
Ben 2 yi indirdim oynadım brz değişik geldi, 1 e geri döndüm ve suan cok begendim devam ediyorum 😀 2 güzrl mi geri dönüş yapayım -
Hocam 1'i bitirdikten sonra 2'ye mutlaka dönün ve bitirin :) hatta tam bu soğuk havalarda gidecek bir oyun Mafia II :)
-
İlk görevler biraz sıkmıştı aslında güzel mi sonrası ? -
Güzel güzel hocam mutlaka bitirin pişman olmazsınız :)
-
Tamam o zaman 1 bitsin sonra 2 e dönüş yapayım😀 -
Aynen hocam yabancı dil yoksa Türkçe alt yazısı da vardı yanlış hatırlamıyorsam ve sorunsuz çalışıyordu, araştırabilirsiniz. Hikayeyi atlamadan ilerlediğinizde daha keyif alacaksınız o yüzden alt yazı hatırlatması yaptım :)
-
Aynen bende altyazılu oynamıştm ing seviyesi sıfır😀 -
Dark souls 3 ve Sekiro tekrar tekrar PvE ve PvP yapıyorum. -
Oynayacak oyun bulamıyorum, hades giriyorum habire.
Oyundan soğuyorum sanırım, eskisi gibi tadı yok. -
Skyrim 5
Dying Light
Far cry 4
Far cry primal
Assasins creed 4 Black flag
Call of duty 2
Call of duty modern warfare 3
Medal of honor : Pacific assault -
Far Cry 5
Age Of Empires 2 Definive Edition -
Rdr 2 bayağı sardı şu sıralar. Polislere selam vereyim derken yanlışlıkla silah çekmek falan :D
-
The Wolf Among Us.
-
Batman Arkham Knight şuan oynadığım oyun..
-
Assassin Creed freedom cry
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X