Ejderha Çağı: Engizisyon |
Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? (73. sayfa)
-
-
Canlar borderlands 2 oynayacağım lakin böyle bir hata alıyorum bunu virüssüz nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
-
PUBG
-
Red Wings
-
Max Payne 2 ölüyorum ve kendisi sinir ediyorum :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostmen323 -- 28 Nisan 2021; 22:36:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekken 7
Mafia DE
-
Subnautica Below Zero. Bu seri mükemmel bir oyun serisi... Bu ve önceki oyunu oynamayan çok şey kaybeder. Sanki kendimi tatilde denizde yüzüyor gibi hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robomatt -- 21 Mayıs 2021; 17:2:26 > -
The Witcher serisi, Stardew Walley, Battlefield 1 ve 5, The Long Dark, Skyrim
-
Thief'in son oyununu oynuyorum.Ben eski oyunlarını oynamadım bu oyunun ama beğendim.Nedense serinin hayranları pek beğenmemiş bu oyunu.Bence güzel.Soyup soğana çerviriyorum herkesi.Öldürmek yok.Ben bir hırsızım.
-
AC Black Flag oynuyorum. AC serisini oynamamıştım. 1.oyundan başladık bakalım buraya geldik :)
Ölüler yükseliyor 4
-
Ezio üçlemesi bitti Connor'ın hikayesinden devam. Pek açmadı ama oynatıyor gene de.
-
Subnautica’ya bende başladım yeni. Çok iyi akıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Agalarla ETS2 sardık bu aralar
-
Assassin's Creed Rogue
-
Far Cry New Dawn ve Limbo
Assassin's Creed Unity oynamaya çalışıyorum. Ana senaryosu pek vakit almayacak gibi yüzde 20'si bitti.
-
Mari0 Portal.
bir de Mari0 Portal Alesan Entities.
-
Şu aralar Minecraft oynuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X