Bugün Dark Souls III bakacağım. |
Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? (74. sayfa)
-
-
Patrician IV sardı bayağı. Çözmeye çalışıyorum.
-
Şu an GTA V oynuyorum.
-
Borderlands 2'yi tekrar oynamaya başladım, Türkçe şekilde belki bitiririm diyorum, ayrıca kızımla its take two oynuyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zindanlar ve Ejderhalar Karanlık İttifak
-
Far Cry 5 oynuyorum henüz başındayım.
-
Ortaya karışık daldan dala atlıyorum ve hiçbirinden verim alamıyorum. Anno 1404, Tropico 5, Hades, Victor Vran, R.U.S.E. diyebilirim.
-
Assassin's Creed 1 oynuyorum. Özellikle oynanış çok sırıtıyor. Tabi yıllar sonra oynayınca normal. Atmosfer ve hikayesi güzel.
League of Legends oynuyorum bir de hotel oyunlarından keyif alıyorum (habbo habnet gibi)
-
Euro Truck Sim 2 oynuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dark Souls.
-
Far Cry 5 bitti Assassin's Creed Valhalla başladım.
-
Kızımla it takes two oynuyorum, herkese tavsiye ederim
Dark Souls 2.
-
Son zamanlarda biten : Bloodborne, Dark Souls Remastered, Dark Souls 2/3 ve Sekiro Shadows Die Twice, şimdilerse ise Call of Duty serisi en baştan, Black Ops 1 bitmek üzere, sırada Call of Duty: Advanced Warfare var.
Çoğu zaten bitmiş oyunlardı ama tekrar oynaması çok zevkli, özellikle Dark Souls ve Bloodborne
-
Bf5 onlinesi çok gerçekçi ama mutlaka arkadaşlarla oynamak lazım tek başına sarmiyor. 1 senedir oynamıyorum en son onu oynuyorduk bayağı
Sea of Thieves ve Battlefield serisi bize göre arkadaşlarla oynamak için en güzel oyunlar net bu oyunlardır
-
Resident Evil Revelations 2 episode 2 yi oynuyorum bu aralar.
-
Dark Souls 3.
-
Batman Arkham Asylum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X