Şimdi Ara

Hangi Petrol Şirketi ve Hangi Yakıt Tercih Edilmeli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyfalan52

quote:

Orijinalden alıntı: FightAlways

quote:

quote:

Opet ve petrol ofisini tercih ediyorduk da bi arasa shell'e bakalım

Sonucu bekleriz.

Ne sonucu bekliyorsun ki ya 5km fazla yapar yada az yapar sanki 100km fark ediyor anasını satayım ülke öyle bir hale geldiki millet 100 gram pastırma alıyor hadi yine iyisin diyor birde kriz yok derler.

biz 5 km 10 km beklemiyoruz. Aracın performansı , sesi herşeyi değişir yakıttan. Kullanıcı sensin farkıda sen farkedersin diye sorduk ama tepki biraz anlamsız oldu.

Phenim arabam yok api

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonucu bekleriz.

Ne sonucu bekliyorsun ki ya 5km fazla yapar yada az yapar sanki 100km fark ediyor anasını satayım ülke öyle bir hale geldiki millet 100 gram pastırma alıyor hadi yine iyisin diyor birde kriz yok derler.

biz 5 km 10 km beklemiyoruz. Aracın performansı , sesi herşeyi değişir yakıttan. Kullanıcı sensin farkıda sen farkedersin diye sorduk ama tepki biraz anlamsız oldu.

Phenim arabam yok api

Allah yardımcın olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonucu bekleriz.

Phenim arabam yok api

Allah yardımcın olsun.

Saol aphi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

***TP***
    Aracıma sıfır km den beri kullanıyorum. 15 bine yaklaştı. Hiçbir şikayetim yok.çok memnunum.Aldığım yerde güncel fiyat 4.29 eurodizel.

Tp nin araçta çok ses yaptığı söylendi. Yanma seviyesi nedeniyle sizde durum nedir.

Ben ara sıra deneme amaçlı farklı(shell-bp-opet)gibi yerlerden de aldım.Hicbir fark görmedim.Sadece bir keresinde kadoil den almıştım o biraz sesli çalıştırdı gibi geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstasyon sahibi ön plana çıkıyor, bunu gözardı edersek (hilesiz ise) en memnun kaldığım yakıt Shell, ancak Akçay da bir süredir Lukoil kullanıyorum araçlarımın motorlarında motor sesinden tüketime her detayda iyileşme var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

quote:

quote:

Kardeş herkes bir şey der şimdi bütün istasyonlar aynı kalitede ürün sunmak zorunda yani anlıcagın bütün benzin lpg mazot aynı ben her yeri denedim sen nereyi istersen ordan al benim favorie shell hep ordan alırım benzini önemli olan istasyon pompa ...

Bu tez kesinlikle yanlış. Yoksa adam niye reklam yapsın bizim benzinle 10 km daha fazla gidersin diye. Tamamen petrolun işlenmesiyle alakalı. Shell inceltiyor güzel yanıyor sorunsuz performans diğerleri fazla inceltmiyor haliyle sonuç vahim. kesinlikle bütün petroller aynı değil. Ve bende hep değişik yerlerden alıyorum.

yav kardeşim hepsini denedim ayda 1mılyara yakın benzın alıyorum .bütün sürüş stillerindede shelli de po bp opet falan hepsi o 10 km fazla gidiyorsunda yalan yok 97 oktan al performanslı oluyor da yalan :D bunlar hep para kazanmak için yapılan reklamlar

Bizde burada denenmişlikleri paylaşıyoruz zaten. Totalden aldığımda eksoz emisyon uyarı veren araç neden shellde vermiyor ? Hepsinin aynı olması mümkün değil yani tezat var burda. Her firma ham petrol alır kendi işler nasıl aynı olmasını beklersin?

aracın wv galiba bendede 2006 vardı comfortline herseye uyarı verıyordu :D o yuksek emısyon oranı cokta etkılemez (97 yada daha yuksek oktan almıs olabılırsın)..Aracı her petrol farklı ıslıyor o konuda haklısın ama benım demek ıstedıgım ''benım benzınım senınkınden daha ıyı'' denılcek kadar ahım sahım bır fark yok demek ıstıyorum guvenılır yenı ıstasyondan almak daha ıyı bızım buraya shell acıldı daha yenı 1 ssene olmustur ondan ordan alıyorum yoksa dandırık bır petrol fırması acılsın gene ondan alırım sırf marka ısı bunlar altını cızıyorum hizmet iyi birde çoğu shell de :) aralarında fark vardır ama oyle 10 km fazla gıdıcen yok 97 al motoru temızler performanslı gıder falan etkılemıyor onları malesefe ya psıkolojık yada surus stılı :D

• bolu sheelden gaz aldım filtre doldu araç teklemeye başladı ustaya gittim filtre dolmuş dedi gerçi vakti de gelmişti ama bir daha aklı kelden alırım ama gazı shellden almam
  • genelde kart kanpanyalarini takip ederim.
    kart kanpanyasi olmafiginda
    shell nitro alirim.

• 3 yıldır shell den alıyorum çok şükür bir sıkıntı yok
  • Shell V-Power Nitro+
  • aracımı sıfır olarak aldığım günden itibaren opet kullanıyordum.3 ay önce arkadaşların ısrarı üzerine shell nitro dizel yakıtından aldım.acaba psikolojik mi diye düşündürdü. Çünkü aracın sesi ve motor çalışması resmen değişti. 6-7 depodur shell den devam 2 hafta önce mecburen opetten almak zorunda kaldım arabanın ses inanılmaz oranda arttı. 3 gün önce tekrar shell den fulledim araç rahatladı resmen.Shell e devam.
  • Shell v power nitro Benzin - diesel.En iyi yakit shell

• 9 yıldır evdeki iki araca da dizel&benzin Opet'den alıyorum.
  • evimin yakininda total doco var. oradan aliyorum. sahsa degil total as ye ait. hayirli gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyalcin52

quote:

quote:

quote:

Kardeş herkes bir şey der şimdi bütün istasyonlar aynı kalitede ürün sunmak zorunda yani anlıcagın bütün benzin lpg mazot aynı ben her yeri denedim sen nereyi istersen ordan al benim favorie shell hep ordan alırım benzini önemli olan istasyon pompa ...

Bu tez kesinlikle yanlış. Yoksa adam niye reklam yapsın bizim benzinle 10 km daha fazla gidersin diye. Tamamen petrolun işlenmesiyle alakalı. Shell inceltiyor güzel yanıyor sorunsuz performans diğerleri fazla inceltmiyor haliyle sonuç vahim. kesinlikle bütün petroller aynı değil. Ve bende hep değişik yerlerden alıyorum.

yav kardeşim hepsini denedim ayda 1mılyara yakın benzın alıyorum .bütün sürüş stillerindede shelli de po bp opet falan hepsi o 10 km fazla gidiyorsunda yalan yok 97 oktan al performanslı oluyor da yalan :D bunlar hep para kazanmak için yapılan reklamlar

Bizde burada denenmişlikleri paylaşıyoruz zaten. Totalden aldığımda eksoz emisyon uyarı veren araç neden shellde vermiyor ? Hepsinin aynı olması mümkün değil yani tezat var burda. Her firma ham petrol alır kendi işler nasıl aynı olmasını beklersin?

bende total'den alıyorum herhangi bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Marka degil bayiyle ilgili sorunlarınız var.

• quote:

Selamun Aleyküm,

Arkadaşlar biligndiği üzere her zaman tartışmaya açık petrol şirketi seçimleri durumu vardır. Sizlerinde önerilerinizi beklerken şu açıklamayı yapmak istiyorum;

Nacizane Golf 5 aracım var. Bir çok yakıt şirketi denedim. Her defasında eksoz emisyonu ile ilgili olan uyarı lambası yanıyor. Son olarak 6-7 ay önce Total de şef olan arkadaşımın önerisi ile Shell kullanmaya başladım ogün bugündür hamd olsun aracımdan bir defa bile kötü yakıt uyarısı almadım.

Bu konuda yaşadığınız tecrübeleriniz ve önerileriniz var ise sevinirim. Her zamna her yerde Shell bulamıyorum özellikle uzun yolda.

Selam ve Dua ile.

merhaba öncelikle arakdaşınız çok doğru söylemiş başlığı görür görmez shell yazmak için girdim kendimde sürekli shell kullanıyorum hem benzin hem dizel hemde tüp performansı çok üst seviyede benzin performansını bir tek petrol ofisi ile karsılastıramadım cunku o yolumun uzerınde hiç yok bu yuzden shelden vazgeçme derim son olarak Her defasında eksoz emisyonu ile ilgili olan uyarı lambası yanıyor demişsiniz bu bazen yakıtın kötülüğü ile orantılı değil depoda farklı yakıtların karısması ile yani farklı yerlerden sürekli alıyorsanuz bunun sonucu da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: wildcats

quote:

Selamun Aleyküm,

Arkadaşlar biligndiği üzere her zaman tartışmaya açık petrol şirketi seçimleri durumu vardır. Sizlerinde önerilerinizi beklerken şu açıklamayı yapmak istiyorum;

Nacizane Golf 5 aracım var. Bir çok yakıt şirketi denedim. Her defasında eksoz emisyonu ile ilgili olan uyarı lambası yanıyor. Son olarak 6-7 ay önce Total de şef olan arkadaşımın önerisi ile Shell kullanmaya başladım ogün bugündür hamd olsun aracımdan bir defa bile kötü yakıt uyarısı almadım.

Bu konuda yaşadığınız tecrübeleriniz ve önerileriniz var ise sevinirim. Her zamna her yerde Shell bulamıyorum özellikle uzun yolda.

Selam ve Dua ile.

merhaba öncelikle arakdaşınız çok doğru söylemiş başlığı görür görmez shell yazmak için girdim kendimde sürekli shell kullanıyorum hem benzin hem dizel hemde tüp performansı çok üst seviyede benzin performansını bir tek petrol ofisi ile karsılastıramadım cunku o yolumun uzerınde hiç yok bu yuzden shelden vazgeçme derim son olarak Her defasında eksoz emisyonu ile ilgili olan uyarı lambası yanıyor demişsiniz bu bazen yakıtın kötülüğü ile orantılı değil depoda farklı yakıtların karısması ile yani farklı yerlerden sürekli alıyorsanuz bunun sonucu da olabilir

Sorun shelle geçmeden önceydi totalden sıklıkla alıyordum shellden sonra sorun kalmadı.

• birde geçen anlamadığım bir şekilde arkadasın aracı bende onu sınava götürmemi istedi bıraktım onu sınava baktım yakıt bitiyor araba 1.6 chevrolet cruze tup takmıs neyse yetiştim baktım total aldım tüp arakdaş anlamadığım bir şekilde normalde yaptıgım klometrenin 3 te 2 sinde baktım tüp bitti :S daha sonra bir arkadaşla konuştuk doğrudur dedi hem gazın galitesi ile hemde nasıl benzine katıyorlarsa gaz da da bos hava basıyorlar dedi artık ne denli doğrudur yanlıştır onu bilemem milletin gunahına girmeyelim
  • 6 yıldır Shell kullanıyordum! Aracımı sattım yeni aracımı hayırlısıyla 1-2 güne alıyorum!

Her aracımı değiştirdiğimde benzin istasyonunu da değiştiriyorum. Önceki aracımda BP idi.

Şimdi de Opet mi kullansam diye düşünüyorum! Benzin kalitesi çok farklı mı, performansı çok mu etkiliyor?

Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetsin

6 yıldır Shell kullanıyordum! Aracımı sattım yeni aracımı hayırlısıyla 1-2 güne alıyorum!

Her aracımı değiştirdiğimde benzin istasyonunu da değiştiriyorum. Önceki aracımda BP idi.

Şimdi de Opet mi kullansam diye düşünüyorum! Benzin kalitesi çok farklı mı, performansı çok mu etkiliyor?

Ne dersiniz?

Performans açısından pek farkedeceğini sanmam minimum rakamlar olabilir. fakat motor sağlığı açısından önemli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.