Şimdi Ara

Hangi Pic geliştirme kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu dönem elektroinkle uğraşmayı düşünüyorum. Pic programlamayı öğrenmeye karar verdim.Temel elektronik bilgim var. Bir geliştirme kartı alacağım. Biraz araştırdım 3-4 marka var alınabilecek.
    Mikroenin easypic5 ve 6 ürünleri, Delab , Teko ve Expkits diye bir firmanın ürünlerini gördüm. Bunlardan hangisini almalıyım sizce ? Yardım eden arkadaslara teşekkür ederim.

• Bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu ?
  • Markada ziyade ekipman çeşitliliğine bak bence. Öğrenciyken sınıfcanak bi elektronikçiye yaptırmıştık istediğimiz şeyi de koydurmuştuk üstüne. LCD, 7 segment, eprom cart curt...
  • Hatta direk kendi kartını kendin yap.

http://www.oshonsoft.com/picdevboard.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerotatak -- 19 Kasım 2009; 15:29:51 >
  • aerotatak kart güzelmiş. Ama kendim yapmayı düşünmüyorum. 1 haftadır bakıyorum kartlara ne alayım diye.
    Delab ile tekonun kartlarını eledim. Easypic6 ile EX8B kartları arasında seçim yapacağım.
  • Para durumuna göre EX8B yada EX8L kartlarından birini alabilirsin.
  • dostum benim amcamın oğlu kendi yaptı eger istersen sorarım satması için çok güzel işçilik verd baya da kaliteli yapmış resimlerde gördüklerinden hiç farkı yok çok güzel hatta daha iyi diyebilirim sanırım fiyata 400 diyor ortalama belki 375 filan da verebilir sormamı istersen sorarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAlçı

aerotatak kart güzelmiş. Ama kendim yapmayı düşünmüyorum. 1 haftadır bakıyorum kartlara ne alayım diye.
    Delab ile tekonun kartlarını eledim. Easypic6 ile EX8B kartları arasında seçim yapacağım.

dostum benim amcamın oğlu kendi yaptı eger istersen sorarım satması için çok güzel işçilik verd baya da kaliteli yapmış resimlerde gördüklerinden hiç farkı yok çok güzel hatta daha iyi diyebilirim sanırım fiyata 400 diyor ortalama belki 375 filan da verebilir sormamı istersen sorarım
  • Easy6 380 lira iken senin amcanın oglu nasıl 400e satıyor? Web sitesi resmi su bu varmıdır ? Merak ettim :)
  • tamam arkadaşım ben bir sorarım melket neresi nerde oturuyorsun resim koymasını da iletirim eger bir şey olmazsa 300 ile 350 arasında da verebilir belki tekrar sorar öğrenirim senin için eger istersen resim de göndertebilirsem kendime bnede buraya koyarım bakarsın eger isteğine uygunsa kendisi elektornik şirketinde çalışıyor kendisine oradan yapıyor malzemeleri
  • eğer senin istediğin bir tarzda pic program istersen onu da yapar sanırım üzerinde ne gibi şeylerin olmasını istersen söyle bende sorarım eger easy6 istersen onun devresinide hazırlayabilir piyasadan uygun fiyata sanırım
  • @FatihAlçı
    Eğer baskı devre çıkartabiliyorsan kendin yap derim ben 16F84 için yapmıştım, bir sürü kitap vs aldım hepsi atıl duruyor şimdi

Benim yaptığım kartta girişler için küçük butonlar var çıkışlar içinde her birine led koydum hatta çıkışlar bir switch'le 7 segment display'ede aktarılabiliyor.
    unutmazsam akşam resim eklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.