ASUS Striker Extreme INTEL E6600 GEIL Ultra serisi 2x1GB XFX 7900GS SCYTHE Ninja PLUS Western Digital RAPTOR 75GB 10.000RPM HDD
bu sisteme bu power iş görürmü?; BE QUIET BN035 BQT E5-500W veya FSP EPSILON 600W Sessiz Kutulu sizce 2sinden hangisi daha iyi power konusunda 0'ım fsp mi almalıyım sizce??
ve sizce verdiğim listede değişmesi gereken varmı sistem hakkındaki görüşleriniz nedir??
valla sisteminde benim sisteme biraz benziyo ben sana tavsyem be quit alman....kardeş...süper kalite süper görüntü süper değeler bunların hepsi ve daha fazlası be quitte mevcut...fsp psu be quit ile yarısamaz bile
Aynı fiyata Silverstone var bence Silverstone al
Be Quiet çok daha iyi FSP'den. Silverstone'dan da daha kaliteli güç kaynakları.
kardeş ben olsam işlemciyi intelin e6600ü yerine AMD 6000+ tercih ederdim ayrıca ekran kartıda 7900gs alıcagıma sapphire x1950pro alabilirsinhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81271&productId=bd48644 ramler çok güzel onun dışında hdd bence 10000rpme o kadar para verme hem kapasitesi düşük hemde öyle aman aman bir performans farkı olmaz bence ona verecegin parayla iki tane wd raptor al 200gblik güç kaynagına gelelim bence be quietten şaşma bende yeni sisteme o markanın psusunu koyucam ayrıca amd alırsan anakartı sapphire alabilirsin saygılar...